KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Dodekániszosz \ Rodosz

#76593 fincó 2008-08-12
sziasztok! Falirakiról nagyon sok szép képet láttam s leírást olvastam,mi is oda mennénk.A Hotel Sophia lenne a szállásunk,ha tudna valaki valami infót róla azt nagyon megköszönném!!!Félek zajos hely,mert bent van a központban. Elõre is köszönöm!!!!
sziasztok! Falirakiról nagyon sok szép képet láttam s leírást olvastam,mi is oda mennénk.A Hotel Sophia lenne a szállásunk,ha tudna valaki valami infót róla azt nagyon megköszönném!!!Félek zajos hely,mert bent van a központban. Elõre is köszönöm!!!!
#76274 ferrari 2008-08-11
Én is.
Én is.
#76271 AdamF 2008-08-11
Köszönöm! Nagyon sok fotót készítettem, ez csak a töredéke. Ha majd nem leszek ennyire lusta ide is rakok fel. :) Rodosz nagyon szép, mindenképpen szeretnék még visszamenni valamikor.
Köszönöm! Nagyon sok fotót készítettem, ez csak a töredéke. Ha majd nem leszek ennyire lusta ide is rakok fel. :) Rodosz nagyon szép, mindenképpen szeretnék még visszamenni valamikor.
#76232 ferrari 2008-08-11
Még egy pár kép 'kedvcsinálónak'.
Még egy pár kép 'kedvcsinálónak'.
#76229 kristin1 2008-08-11
Csatlakozom! Gyönyörû képek, én is Rodoszra vágyom, egyre jobban! Talán jövõre, remélem... :lol:
Csatlakozom! Gyönyörû képek, én is Rodoszra vágyom, egyre jobban! Talán jövõre, remélem... :lol:
#76184 benedek.edina 2008-08-11
AdamF! Nagyon jók a képeid! Mi jövõre készülünk Rodoszra, de a képeid után máris indulnék. :oops:
AdamF! Nagyon jók a képeid! Mi jövõre készülünk Rodoszra, de a képeid után máris indulnék. :oops:
#75983 Edina27 2008-08-09
Mindkettõtök képei nagyon jók. Remélem, szeptemberben én is hasonlókat tudok veletek megosztani :-)
Mindkettõtök képei nagyon jók. Remélem, szeptemberben én is hasonlókat tudok veletek megosztani :-)
#75946 sutike 2008-08-09
köszi címe : célkeresztben :) fecskés : ki figyel kit ?
köszi címe : célkeresztben :) fecskés : ki figyel kit ?
#75945 AdamF 2008-08-09
A csacsis fotó nagyon jó! :)
A csacsis fotó nagyon jó! :)
#75482 sutike 2008-08-07
:)
:)

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..