Kedves Jorgos!
Köszi, kedden küldök neki e-mailt.
Éva
Kedves Jorgos!
Köszi, kedden küldök neki e-mailt.
Éva
#41755Jorgos 2007-08-17
(Koszonom a jokivansagot, h.apci!)
Pont a repter ajto elott van a buszallomas. Az egyik busz Athenba visz, a masik pedig a kikotoben.
Ejszaka es jar. Harom euro a jegy ara.
Rozi baratnom egy auto kolcsonzo iroda igazgatoja, irjal neki emailt: rent@antena.gr - nem bisztos hogy ez a legolcsobb, kerdezz mashol is.
www.antena.gr
(Koszonom a jokivansagot, h.apci!)
Pont a repter ajto elott van a buszallomas. Az egyik busz Athenba visz, a masik pedig a kikotoben.
Ejszaka es jar. Harom euro a jegy ara.
Rozi baratnom egy auto kolcsonzo iroda igazgatoja, irjal neki emailt: rent@antena.gr - nem bisztos hogy ez a legolcsobb, kerdezz mashol is.
www.antena.gr
#41751Éva1719 2007-08-17
Sziasztok!
Athénba landol a repülõnk elvileg szeptember 21-én hajnali 2.30-kor. Kérdésem ilyen idõpontban is be tudunk jutni a városba? Illetve nem szeretnénk elõre kocsit bérelni, Athénban merre találunk autó kölcsönzõket, persze jót és olcsót:)
Sziasztok!
Athénba landol a repülõnk elvileg szeptember 21-én hajnali 2.30-kor. Kérdésem ilyen idõpontban is be tudunk jutni a városba? Illetve nem szeretnénk elõre kocsit bérelni, Athénban merre találunk autó kölcsönzõket, persze jót és olcsót:)
#41750h.apci 2007-08-17
˝Athenban elek, de szeretnek ott lenni a szigetfesztivalra, meg a tuzjatekra!˝ - Jorgos
Nem tudom, miért, de most meghatódtam... :oops: Sok boldogságot Jorgos!
˝Athenban elek, de szeretnek ott lenni a szigetfesztivalra, meg a tuzjatekra!˝ - Jorgos
Nem tudom, miért, de most meghatódtam... :oops: Sok boldogságot Jorgos!
#41746Jorgos 2007-08-17
Athenban elek, de szeretnek ott lenni a szigetfesztivalra, meg a tuzjatekra!
Athenban elek, de szeretnek ott lenni a szigetfesztivalra, meg a tuzjatekra!
#41715vojandi 2007-08-17
Sziasztok!
Jorgos, te most Athénban élsz? Persze, írjál csak mindent, amit tudsz, csak én az ilyen rossz hírekkel nem szeretek szembesülni.
Petros, én is így vagyok, ha találkoznánk monjuk a hellsz találkozón, egész biztos, hogy a cd borítón látható arcot keresném :-)
Sziasztok!
Jorgos, te most Athénban élsz? Persze, írjál csak mindent, amit tudsz, csak én az ilyen rossz hírekkel nem szeretek szembesülni.
Petros, én is így vagyok, ha találkoznánk monjuk a hellsz találkozón, egész biztos, hogy a cd borítón látható arcot keresném :-)
#41704petros 2007-08-17
˝De, kérlek! Minnél több infót kapunk, annál jobban úgy érezhetjük, hogy ott vagyunk! És nem 1500 km-rel messzebb :-(˝ - Jorgos
Igenis tisztelt moderator ur!
Azt hiszem hogy Sakis Rouvassal beszelgetek, ahogy latom ezt a kepet mellettem...
:lol:
Bár egyszer személyesen is dumálhatnék Sakissal... De ha más nem, egy fellépésére nagyon elmennék :oops:
Azt hiszem, ez utóbbira van több esély! Bár ahhoz ott kéne élnem, mivel elég költséges és körülményes lenne leugrani egy koncertjére... :lol:
Mondjuk ha megengedhetném magamnak, nem gondolkodnék egy percig sem 8)
˝De, kérlek! Minnél több infót kapunk, annál jobban úgy érezhetjük, hogy ott vagyunk! És nem 1500 km-rel messzebb :-(˝ - Jorgos
Azt hiszem hogy Sakis Rouvassal beszelgetek, ahogy latom ezt a kepet mellettem...
