KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Lefkada

#237337 Jox 2016-02-23
Szállás:
Szállás:
#237172 accord 2016-02-14
Az is komoly feladat, h felmérjék, mennyire sérültek a sziklák a partokon. Mert az se lenne túrista csalogató, ha mondjuk pl. Porto Katsiki sziklafala rászakadna néhány száz fürdőzőre...........
Az is komoly feladat, h felmérjék, mennyire sérültek a sziklák a partokon. Mert az se lenne túrista csalogató, ha mondjuk pl. Porto Katsiki sziklafala rászakadna néhány száz fürdőzőre...........
#237167 kónyu 2016-02-14
Porto Katziki most
Porto Katziki most
#237154 vojandi 2016-02-13
Mezzos, nagyon tetszett a videód a 7104-es hozzászólásban!!!!
Mezzos, nagyon tetszett a videód a 7104-es hozzászólásban!!!!
#237153 vojandi 2016-02-13
Mezzos, nagyon tetszett a 7104-esben a videód!!!
Mezzos, nagyon tetszett a 7104-esben a videód!!!
#237135 mezzos 2016-02-12
nem pont azt hozta a minisztériumi küldöttekkel a meeting, mint amire én számítottam, azt hittem konkrét helyreállítási menetrend lesz az eredménye, ehelyett csak a helyreállítás fókuszpontjait állapították meg... Az lett a konklúzió, hogy azonnal meg kell kezdeni a helyreállítást a következő 3 dologra koncentrálva: 1. a földrengés 'áldozatainak' felkarolása (ideiglenes lakókonténerek biztosítása, segélyezés, ingóságok értékbecslése és megtérítése, stb.) 2. a dél-nyugati régió úthálózatának helyreállítása, a legnagyobb prioritással az Egremnire és Gialos Beachre vezető utakra 3. a középületekben és templomokban keletkezett károk helyreállítása Azért én konkrétabb dolgokat vártam. :D Bónusz tegnapi Porto Katsiki parkoló képek:
nem pont azt hozta a minisztériumi küldöttekkel a meeting, mint amire én számítottam, azt hittem konkrét helyreállítási menetrend lesz az eredménye, ehelyett csak a helyreállítás fókuszpontjait állapították meg... Az lett a konklúzió, hogy azonnal meg kell kezdeni a helyreállítást a következő 3 dologra koncentrálva: 1. a földrengés 'áldozatainak' felkarolása (ideiglenes lakókonténerek biztosítása, segélyezés, ingóságok értékbecslése és megtérítése, stb.) 2. a dél-nyugati régió úthálózatának helyreállítása, a legnagyobb prioritással az Egremnire és Gialos Beachre vezető utakra 3. a középületekben és templomokban keletkezett károk helyreállítása Azért én konkrétabb dolgokat vártam. :D Bónusz tegnapi Porto Katsiki parkoló képek:
#237122 Szandika92 2016-02-11
Mezzos! Van valami hír? Egyébként nagyon szuper, hogy folyamatosan tájékoztatsz minket! :)) Köszönjük!
Mezzos! Van valami hír? Egyébként nagyon szuper, hogy folyamatosan tájékoztatsz minket! :)) Köszönjük!
#237116 kónyu 2016-02-11
Bocsi, mégsem az, inkább ez lesz az...sorry!
Bocsi, mégsem az, inkább ez lesz az...sorry!
#237115 kónyu 2016-02-11
Remélem, ez a part az, most hirtelen ezt találtam a neten :)
Remélem, ez a part az, most hirtelen ezt találtam a neten :)
#237114 kónyu 2016-02-11
Vanda! Szép kis kikötője van, biztos lesz friss hal fogás a helyi halászoknak:)
Vanda! Szép kis kikötője van, biztos lesz friss hal fogás a helyi halászoknak:)

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat