Szia Szilvi!
Megnéztem :)
Tényleg kezd egyre jobban tetszeni :)
Szia Szilvi!
Megnéztem :)
Tényleg kezd egyre jobban tetszeni :)
#98283csz75 2009-05-08
Szia Firkamano!
Nyugodtan tervezd be az utazási naptáradba Rodoszt, nem fogsz csalódni.
A hozzászólásaidat olvasva látom, vonzódsz a szép helyekhez.
2007-ben Zakynthoson nyaraltunk (Kefalónián is jártunk), majd a következő nyaralás helyszínéül 2008-ban Rodoszt választottuk. Nem hittem volna, hogy Zakynthos után nagyon fog tetszeni Rodosz, de így lett.
Nagyon más a két sziget, de mindkettő a maga mondján elbűvölő.
Míg Zakynthosra a inkább a fehér sziklás öblök (pl.: Navagio) jellemzők, Rodoszon inkább szürke dominál, egész más alakzatokkal.
Rodoszon szerintem mindent megtalálhatsz, amit kersel, homokos part (pl.: Lindosz) éppúgy van, mint sziklás strand (pl.: Ladikou, Antony Quinn öböl) + egy csomó történelmi hely, látnivaló.
Rodoszról érdemes áthajózni Symi szigetére is, az is nagyon bájos.
Kedvcsinálásképpen, ha van kedved, nézd meg a rodoszi albumomat. :)
Szia Firkamano!
Nyugodtan tervezd be az utazási naptáradba Rodoszt, nem fogsz csalódni.
A hozzászólásaidat olvasva látom, vonzódsz a szép helyekhez.
2007-ben Zakynthoson nyaraltunk (Kefalónián is jártunk), majd a következő nyaralás helyszínéül 2008-ban Rodoszt választottuk. Nem hittem volna, hogy Zakynthos után nagyon fog tetszeni Rodosz, de így lett.
Nagyon más a két sziget, de mindkettő a maga mondján elbűvölő.
Míg Zakynthosra a inkább a fehér sziklás öblök (pl.: Navagio) jellemzők, Rodoszon inkább szürke dominál, egész más alakzatokkal.
Rodoszon szerintem mindent megtalálhatsz, amit kersel, homokos part (pl.: Lindosz) éppúgy van, mint sziklás strand (pl.: Ladikou, Antony Quinn öböl) + egy csomó történelmi hely, látnivaló.
Rodoszról érdemes áthajózni Symi szigetére is, az is nagyon bájos.
Kedvcsinálásképpen, ha van kedved, nézd meg a rodoszi albumomat. :)
#98268firkamano 2009-05-08
Wobbler,
írok neked a Kefalonia topikba...
Wobbler,
írok neked a Kefalonia topikba...
#98267firkamano 2009-05-08
Wobbler!
Megnéztem a fotókat, később majd el is olvasom a beszámolót.
A párom már járt Rodoszon régen, nagyon régen... néztem a fotóit, és egyáltalán nem fogott meg a sziget...
Nagyon sokáig úgy gondoltam, ide bizony én nem fogok menni, de egyszercsak megláttam egy katalógust... és a tengernek pont olyan színe volt, amitől elolvadok :)
Majd jobban utánanéztem, és egyre jobban tetszett amit látok.
Mivel Karpathos (az egyik nagy álmom) éppen Rodosz mellett van, így megbeszéltük hogy valamelyik nyáron meghódítjuk együtt mindkét szigetet.
És most nézem a képeiteket, (biztos nagyon szuper gépetek van), egyszerűen lenyűgöz!!
Ezek a színek, a hangulat, és a tenger!! Nem gondoltam volna, hogy ennyire szép ... nagyon-nagyon tetszik, köszönöm hogy megosztottad a linket!!
:D
Wobbler!
Megnéztem a fotókat, később majd el is olvasom a beszámolót.
A párom már járt Rodoszon régen, nagyon régen... néztem a fotóit, és egyáltalán nem fogott meg a sziget...
Nagyon sokáig úgy gondoltam, ide bizony én nem fogok menni, de egyszercsak megláttam egy katalógust... és a tengernek pont olyan színe volt, amitől elolvadok :)
Majd jobban utánanéztem, és egyre jobban tetszett amit látok.
Mivel Karpathos (az egyik nagy álmom) éppen Rodosz mellett van, így megbeszéltük hogy valamelyik nyáron meghódítjuk együtt mindkét szigetet.
És most nézem a képeiteket, (biztos nagyon szuper gépetek van), egyszerűen lenyűgöz!!