:lol:
Bár egyszer személyesen is dumálhatnék Sakissal... De ha más nem, egy fellépésére nagyon elmennék :oops:
Azt hiszem, ez utóbbira van több esély! Bár ahhoz ott kéne élnem, mivel elég költséges és körülményes lenne leugrani egy koncertjére... :lol:
Mondjuk ha megengedhetném magamnak, nem gondolkodnék egy percig sem 8)
#41687Jorgos 2007-08-17
˝De, kérlek! Minnél több infót kapunk, annál jobban úgy érezhetjük, hogy ott vagyunk! És nem 1500 km-rel messzebb :-(˝ - petros
Mikor erdemes Athenban menni ha kocsival utazol ?
Augusztus 15 korul. Ezen a heten, a legtobb gorog elmegy a fovarosbol.
A legtobb uzlet zarva - az utcak uresek - akarhol lehet parkolni.
Athenrol lehet nehany perc allatt menni a kikotoig es vissza (ami maskor lehetetlen).
Egy par kep Athenrol ilyenkor:
A szomszed uzlet zarva. A tablan az van irva hogy '...Πάμε Διακοπές, θα είμαστε κλειστά από 7 έως και 21 Αυγούστου'
(nyaralni megyunk, zarvak leszunk Augusztus 7-tol 21-ig). Altalaban az uzleti tablak nem ilyen szepek.
Itt egy nagyobb privat ceg, az atheni metro.
(A merto, a repter, es az ut ami oda vezet nem allami).
A metro penztar zarva delelott tiz ora korul!!!
Legalabb van egy automata mellette, amit egyszeru hasznalni.
(Centrumi metroallomasokon, mindig nyitva a penztar).
˝De, kérlek! Minnél több infót kapunk, annál jobban úgy érezhetjük, hogy ott vagyunk! És nem 1500 km-rel messzebb :-(˝ - petros
Mikor erdemes Athenban menni ha kocsival utazol ?
Augusztus 15 korul. Ezen a heten, a legtobb gorog elmegy a fovarosbol.
A legtobb uzlet zarva - az utcak uresek - akarhol lehet parkolni.
Athenrol lehet nehany perc allatt menni a kikotoig es vissza (ami maskor lehetetlen).
Egy par kep Athenrol ilyenkor:
A szomszed uzlet zarva. A tablan az van irva hogy '...Πάμε Διακοπές, θα είμαστε κλειστά από 7 έως και 21 Αυγούστου'
(nyaralni megyunk, zarvak leszunk Augusztus 7-tol 21-ig). Altalaban az uzleti tablak nem ilyen szepek.
Itt egy nagyobb privat ceg, az atheni metro.
(A merto, a repter, es az ut ami oda vezet nem allami).
A metro penztar zarva delelott tiz ora korul!!!
Legalabb van egy automata mellette, amit egyszeru hasznalni.
(Centrumi metroallomasokon, mindig nyitva a penztar).
#41686Estella 2007-08-17
Megjöttem Athénból.
Vasárnap egy egy napos túra keretében volt lehetõségem megcsodálni ezt a gyönyörû várost.
Az idegenvezetõnk egy 22 év óta Görögországban élõ athéni lakos volt.
A legjobbakat tudom róla elmesélni. Minden tiszteletem az övé.
Tõle végre sikerült megtudnom az Akropoliszi belépõ árakat.
18 éves korig ingyenes.
diákigazolvánnyal szintén ingyenes.
itt szeretném megjegyezni, hogy tényleg elfogadják szó nélkül és morgás nélkül a magyar diákot. Teljesen felesleges csak emiatt nemzetközit csináltatni.
65 éves kor felett szintén ingyenes.
Megjöttem Athénból.
Vasárnap egy egy napos túra keretében volt lehetõségem megcsodálni ezt a gyönyörû várost.
Az idegenvezetõnk egy 22 év óta Görögországban élõ athéni lakos volt.
A legjobbakat tudom róla elmesélni. Minden tiszteletem az övé.
Tõle végre sikerült megtudnom az Akropoliszi belépõ árakat.
18 éves korig ingyenes.
diákigazolvánnyal szintén ingyenes.
itt szeretném megjegyezni, hogy tényleg elfogadják szó nélkül és morgás nélkül a magyar diákot. Teljesen felesleges csak emiatt nemzetközit csináltatni.
65 éves kor felett szintén ingyenes.
#41684petros 2007-08-16
De, kérlek! Minnél több infót kapunk, annál jobban úgy érezhetjük, hogy ott vagyunk! És nem 1500 km-rel messzebb :-(
De, kérlek! Minnél több infót kapunk, annál jobban úgy érezhetjük, hogy ott vagyunk! És nem 1500 km-rel messzebb :-(