KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Lefkada

#217514 gtunde 2014-06-09
Kedves forumtársak! Kérnék egy kis segitséget. A Sun Rise apartmant szeretném megtalálni a Google Earth-ön, szeretném látni a környékét és mivel autóval megyünk könnyebb is lenne megtalálni. Köszönöm!
Kedves forumtársak! Kérnék egy kis segitséget. A Sun Rise apartmant szeretném megtalálni a Google Earth-ön, szeretném látni a környékét és mivel autóval megyünk könnyebb is lenne megtalálni. Köszönöm!
#217501 kisvacak 2014-06-08
Sziasztok Ez lesz a szállásunk: Esetleg volt már itt valaki?
Sziasztok Ez lesz a szállásunk: Esetleg volt már itt valaki?
#217296 zozu 2014-06-04
Sziasztok. Egypár hete nézegetjük a fórumot. Most már írok is, mert már biztos....aug 3.-án indulunk Lefkadára. :) Autóval megyünk. Van esetleg valaki, aki ebben az időben megy? Mi 14.-én indulunk vissza. :)
Sziasztok. Egypár hete nézegetjük a fórumot. Most már írok is, mert már biztos....aug 3.-án indulunk Lefkadára. :) Autóval megyünk. Van esetleg valaki, aki ebben az időben megy? Mi 14.-én indulunk vissza. :)
#217238 HarlequinXXX 2014-06-03
Tudomásom szerint Szerbiában illegális , birtokolni, használni reklámozni és értékesíteni.
Tudomásom szerint Szerbiában illegális , birtokolni, használni reklámozni és értékesíteni.
#217237 Gudli 2014-06-03
Most kaptam egy üzenetet Lefkadáról. Egész nap esett az eső. Nagyon be van borulva.
Most kaptam egy üzenetet Lefkadáról. Egész nap esett az eső. Nagyon be van borulva.
#217225 Geri1981 2014-06-03
Sziasztok!A blokkolókkal kapcsolatba kérdeznék,van akinek van és úgy ment?A határon szolnak érte?Jobb ha előtte levetettem mielött indulnk?Elörre is köszi a választ! :)
Sziasztok!A blokkolókkal kapcsolatba kérdeznék,van akinek van és úgy ment?A határon szolnak érte?Jobb ha előtte levetettem mielött indulnk?Elörre is köszi a választ! :)
#217178 akoska 2014-06-02
Igen. Viszont remélem az idő jövőhéten már jobb lesz!
Igen. Viszont remélem az idő jövőhéten már jobb lesz!
#217174 anicooöc 2014-06-02
Láttátok? Szerdán lesz a nagy buli Scorpios szigeten, ahol Beyoncé lesz a sztárvendég.
Láttátok? Szerdán lesz a nagy buli Scorpios szigeten, ahol Beyoncé lesz a sztárvendég.
#217148 borzi 2014-06-02
Szia Coki melyik apartmanba leszel? Busszal mész?
Szia Coki melyik apartmanba leszel? Busszal mész?
#217124 Relax 2014-06-01

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..