KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Lefkada

#230029 delfini5 2015-06-09
Kefalónián :) express rent a car ... nem hiszem hogy ők vannak Lefkádán is :)
Kefalónián :) express rent a car ... nem hiszem hogy ők vannak Lefkádán is :)
#230008 fcbnandi 2015-06-09
és melyik oldalon foglaltad? :)
és melyik oldalon foglaltad? :)
#230001 delfini5 2015-06-09
Szia fcbnandi! Én eddig előre foglaltam így biztosabb, mert sokszor elfogynak a jó áron kölcsönözhető autók pláne a főszezonban.
Szia fcbnandi! Én eddig előre foglaltam így biztosabb, mert sokszor elfogynak a jó áron kölcsönözhető autók pláne a főszezonban.
#230000 fcbnandi 2015-06-09
Sziasztok!!! az lenne a kérdésem, hogy autóbérlést a helyszínen érdemes lebonyolítani, vagy ajánlatos előre interneten lefoglalni?? Mik a tapasztalataitok ezek terén?? Köszönöm előre is a válaszokat!! :)
Sziasztok!!! az lenne a kérdésem, hogy autóbérlést a helyszínen érdemes lebonyolítani, vagy ajánlatos előre interneten lefoglalni?? Mik a tapasztalataitok ezek terén?? Köszönöm előre is a válaszokat!! :)
#229988 delfini5 2015-06-09
Sziasztok! Érdeklődnék az éppen ott nyaralóktól vagy a már hazaérkezőktől, hogy mennyibe kerül most 1l benzin a szigeten?
Sziasztok! Érdeklődnék az éppen ott nyaralóktól vagy a már hazaérkezőktől, hogy mennyibe kerül most 1l benzin a szigeten?
#229954 Allie 2015-06-08
Sziasztok! Tudna valaki aktuális menetrenddel szolgálni a Meganissis kompra? (az ami 2 euróba kerül) Honnan pontosan-hova-mikor megy, és onnan hogy jönnek vissza Nidribe? És hogy hétköznap, illetve hétvégén ugyanúgy járnak-e. Illetve még ami felmerült bennem hogy benzinkutak milyen sűrűn vannak a szigeten? Mármint Lefkadán és Meganissin is érdekel.
Sziasztok! Tudna valaki aktuális menetrenddel szolgálni a Meganissis kompra? (az ami 2 euróba kerül) Honnan pontosan-hova-mikor megy, és onnan hogy jönnek vissza Nidribe? És hogy hétköznap, illetve hétvégén ugyanúgy járnak-e. Illetve még ami felmerült bennem hogy benzinkutak milyen sűrűn vannak a szigeten? Mármint Lefkadán és Meganissin is érdekel.
#229872 Exact 2015-06-06
Előtte mi megyünk júliusban... majd viszünk nektek némi elemózsiát :)
Előtte mi megyünk júliusban... majd viszünk nektek némi elemózsiát :)
#229866 Thatvanii 2015-06-06
Akkor most kint rekedtek, és nem tudtok hazajönni sem, szegények! :lol: Megyünk augusztusban, hazamenekítsünk? :wink:
Akkor most kint rekedtek, és nem tudtok hazajönni sem, szegények! :lol: Megyünk augusztusban, hazamenekítsünk? :wink:
#229849 kónyu 2015-06-06
Anyagilag is
Anyagilag is
#229837 alfie 2015-06-05
Üdv! Lefkadán van valahol játszótér a kicsiknek?
Üdv! Lefkadán van valahol játszótér a kicsiknek?

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..