Sziasztok!
Akik hamarosan utaznak segítenének nekem, ha hazaérnek.
A Párommal szeretnénk majd átmenni Marmarisra, ezzel kapcsolatban ha valaki tudna majd nekem infót hozni, hogy magyar idegenvezetővel melyik napon indul ez a program, nagyon-nagyon megköszönném.
Sziasztok!
Akik hamarosan utaznak segítenének nekem, ha hazaérnek.
A Párommal szeretnénk majd átmenni Marmarisra, ezzel kapcsolatban ha valaki tudna majd nekem infót hozni, hogy magyar idegenvezetővel melyik napon indul ez a program, nagyon-nagyon megköszönném.
#229935bocsika 2015-06-08
Kucó és Gemike!
Azt tudni kell,hogy az ingyenes csúzdaparki járat nem áll meg csak a csúzdaparknál, illetve Rodosz busz pu-n. Közben nem lehet se le se fel szállni.
Tavaly volt még nagy csizmás korsós sör.
Kucó és Gemike!
Azt tudni kell,hogy az ingyenes csúzdaparki járat nem áll meg csak a csúzdaparknál, illetve Rodosz busz pu-n. Közben nem lehet se le se fel szállni.
Tavaly volt még nagy csizmás korsós sör.
#229923gemike 2015-06-07
sziasztok
Nagyon régen már jártam Rodos-on és láttam a fővárosban, hogy étteremben beülve lehet kapni sört, nagy 1 literes pohárban hozzák,
olyan csizma volt a formája . Még mindig van ?? Tudja esetleg valaki ?? Megígértem a férjemnek!
üdv
gémike
sziasztok
Nagyon régen már jártam Rodos-on és láttam a fővárosban, hogy étteremben beülve lehet kapni sört, nagy 1 literes pohárban hozzák,
olyan csizma volt a formája . Még mindig van ?? Tudja esetleg valaki ?? Megígértem a férjemnek!
üdv
gémike
#229847gemike 2015-06-06
szia Kuco
Szuper !!! ez jó hír. köszi az ötletet,
nektek pedig jó utat kívánok, szép élményeket!!
üdv
gémike
szia Kuco
Szuper !!! ez jó hír. köszi az ötletet,
nektek pedig jó utat kívánok, szép élményeket!!
üdv
gémike
#229823Kucó 2015-06-05
Szúnyogriasztót mi mindig viszünk, de igazából eddig még sehol sem kellett. Korfun volt nagyon sok darázs. De olvastam, hogy ez változó, akár szállásonként is. Most is be fogok dobni egy kis elektromosat, elfér. :)
Van ingyenes járat Rodosz városból (Mandrakiból indul): www.water-park.gr
Free Bus Transfer
MAY - SEPTEMBER - OCTOBER
DEPARTURE FROM RODOS TO THE WATERPARK
09:00 10:00 11:00 12:00
15:30 16:30 17:30
DEPARTURE FROM THE WATERPARK TO RODOS
09:00 10:30 11:30 12:30
16:00 17:00 18:00
JUNE - JULY - AUGUST
09:30 10:30 11:30 12:30
16:30 17:30 18:30
A csúszdapark Faliraki végén van, a nagy szállodasor végén. Mi Falirakiból mentünk gyalog, jó 20-25 perc volt. :D Most inkább felülünk majd az ingyenes járatra :)
Szúnyogriasztót mi mindig viszünk, de igazából eddig még sehol sem kellett. Korfun volt nagyon sok darázs. De olvastam, hogy ez változó, akár szállásonként is. Most is be fogok dobni egy kis elektromosat, elfér. :)
Van ingyenes járat Rodosz városból (Mandrakiból indul): www.water-park.gr
Free Bus Transfer
MAY - SEPTEMBER - OCTOBER
15:30 16:30 17:30
09:00 10:30 11:30 12:30
JUNE - JULY - AUGUST
09:30 10:30 11:30 12:30
16:30 17:30 18:30
A csúszdapark Faliraki végén van, a nagy szállodasor végén. Mi Falirakiból mentünk gyalog, jó 20-25 perc volt. :D Most inkább felülünk majd az ingyenes járatra :)
#229822gemike 2015-06-05
szia Kuco
Arra nem emlékszel ha a fővárosból jövünk busszal Falirakira, és a csúszdaparkba
szeretnénk eljutni akkor a megállótól messze van ?? sokat kell gyalogolni ??
vagy esetleg ott tesz le a busz a közelben ?
