KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Lefkada

#247705 DK1974 2018-05-22
Sziasztok, szeretném kérdezni, hogy Lefkadán van e valahol piac.
Sziasztok, szeretném kérdezni, hogy Lefkadán van e valahol piac.
#247704 mezzos 2018-05-22
amire szerintem te gondolsz, olyasmi nincs
amire szerintem te gondolsz, olyasmi nincs
#247703 Gudli 2018-05-22
A viccet félretéve, teljesen komolyan kérdeztem. Június 7-én indulnánk. Nem akarok emiatt aggóni.
A viccet félretéve, teljesen komolyan kérdeztem. Június 7-én indulnánk. Nem akarok emiatt aggóni.
#247702 Pcdesign75 2018-05-22
:-) Ja! Mennek nyaralni!!!
:-) Ja! Mennek nyaralni!!!
#247701 Gudli 2018-05-22
Tudja-e valaki? Migránsokkal lehet-e találkozni Lefkadán - Nidriben?
Tudja-e valaki? Migránsokkal lehet-e találkozni Lefkadán - Nidriben?
#247692 Gudli 2018-05-21
Kedves Kónyu! Jó utat Nektek! Feltétlenül jelentkezz kintről. Várjuk a friss infókat! Engem konkrétan az időjárás és a víz hőmérséklete érdekelne. Magyar nyelvű idegenvezetővel hol lehet felvenni a kapcsolatot? Válaszod előre is köszönöm!
Kedves Kónyu! Jó utat Nektek! Feltétlenül jelentkezz kintről. Várjuk a friss infókat! Engem konkrétan az időjárás és a víz hőmérséklete érdekelne. Magyar nyelvű idegenvezetővel hol lehet felvenni a kapcsolatot? Válaszod előre is köszönöm!
#247686 neivive 2018-05-20
Sziasztok! Van köztünk olyan, aki bérelt már motorcsónakot Syvotaban? Olyan kérdésem lenne, h onnan merre engedélyezett a hajókázás? Előre is köszönöm a válaszokat.
Sziasztok! Van köztünk olyan, aki bérelt már motorcsónakot Syvotaban? Olyan kérdésem lenne, h onnan merre engedélyezett a hajókázás? Előre is köszönöm a válaszokat.
#247529 FrankDrebin 2018-04-29
Szia, végül a lefkadai szállást bookingon kívül foglaltam le, de megyünk egy hétvégére Horvátországba augusztus végén, úgyhogy ahhoz igénybe vettem az előbb a linkedet. Még egyszer köszi :)
Szia, végül a lefkadai szállást bookingon kívül foglaltam le, de megyünk egy hétvégére Horvátországba augusztus végén, úgyhogy ahhoz igénybe vettem az előbb a linkedet. Még egyszer köszi :)
#247429 Dettix 2018-04-12
Sziasztok. Most olvastam a facebook-on az alábbi hírt, amit Mezei Péter osztott meg. '‎Mezei Péter‎ – Lefkada FORUM 18 perce · A heves esőzések miatt leszakadt a Kalamitsiből levezető szerpentin út egy kis része a napokban. Jelenleg Megali Petrára és Kavalikeftára nem lehet lejutni, de állítólag a következő napokban/hetekben megcsinálják.'
Sziasztok. Most olvastam a facebook-on az alábbi hírt, amit Mezei Péter osztott meg. '‎Mezei Péter‎ – Lefkada FORUM 18 perce · A heves esőzések miatt leszakadt a Kalamitsiből levezető szerpentin út egy kis része a napokban. Jelenleg Megali Petrára és Kavalikeftára nem lehet lejutni, de állítólag a következő napokban/hetekben megcsinálják.'
#247152 Jox 2018-03-22
Szállás:
Szállás:

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!