KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Dodekániszosz \ Rodosz

#11699 ferrari 2006-07-16
Ennek nagyon örülök. Én sem bántam meg 2 éve, hogy Rodoszt választottam.
Ennek nagyon örülök. Én sem bántam meg 2 éve, hogy Rodoszt választottam.
#11691 Kyra 2006-07-16
Nem bántuk meg! :D Nagyon jól éreztük magunkat! :lol:
Nem bántuk meg! :D Nagyon jól éreztük magunkat! :lol:
#11689 ferrari 2006-07-16
Elég szörnyû, de utána legalább a nyaralás kárpótolt mindenért.
Elég szörnyû, de utána legalább a nyaralás kárpótolt mindenért.
#11687 Kyra 2006-07-16
Kegyetlen! :cry: Ráadásul már 9 után ott voltunk és 11 után kaptuk meg a szobát. De csak könyörületbõl mert egyébként csak 14 ó után adták át a szobákat. Látták, hogy a gyerek teljesen ki van bukva így egy másik már kitakarított szobát kaptunk meg.
Kegyetlen! :cry: Ráadásul már 9 után ott voltunk és 11 után kaptuk meg a szobát. De csak könyörületbõl mert egyébként csak 14 ó után adták át a szobákat. Látták, hogy a gyerek teljesen ki van bukva így egy másik már kitakarított szobát kaptunk meg.
#11683 ferrari 2006-07-16
Azt elhiszem... A török bazár ... :wink: Milyen volt a hajnali indulás?
Azt elhiszem... A török bazár ... :wink: Milyen volt a hajnali indulás?
#11682 Kyra 2006-07-16
Csodálatosan szép! Azért azok a Johaniták tudtak valamit!! Az erõd lenyûgözõ! Az a rengeteg bazár meg a csajok mekkája! El tudtam volna egy hetet is tölteni ott. Csak a párom pénztárcája azt nem bírta volna ki! :wink: :lol: :lol:
Csodálatosan szép! Azért azok a Johaniták tudtak valamit!! Az erõd lenyûgözõ! Az a rengeteg bazár meg a csajok mekkája! El tudtam volna egy hetet is tölteni ott. Csak a párom pénztárcája azt nem bírta volna ki! :wink: :lol: :lol:
#11680 ferrari 2006-07-16
Kyra! Lindosz nagyon tetszett nekem is. Aranyos kis falu a kis fehér házaival és fölötte az Akropolisz... Rodosz óvárosa hogy tetszett?
Kyra! Lindosz nagyon tetszett nekem is. Aranyos kis falu a kis fehér házaival és fölötte az Akropolisz... Rodosz óvárosa hogy tetszett?
#11679 Kyra 2006-07-16
Helló Jox! Bõvebben? :roll:
Helló Jox! Bõvebben? :roll:
#11675 Jox 2006-07-16
'A magyar olyan ritka volt a szigeten mint a fehér holló! A szállodánkban összesen 4 magyar család volt. ' ... :)
'A magyar olyan ritka volt a szigeten mint a fehér holló! A szállodánkban összesen 4 magyar család volt. ' ... :)
#11672 Kyra 2006-07-16
Hát szívesen maradtunk volna még egy hetet! :wink:
Hát szívesen maradtunk volna még egy hetet! :wink:

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..