KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Lefkada

#238669 Keltor 2016-05-11
Nálunk sajnos ez a kaland nem játszik,igaz én benne lennék de a többiek szeretik a tutit előre.Én is azért de ha ...akkor miért ne próbálni ki.Erősen megy a filózás merre is gondolkodjunk,jak...
Nálunk sajnos ez a kaland nem játszik,igaz én benne lennék de a többiek szeretik a tutit előre.Én is azért de ha ...akkor miért ne próbálni ki.Erősen megy a filózás merre is gondolkodjunk,jak...
#238657 raksaildi 2016-05-11
Ha nem tudunk itthon megfelelő áron szállást foglalni, majd ott keresünk. :)
Ha nem tudunk itthon megfelelő áron szállást foglalni, majd ott keresünk. :)
#238654 Keltor 2016-05-10
Már én sem tudom merre:) de tuti megyünk:) Csak legyen hely :)
Már én sem tudom merre:) de tuti megyünk:) Csak legyen hely :)
#238653 gtunde 2016-05-10
Akkor Zakynthos! Laganas homokos lassan mélyül helyben tudsz autot is bérelni ott a Navaghio és Xigia aprokavicsos csak, a többi nem.
Akkor Zakynthos! Laganas homokos lassan mélyül helyben tudsz autot is bérelni ott a Navaghio és Xigia aprokavicsos csak, a többi nem.
#238652 rudiandi67 2016-05-10
Nekünk Vasilikiben volt 3 hétig a szállásunk. Ott lassan mélyülő, homokos a part. Mivel maga a sziget nem nagy, így kocsival szinte minden nap lehet menni más partokat felfedezni, nem nagyok a távolságok.
Nekünk Vasilikiben volt 3 hétig a szállásunk. Ott lassan mélyülő, homokos a part. Mivel maga a sziget nem nagy, így kocsival szinte minden nap lehet menni más partokat felfedezni, nem nagyok a távolságok.
#238651 raksaildi 2016-05-10
Szerintem is csak Vasilikiben van homokos strand, egyébként kavicsos.
Szerintem is csak Vasilikiben van homokos strand, egyébként kavicsos.
#238650 Keltor 2016-05-10
Ajaj...most jött elő egy ujabb probléma...nekünk mivel én tudok uszni egyedül...lassan mélyülő homokos part kéne,de az apró kaviccsal sincs baj,de lassan....
Ajaj...most jött elő egy ujabb probléma...nekünk mivel én tudok uszni egyedül...lassan mélyülő homokos part kéne,de az apró kaviccsal sincs baj,de lassan....
#238649 gtunde 2016-05-10
Igen ,a nyugati part minden strandja apró kavicsos és gyorsan mélyül.
Igen ,a nyugati part minden strandja apró kavicsos és gyorsan mélyül.
#238648 Keltor 2016-05-10
Akkor ezek a Lefkadai partok milyenek?Apró kavics?
Akkor ezek a Lefkadai partok milyenek?Apró kavics?
#238647 gtunde 2016-05-10
Lefkadán nem igazán vannak homokos partok, esetleg Vasiliki. Nidritől a nyugati part strandjaira számolj 20-30 km-t.
Lefkadán nem igazán vannak homokos partok, esetleg Vasiliki. Nidritől a nyugati part strandjaira számolj 20-30 km-t.

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..