KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Peloponnészosz \ Elafonisos

#127276 vojandi 2010-02-27
Babar, nagyon szépek a képek. Melyik 'dombra' másztatok fel? Arra, amelyik azon az oldalon van, ahonnan jön az út az öblökhöz, vagy ami 'kifelé' van? Mert én is fel akrok mászni a jó fotóért, de nem tudom, melyik hely a legalkalmasabb. mennyi idő felmenni egészen a tetejéig? A homokfigurás kép nagyon jópofa. Vajon kinek volt türelme ennyi kúpot építeni? :-)
Babar, nagyon szépek a képek. Melyik 'dombra' másztatok fel? Arra, amelyik azon az oldalon van, ahonnan jön az út az öblökhöz, vagy ami 'kifelé' van? Mert én is fel akrok mászni a jó fotóért, de nem tudom, melyik hely a legalkalmasabb. mennyi idő felmenni egészen a tetejéig? A homokfigurás kép nagyon jópofa. Vajon kinek volt türelme ennyi kúpot építeni? :-)
#127231 Szanna 2010-02-27
Szia babar! Felvettem a listámra. :)
Szia babar! Felvettem a listámra. :)
#127218 babar 2010-02-27
:) :roll: :wink:
:) :roll: :wink:
#127216 babar 2010-02-27
Akkor most még egyszer! Go to Elafonissos! :D
Akkor most még egyszer! Go to Elafonissos! :D
#126999 babar 2010-02-25

#126997 babar 2010-02-25
Go to Elafonissos!!!
Go to Elafonissos!!!
#126840 Verka 2010-02-24
Szia, igen, látom, én is kipróbáltam most és ugyanez történt. Nem tudom, mi lehet az oldallal, eddig nem volt ilyen...
Szia, igen, látom, én is kipróbáltam most és ugyanez történt. Nem tudom, mi lehet az oldallal, eddig nem volt ilyen...
#126817 adrikanemeth 2010-02-24
Verka! Az előbb szerettem volna megnyitni az általad ajánlott honlapot, de trójai programot észlelt!!!
Verka! Az előbb szerettem volna megnyitni az általad ajánlott honlapot, de trójai programot észlelt!!!
#125515 szirom 2010-02-08
Zitaa, mi is hasonlóan találtuk a szállást, mint Babarék és Koksziék.
Zitaa, mi is hasonlóan találtuk a szállást, mint Babarék és Koksziék.
#125445 Verka 2010-02-07
Szia! Egy-két oldallal előbb volt szó róla, hogy a mi szállásunk éppen megtalálható ezen az oldalon: Az Anatoliban laktunk, ki lehet választani a baloldali felsorolásból. Külső-belső képeket találsz róla a weboldalomon, a 2009-es Athén és a Peloponnészosz keleti része beszámolóm Adatok, információk oldalán. Mi helyben vettük ki, 40 eurórért június végén, és nagyon szerettük.
Szia! Egy-két oldallal előbb volt szó róla, hogy a mi szállásunk éppen megtalálható ezen az oldalon: Az Anatoliban laktunk, ki lehet választani a baloldali felsorolásból. Külső-belső képeket találsz róla a weboldalomon, a 2009-es Athén és a Peloponnészosz keleti része beszámolóm Adatok, információk oldalán. Mi helyben vettük ki, 40 eurórért június végén, és nagyon szerettük.

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!