Ezek a színek, a hangulat, és a tenger!! Nem gondoltam volna, hogy ennyire szép ... nagyon-nagyon tetszik, köszönöm hogy megosztottad a linket!!
:D
#98259wobbler 2009-05-08
Itt találod a barátnőm által készített élménybeszámolót, a végén képek is vannak. Persze ha érdekel...
Itt találod a barátnőm által készített élménybeszámolót, a végén képek is vannak. Persze ha érdekel...
#98258wobbler 2009-05-08
Igen, pozitívan... milyen kicsi a net :D
Csak a Domnáról tudok nyilatkozni, az remek volt, igaz az ára 50 euro/éj volt két főre (de ez bent volt Lindosban).
Igen, pozitívan... milyen kicsi a net :D
Csak a Domnáról tudok nyilatkozni, az remek volt, igaz az ára 50 euro/éj volt két főre (de ez bent volt Lindosban).
#98253firkamano 2009-05-08
Szia Wobbler!
Én azért írtam ezt be, mert írtam pár Rodoszi szállásadónak hogy árajánlatot kérjek (elég sok szigetnek írtam és elmentettem ezeket egy dokumentumban hogy később fel tudjam használni)
És ezeket meg szoktam osztani a fórumozókkal.
Az érdekes szót itt pozitívnak írod?
Milyen a hely? Meg voltatok elégedve vele?
Szia Wobbler!
Én azért írtam ezt be, mert írtam pár Rodoszi szállásadónak hogy árajánlatot kérjek (elég sok szigetnek írtam és elmentettem ezeket egy dokumentumban hogy később fel tudjam használni)
És ezeket meg szoktam osztani a fórumozókkal.
Az érdekes szót itt pozitívnak írod?
Milyen a hely? Meg voltatok elégedve vele?
#98236wobbler 2009-05-08
˝Sziasztok!
Rodoszon olcsó szállás:
július első hetében 35 euro/2fő/nap
PANAIOTIS STUDIOS/Pefkos-Lindos
e-mail : domnastudios@in.gr
Rodosz-Karpathos kompjegy 19,60 euro/fő/út
Karpathoson még olcsób szállások...˝ - firkamano
Mi tavaly Panaiotis Lindos-i apartmanjában voltunk, a Domnában, érdekes, hogy ezt linkelted be...
˝Sziasztok!
Rodoszon olcsó szállás:
július első hetében 35 euro/2fő/nap
PANAIOTIS STUDIOS/Pefkos-Lindos
e-mail : domnastudios@in.gr
Rodosz-Karpathos kompjegy 19,60 euro/fő/út
Karpathoson még olcsób szállások...˝ - firkamano
Mi tavaly Panaiotis Lindos-i apartmanjában voltunk, a Domnában, érdekes, hogy ezt linkelted be...
#98233firkamano 2009-05-08
Szia Maya!
Azért kérdeztem, hogy pontosan mikor indulnátok, és hány napra, meg hogy apartman-e, mert megnéztem volna neked, hogy magánszervezésben ugyanez mennyibe kerülne :)
Ha szeretnéd tudni, csak írd meg ezeket az adatot (árat már tudok), és megnézem neked, és akkor ezt is össze tudod hasonlítani :)
Szia Maya!
Azért kérdeztem, hogy pontosan mikor indulnátok, és hány napra, meg hogy apartman-e, mert megnéztem volna neked, hogy magánszervezésben ugyanez mennyibe kerülne :)
Ha szeretnéd tudni, csak írd meg ezeket az adatot (árat már tudok), és megnézem neked, és akkor ezt is össze tudod hasonlítani :)
#98178nagymaya 2009-05-07
Szia Firkamano!
Én már voltam velük Krétán, és minden szupi volt. Csak ajánlani tudom. Kíváncsi lennék, hogy Rodosz is ilyen jól szervezett-e. Augusztus végi utat néztem ki, kb. 110 ezer/ fő ( illetékkel, járulékokkal, stb.), önellátással.Na de utazási irodáról ennyit itt, mert az orromra koppintanak :D
Szia Firkamano!
Én már voltam velük Krétán, és minden szupi volt. Csak ajánlani tudom. Kíváncsi lennék, hogy Rodosz is ilyen jól szervezett-e. Augusztus végi utat néztem ki, kb. 110 ezer/ fő ( illetékkel, járulékokkal, stb.), önellátással.Na de utazási irodáról ennyit itt, mert az orromra koppintanak :D