KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Dodekániszosz \ Rodosz

#174664 psychoka 2011-08-31
:) mi holnap délután megyünk az Orionba :) de örülök, hogy tetszik, ezek szerint jó a szállás :)
:) mi holnap délután megyünk az Orionba :) de örülök, hogy tetszik, ezek szerint jó a szállás :)
#174656 anyta71 2011-08-31
Üdv mindenkinek Rodoszról. Gyönyörű a sziget bejártuk egyik csücskétől a másikig. Az orionban vagyunk, csak ajánlani tudom mindenkinek. Pénteken indulunk haza, de már most tudom, hogy ide visszajövünk.
Üdv mindenkinek Rodoszról. Gyönyörű a sziget bejártuk egyik csücskétől a másikig. Az orionban vagyunk, csak ajánlani tudom mindenkinek. Pénteken indulunk haza, de már most tudom, hogy ide visszajövünk.
#174544 Boka 2011-08-30
Szia! Mi szeptember 2-án megyünk, de azt még nem mondták biztosra, hogy melyik apartmanban leszünk (Orion vagy Tassos). Ott fog kiderülni.
Szia! Mi szeptember 2-án megyünk, de azt még nem mondták biztosra, hogy melyik apartmanban leszünk (Orion vagy Tassos). Ott fog kiderülni.
#174523 anitaaa 2011-08-29
igen én hallottam:) ott voltunk a mellette lévőbe, és oda jártunk medencézni:) Nagyon aranyosak a tulajék, mi nagyon jóba lettünk velük:)
igen én hallottam:) ott voltunk a mellette lévőbe, és oda jártunk medencézni:) Nagyon aranyosak a tulajék, mi nagyon jóba lettünk velük:)
#173869 psychoka 2011-08-22
na úgy tűnik az Orionban leszünk :) jön még valaki a fórumról szept. 1-jén? :)
na úgy tűnik az Orionban leszünk :) jön még valaki a fórumról szept. 1-jén? :)
#173769 angel001 2011-08-21
szia!! már elkezdtem nézni,de még nem jutottam a végére,de amit eddig láttam,az nagyon szép:-D
szia!! már elkezdtem nézni,de még nem jutottam a végére,de amit eddig láttam,az nagyon szép:-D
#173749 AniFeri 2011-08-21
˝Anikó!!! ugye lesz majd fotóalbum is???? :D˝ - angel001

Tegnap feltettem a képeket. Jaj, olyan jó volt visszanézni milyen gyönyörű helyeken jártunk. :)
˝Anikó!!! ugye lesz majd fotóalbum is???? :D˝ - angel001

Tegnap feltettem a képeket. Jaj, olyan jó volt visszanézni milyen gyönyörű helyeken jártunk. :)
#173531 psychoka 2011-08-18
inkább élő személy beszámolójára lettem volna kíváncsi :) ugyan ezen kérdés elpida beach stúdióra is áll, ismeri valaki? Tapasztalatok?
inkább élő személy beszámolójára lettem volna kíváncsi :) ugyan ezen kérdés elpida beach stúdióra is áll, ismeri valaki? Tapasztalatok?
#173523 Asteri 2011-08-18
Apollon travel és Dias zeus.
Apollon travel és Dias zeus.
#173509 psychoka 2011-08-18
sziasztok! Hallott már valaki az Argiros studióról? Falirakiban van, de semmilyen magyar fórumon nem lelem :(
sziasztok! Hallott már valaki az Argiros studióról? Falirakiban van, de semmilyen magyar fórumon nem lelem :(

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!