KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Dodekániszosz \ Rodosz

#30995 pappiro 2007-06-11
Sziasztok! Volt valaki mostanában Falirakin-Rodoszon? :lol:
Sziasztok! Volt valaki mostanában Falirakin-Rodoszon? :lol:
#30841 szepeva 2007-06-09
Nagyon jó a Lindoszi kép. Mi holnap indulunk, valószínú szerdán leszünk Lindoszon. 24.-én éjszaka jövünk haza, az élményeimet majd megosztom Veletek. szepeva
Nagyon jó a Lindoszi kép. Mi holnap indulunk, valószínú szerdán leszünk Lindoszon. 24.-én éjszaka jövünk haza, az élményeimet majd megosztom Veletek. szepeva
#30836 Jox 2007-06-09

#30584 ferrari 2007-06-07
Köszi az infókat!
Köszi az infókat!
#30562 szepeva 2007-06-07
Sziasztok! Egy napra nem adják, kettõ és három napos árakat tudtam meg tõlük. Fiat Seicentó két nap 55 EUR, három nap 75 EUR. Matíz vagy H. Atos 2 nap 60 EUR. Gondolom, akkor jobban megéri a Matiz vagy az Atos, azok mégiscsak 5 ajtósak, az árkülönb. meg min. Bármelyik verzió biztosítással és légkondival értendõ. Kérik a szálláshely címét és kihozzák helybe. Éva
Sziasztok! Egy napra nem adják, kettõ és három napos árakat tudtam meg tõlük. Fiat Seicentó két nap 55 EUR, három nap 75 EUR. Matíz vagy H. Atos 2 nap 60 EUR. Gondolom, akkor jobban megéri a Matiz vagy az Atos, azok mégiscsak 5 ajtósak, az árkülönb. meg min. Bármelyik verzió biztosítással és légkondival értendõ. Kérik a szálláshely címét és kihozzák helybe. Éva
#30548 vica81 2007-06-07
Nagyon szívesen! Örülök, hogy segíthettem. Tényleg nagyon rendesek és segítõkészek az autókölcsönzõbe. Akár a repcsitérre is odaviszik nektek a kocsit.
Nagyon szívesen! Örülök, hogy segíthettem. Tényleg nagyon rendesek és segítõkészek az autókölcsönzõbe. Akár a repcsitérre is odaviszik nektek a kocsit.
#30486 ferrari 2007-06-06
Szia Szepeva! Megosztanád velünk is az autóárakat?
Szia Szepeva! Megosztanád velünk is az autóárakat?
#30475 szepeva 2007-06-06
Sziasztok, én itt új vagyok, de nagyon örülök, hogy megtaláltalak Benneteket. Az autókölcsönzõt köszi Vicának, írtam nekik és hiheteleten jó áraik vannak, gyorsan is válaszoltak
Sziasztok, én itt új vagyok, de nagyon örülök, hogy megtaláltalak Benneteket. Az autókölcsönzõt köszi Vicának, írtam nekik és hiheteleten jó áraik vannak, gyorsan is válaszoltak
#30411 Jox 2007-06-06

#30315 ferrari 2007-06-05
Ok. köszi. Írok nekik.
Ok. köszi. Írok nekik.

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..