KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Dodekániszosz \ Rodosz

#194766 rollo 2012-08-28
Szia, köszönöm szépen (bár azért asszem a fotókon látni, h messze nem vagyok vmi nagy fotós:D) Kimaradni meg mindig kimarad vmi, never mind! :)
Szia, köszönöm szépen (bár azért asszem a fotókon látni, h messze nem vagyok vmi nagy fotós:D) Kimaradni meg mindig kimarad vmi, never mind! :)
#194711 angel001 2012-08-27
Rollo!! nagyon szépek lettek a képek,és azok a szinek :) tavaly bejártuk a szigetet,de a képek alapján van ami kimaradt :?
Rollo!! nagyon szépek lettek a képek,és azok a szinek :) tavaly bejártuk a szigetet,de a képek alapján van ami kimaradt :?
#194547 ildi70 2012-08-24
sziasztok tudna nekem segiteni valaki Falirakiban lessz a szállásunk és átakarunk menni marmarisba egyénileg ,komp dijat és indulási idöpontot szeretnék kérdezni töletek :)
sziasztok tudna nekem segiteni valaki Falirakiban lessz a szállásunk és átakarunk menni marmarisba egyénileg ,komp dijat és indulási idöpontot szeretnék kérdezni töletek :)
#194427 Ian 2012-08-23
Szia Zoli! Klasszak a képek, jó volt őket és az ismerős helyeket végignézni! Látom Nektek is a kedvencetek lett a rodoszi óváros :) Köszönöm az értékelést is! Üdv ;)
Szia Zoli! Klasszak a képek, jó volt őket és az ismerős helyeket végignézni! Látom Nektek is a kedvencetek lett a rodoszi óváros :) Köszönöm az értékelést is! Üdv ;)
#194416 Ananda9 2012-08-23
jók a fotók, köszönjük! :-)
jók a fotók, köszönjük! :-)
#194411 vargazoli 2012-08-23
Sziasztok! Akit érdekel! Rodoszi nyaralásunk képeit megtalálja itt: és itt: és pár sorba írtam egy rövid szállásértékelőt:
Sziasztok! Akit érdekel! Rodoszi nyaralásunk képeit megtalálja itt: és itt: és pár sorba írtam egy rövid szállásértékelőt:
#194348 ildi70 2012-08-22
köszi sikerült nagyon szép képek. remélem mi is eljutunk ide 30-án :D
köszi sikerült nagyon szép képek. remélem mi is eljutunk ide 30-án :D
#194340 rollo 2012-08-22
háát, más lett a link az ziher. :D remélem így már megnyitható lett akkor.:)
háát, más lett a link az ziher. :D remélem így már megnyitható lett akkor.:)
#194339 rollo 2012-08-22
én most megpróbáltam tök idegen gépről, és ment. :o nem tudom mi lehet a baj. :s jobb ötletem nincs, újralinkelem, hátha azzal toltam el valamit:
én most megpróbáltam tök idegen gépről, és ment. :o nem tudom mi lehet a baj. :s jobb ötletem nincs, újralinkelem, hátha azzal toltam el valamit:
#194327 ildi70 2012-08-22
Sajnos nem tudom megnyitni , :( de szerintem nem csak én vagyok vele igy :(
Sajnos nem tudom megnyitni , :( de szerintem nem csak én vagyok vele igy :(

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat