KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Athén \ Athén

#52917 Jox 2008-02-18
Akkor biztosan kitisztult a levegõ. :wink:
Akkor biztosan kitisztult a levegõ. :wink:
#52914 Jorgos 2008-02-18
Felkeltem ma reggel, es nem hittem el: Esik a ho! Kb ot eve nem volt ho Athenban. Amikor nalunk esik a ho, nem mukodik a repter meg a kikoto, es zarvak az iskolak. Az erkelyem igy nez ki:
Felkeltem ma reggel, es nem hittem el: Esik a ho! Kb ot eve nem volt ho Athenban. Amikor nalunk esik a ho, nem mukodik a repter meg a kikoto, es zarvak az iskolak. Az erkelyem igy nez ki:
#52423 Jox 2008-02-08

#51615 Szandi 2008-01-25
szia Minyo! :) Köszönöm,aranyos vagy. hát igyekszem...
szia Minyo! :) Köszönöm,aranyos vagy. hát igyekszem...
#51575 minyo 2008-01-25
és akkor véglegesen kinnt maradsz? /gondolom azért hazajösz párszor majd látogatni/ Szandi sok sikert remélem sikerül majd kiutaznod! :)
és akkor véglegesen kinnt maradsz? /gondolom azért hazajösz párszor majd látogatni/ Szandi sok sikert remélem sikerül majd kiutaznod! :)
#51402 Jox 2008-01-22

#51401 Jox 2008-01-22
Akár itt, vagy Privát Üzenetben át lehet hívni a megfelelõ témába.
Akár itt, vagy Privát Üzenetben át lehet hívni a megfelelõ témába.
#51399 annita9 2008-01-22
˝A téma címe: Athén..˝ - Jox

Tudom,hogy a téma címe Athén,de ha ide írták nekem az üzenetet,akkor gondoltam itt válaszolok rá,mert ha másik topicban válaszolok,akkor lehet nem találják meg!
˝A téma címe: Athén..˝ - Jox

Tudom,hogy a téma címe Athén,de ha ide írták nekem az üzenetet,akkor gondoltam itt válaszolok rá,mert ha másik topicban válaszolok,akkor lehet nem találják meg!
#51398 Jox 2008-01-22
A téma címe: Athén..
A téma címe: Athén..
#51395 annita9 2008-01-22
Szandi :) Én 27.-re terveztem az utat,de kb. 1 hetet csúszni fog,mert még nagyon sok mindent el kell intéznem a költözés elõtt!Mi Athénban találkoztunk a nyáron,amikor kinn tanultam :) Ti hogyan ismerkedtetek meg?Mikor mész pontosan?Gondoltál rá,hogy esetleg kinn maradsz?Elküldöm priviben az msn címem és ha gondolod dumcsizhatunk :)
Szandi :) Én 27.-re terveztem az utat,de kb. 1 hetet csúszni fog,mert még nagyon sok mindent el kell intéznem a költözés elõtt!Mi Athénban találkoztunk a nyáron,amikor kinn tanultam :) Ti hogyan ismerkedtetek meg?Mikor mész pontosan?Gondoltál rá,hogy esetleg kinn maradsz?Elküldöm priviben az msn címem és ha gondolod dumcsizhatunk :)

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..