KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Dodekániszosz \ Rodosz

#234824 rollo 2015-08-21
az egyszerűsített, kék hátterű fórumfelületről próbálod itt megnyitni?
az egyszerűsített, kék hátterű fórumfelületről próbálod itt megnyitni?
#234821 syssy48 2015-08-21
rollo! Nem tudom sem a két beszámolódat, sem a tegnapelőtti posztot megnyitni. Miért?
rollo! Nem tudom sem a két beszámolódat, sem a tegnapelőtti posztot megnyitni. Miért?
#234819 bogkriszt 2015-08-21
nem leléptem egy lépcsőn. :D
nem leléptem egy lépcsőn. :D
#234771 rollo 2015-08-21
fogadok, h felbuktál egy pávában! :p :)
fogadok, h felbuktál egy pávában! :p :)
#234767 bogkriszt 2015-08-20
Filerimosnál tört darabokra a lábam pár éve. Most vissza megyünk remélem több szerencsével. :D
Filerimosnál tört darabokra a lábam pár éve. Most vissza megyünk remélem több szerencsével. :D
#234715 rollo 2015-08-19
beteszem ide is alábbi posztot, mert a rodoszra készülőknek esetleg jó ötlet lehet egy rövid kiruccanás a szomszédos
beteszem ide is alábbi posztot, mert a rodoszra készülőknek esetleg jó ötlet lehet egy rövid kiruccanás a szomszédos
#234393 psychoka 2015-08-12
érdekelne esetleg valakit 2 fős repülős út az ibusszal szept 3-as indulással rodoszra a Rhodian Rose hotelbe, reggelivel? Mediterrán tombolán nyertük, de nem biztos, hogy el tudnánk menni, így ha van rá érdeklődő tovább adnánk. (190ezer ft, mindennel együtt, illetékek, szállás, reggeli az árban) dr.psy85@gmail.com akit esetleg érdekelne
érdekelne esetleg valakit 2 fős repülős út az ibusszal szept 3-as indulással rodoszra a Rhodian Rose hotelbe, reggelivel? Mediterrán tombolán nyertük, de nem biztos, hogy el tudnánk menni, így ha van rá érdeklődő tovább adnánk. (190ezer ft, mindennel együtt, illetékek, szállás, reggeli az árban) dr.psy85@gmail.com akit esetleg érdekelne
#234282 AGICA2 2015-08-11
A facebookon írták, hogy Lindoson , a dolphins bárnál találtak egy magyar arany karikagyűrűt, bele van gravírozva, hogy szeretlek. A posztot Mick Fraser osztotta meg.....hátha megtaláljuk, kié is a gyűrű...
A facebookon írták, hogy Lindoson , a dolphins bárnál találtak egy magyar arany karikagyűrűt, bele van gravírozva, hogy szeretlek. A posztot Mick Fraser osztotta meg.....hátha megtaláljuk, kié is a gyűrű...
#234173 rollo 2015-08-09
és a
és a
#233889 rollo 2015-08-03
rodoszi beszámoló a júliusi utunkról,
rodoszi beszámoló a júliusi utunkról,

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..