üdv
gémike
szia Kuco
Arra nem emlékszel ha a fővárosból jövünk busszal Falirakira, és a csúszdaparkba
szeretnénk eljutni akkor a megállótól messze van ?? sokat kell gyalogolni ??
vagy esetleg ott tesz le a busz a közelben ?
üdv
gémike
#229821gemike 2015-06-05
szia Kuco
Én is úgy tervezem hogy bemegyünk a fővárosba , és ott veszem meg a jegyet másnapra
a hajókirándulásra Symi.-re. Utána városnézés lesz.
Mi Yalissoson leszünk és a szálloda mellett közvetlenül van egy kicsi csúszda park, 5
csúszdával, ez nyomott a latba a szállodaválasztásnál.
Most viszont felkeltetted az érdeklődésemet hogy a Falirakinál lévő aquapark ennyire
szuper akkor talán átmennénk.
Szerinted szúnyog riasztó kell ??
üdv
gémike
szia Kuco
Én is úgy tervezem hogy bemegyünk a fővárosba , és ott veszem meg a jegyet másnapra
a hajókirándulásra Symi.-re. Utána városnézés lesz.
Mi Yalissoson leszünk és a szálloda mellett közvetlenül van egy kicsi csúszda park, 5
csúszdával, ez nyomott a latba a szállodaválasztásnál.
Most viszont felkeltetted az érdeklődésemet hogy a Falirakinál lévő aquapark ennyire
szuper akkor talán átmennénk.
Szerinted szúnyog riasztó kell ??
üdv
gémike
#229799Kucó 2015-06-04
Szia Ian,
Köszi az infót!
Gémike,
sajnos most csak egy hetet leszünk, de beterveztem sok mindent. 3 nap sűrű programú kocsikázás lesz :D
Egy nap Rodosz városnézés. Ide busszal megyünk majd be.
A párom nagyon szeretne menni a csúszdaparkba. Legutóbb voltunk ott is, így én most kicsit sajnálok rá egy napot.. egyébként nagyon színvonalas aquapark, olyan csúszdákkal, élményelemekkel, amik itthon egyikben sincsenek.
Symin voltunk 2006-ban, nagyon szép! A faliraki kikötőben fizettünk be, a kis piros hajóval vittek minket Rodoszba, ahol átszálltunk a katamaránra. De, úgy láttam, hogy a rodoszi kikötőben is lépten-nyomon be lehet fizetni a hajóutakra. (kb. fele annyiért, mint az irodánál)
Sokat megy a hajó, kb. 1,5 órát, ha jól emlékszem.. nagyon hullámzott a tenger, felcsapott a víz a felső fedélzetre. Aki érzékeny az ilyesmire, készüljön! :D
Szia Ian,
Köszi az infót!
Gémike,
sajnos most csak egy hetet leszünk, de beterveztem sok mindent. 3 nap sűrű programú kocsikázás lesz :D
Egy nap Rodosz városnézés. Ide busszal megyünk majd be.
A párom nagyon szeretne menni a csúszdaparkba. Legutóbb voltunk ott is, így én most kicsit sajnálok rá egy napot.. egyébként nagyon színvonalas aquapark, olyan csúszdákkal, élményelemekkel, amik itthon egyikben sincsenek.
Symin voltunk 2006-ban, nagyon szép! A faliraki kikötőben fizettünk be, a kis piros hajóval vittek minket Rodoszba, ahol átszálltunk a katamaránra. De, úgy láttam, hogy a rodoszi kikötőben is lépten-nyomon be lehet fizetni a hajóutakra. (kb. fele annyiért, mint az irodánál)
Sokat megy a hajó, kb. 1,5 órát, ha jól emlékszem.. nagyon hullámzott a tenger, felcsapott a víz a felső fedélzetre. Aki érzékeny az ilyesmire, készüljön! :D
#229796gemike 2015-06-04
köszi Ian !
rákerestem és is a neten ,klassz a borkóstoló !!
üdv
gémike
köszi Ian !
rákerestem és is a neten ,klassz a borkóstoló !!
üdv
gémike
#229795Ian 2015-06-04
˝
Embonas merre van ??˝ - gemike
Itt van:
A hely előnye az, hogy meg is tudjátok kóstolni őket. Árban viszont nem biztos, hogy jobban jártok ha itt vásároltok, mert a nagyobb üzletekben kicsit olcsóbbak voltak ugyanazok a termékek:
˝
Embonas merre van ??˝ - gemike
Itt van:
A hely előnye az, hogy meg is tudjátok kóstolni őket. Árban viszont nem biztos, hogy jobban jártok ha itt vásároltok, mert a nagyobb üzletekben kicsit olcsóbbak voltak ugyanazok a termékek: