KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Lefkada

#215718 kónyu 2014-05-02
És ha a víz alja is köves, ha egy hullám kihajt, nem túl áldásos a köveken végigvágtázni pár métert, mire meg tudsz állni, szana-szét veri a talpad! És a cipő biztonságot is ad. Ha nincs strandcipőd, egy vízálló szandi is megteszi!
És ha a víz alja is köves, ha egy hullám kihajt, nem túl áldásos a köveken végigvágtázni pár métert, mire meg tudsz állni, szana-szét veri a talpad! És a cipő biztonságot is ad. Ha nincs strandcipőd, egy vízálló szandi is megteszi!
#215715 lovas zsuzsa 2014-05-01
Köszönöm!
Köszönöm!
#215709 viizo 2014-05-01
A kövek nem élesek (szinte mindegyik kerek, vagy ovális :)) viszont a méretük miatt elég kényelmetlen rajtuk közlekedni, vagy bevágtatni a vízbe. Nagyobb hullámzáskor is stabilabban állsz a kavicsokon a fürdőcipőben, mint mezítláb - ez kifejezetten jól tud jönni, ha szeretsz incselkedni a hullámokkal :)
A kövek nem élesek (szinte mindegyik kerek, vagy ovális :)) viszont a méretük miatt elég kényelmetlen rajtuk közlekedni, vagy bevágtatni a vízbe. Nagyobb hullámzáskor is stabilabban állsz a kavicsokon a fürdőcipőben, mint mezítláb - ez kifejezetten jól tud jönni, ha szeretsz incselkedni a hullámokkal :)
#215707 lovas zsuzsa 2014-05-01
A strand cipő miért kell? A sünök miatt, vagy az éles kövek miatt?
A strand cipő miért kell? A sünök miatt, vagy az éles kövek miatt?
#215674 coki 2014-04-30
köszönöm a válaszokat!
köszönöm a válaszokat!
#215649 viizo 2014-04-30
Az általam bejárt görög szigetek közül eddig egyedül csak Lefkadára kellett, viszont oda nagyon - de néhány Euróért kapsz is szinte bármelyik helyi boltban, úgyhogy fel vannak rá készülve :)
Az általam bejárt görög szigetek közül eddig egyedül csak Lefkadára kellett, viszont oda nagyon - de néhány Euróért kapsz is szinte bármelyik helyi boltban, úgyhogy fel vannak rá készülve :)
#215647 Miskolciutas 2014-04-30
Kell bizony,coki,én még sehol máshol nem hordtam,de itt nagyon hiányzott volna!
Kell bizony,coki,én még sehol máshol nem hordtam,de itt nagyon hiányzott volna!
#215639 megyer11 2014-04-29
Bizony, ahogy azt anicooöc is írta szerintem is erősen ajánlott!
Bizony, ahogy azt anicooöc is írta szerintem is erősen ajánlott!
#215625 anicooöc 2014-04-29
Én nem tudok nélküle a vízig elmenni, de sokakat szoktam látni mezítláb mászkálni az apró köveken. Én nem igazán bírom. A vízben már nincsenek kövek, ott kellemes cipő nélkül is, csak addig kell eljutni valahogy. :)
Én nem tudok nélküle a vízig elmenni, de sokakat szoktam látni mezítláb mászkálni az apró köveken. Én nem igazán bírom. A vízben már nincsenek kövek, ott kellemes cipő nélkül is, csak addig kell eljutni valahogy. :)
#215624 coki 2014-04-29
sziasztok! egy kérdés lefkadára kell vajon strand cipő?
sziasztok! egy kérdés lefkadára kell vajon strand cipő?

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat