KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Dodekániszosz \ Rodosz

#73690 Ali 2008-07-27
Szia! Mi a Soula apartmanba megyünk. :lol:
Szia! Mi a Soula apartmanba megyünk. :lol:
#73675 marti9200 2008-07-27
Szia Kitty! Mi is Falirakiba megyünk pénteken! Hotel Evi-be.
Szia Kitty! Mi is Falirakiba megyünk pénteken! Hotel Evi-be.
#73674 Kitty26 2008-07-27
Falirakiba nyugodtan johetsz. Hol fogsz megszallni, ha szabad megkerdeznem?
Falirakiba nyugodtan johetsz. Hol fogsz megszallni, ha szabad megkerdeznem?
#73671 Ali 2008-07-27
Szia Kitty! Köszönöm. Féltem, hogy nem tudunk utazni.
Szia Kitty! Köszönöm. Féltem, hogy nem tudunk utazni.
#73661 Kitty26 2008-07-27
A tuzet allitolag sikerult eloltani. Annyit tudok, hogy Lindos kozeleben egy kis telepules kornyeken gyulladt ki az erdo, melyrol a fooldalon is olvashatsz. Sajat tapasztalat alapjan pedig azt, hogy tobb deli szallodabol is evakualtak turistakat es a sziget eszaki reszen elhelyezkedo szallodakba helyeztek at oket - pl. Faliraki.
A tuzet allitolag sikerult eloltani. Annyit tudok, hogy Lindos kozeleben egy kis telepules kornyeken gyulladt ki az erdo, melyrol a fooldalon is olvashatsz. Sajat tapasztalat alapjan pedig azt, hogy tobb deli szallodabol is evakualtak turistakat es a sziget eszaki reszen elhelyezkedo szallodakba helyeztek at oket - pl. Faliraki.
#73653 Ali 2008-07-27
Sziasztok! Mit tudtok a tüzekrõl?
Sziasztok! Mit tudtok a tüzekrõl?
#73650 Kitty26 2008-07-27
Sziasztok! A nyarat - junius ota - Rodoszon toltom. Szivesen talalkoznek olyan emberekkel a szigeten, akik szinten ezt a helyet valasztottak uticeljuknak. :)
Sziasztok! A nyarat - junius ota - Rodoszon toltom. Szivesen talalkoznek olyan emberekkel a szigeten, akik szinten ezt a helyet valasztottak uticeljuknak. :)
#73639 Fundy 2008-07-27
Köszi a választ! Már megnéztem a vidijót :D
Köszi a választ! Már megnéztem a vidijót :D
#73610 marti9200 2008-07-26
Fundy! Ha a fenti link alatt található oldalon rákattintasz a hotel nevére, videó-t is találsz a Hotelrõl. Mi aug.01-12-ig leszünk kint, ha minden jól megy. Élménybeszámolót természetesen fogok írni. Az index utazás fórumán már ketten írtak róla, akik az idén ott voltak.
Fundy! Ha a fenti link alatt található oldalon rákattintasz a hotel nevére, videó-t is találsz a Hotelrõl. Mi aug.01-12-ig leszünk kint, ha minden jól megy. Élménybeszámolót természetesen fogok írni. Az index utazás fórumán már ketten írtak róla, akik az idén ott voltak.
#73608 Fundy 2008-07-26
Sziasztok! Aug.22.-én repülünk Rodoszra (Faliraki) Evi Hotelben lesz a szállásunk. Mit tudtok errõl a hotelrõl? (Márti) Minden érdekel: szobák felszereltsége, bár, medence, kaja, igénybevehetõ szolgáltatások .... stb. A tengerben találkozhatok medúzákkal? (szerencsére Paralián nem volt) A hajókirándulás során delfineket lehet-e látni? Elõre is köszönöm a válaszokat! üdv, fundy
Sziasztok! Aug.22.-én repülünk Rodoszra (Faliraki) Evi Hotelben lesz a szállásunk. Mit tudtok errõl a hotelrõl? (Márti) Minden érdekel: szobák felszereltsége, bár, medence, kaja, igénybevehetõ szolgáltatások .... stb. A tengerben találkozhatok medúzákkal? (szerencsére Paralián nem volt) A hajókirándulás során delfineket lehet-e látni? Elõre is köszönöm a válaszokat! üdv, fundy

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..