KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Lefkada

#210174 sokrisz 2013-09-16
Köszi az infót!
Köszi az infót!
#210141 MaciG 2013-09-14
Én nem tudok róla, hogy lenne iroda ezeken kívül aki utaztat Lefkadára busszal.
Én nem tudok róla, hogy lenne iroda ezeken kívül aki utaztat Lefkadára busszal.
#210139 sokrisz 2013-09-14
Szia! Nagyon kedvelem a Grand Tours irodát, már kétszer is utaztam velük de sajnos ők Lefkadára nem szerveznek buszos utazást. Nekik nincs ott szállásuk, így nem jöhetnek szóba.
Szia! Nagyon kedvelem a Grand Tours irodát, már kétszer is utaztam velük de sajnos ők Lefkadára nem szerveznek buszos utazást. Nekik nincs ott szállásuk, így nem jöhetnek szóba.
#210137 kónyu 2013-09-14
Grand Tours (a debreceni!), az egyik legmegbízhatóbb, és ár/érték arányban is jó!
Grand Tours (a debreceni!), az egyik legmegbízhatóbb, és ár/érték arányban is jó!
#210134 sokrisz 2013-09-13
Tisztelt fórumtársak! Segítségeteket szeretném kérni abban hogy az Apollon Travel és az Aeolus Travelen kívül mely utazási irodák szerveznek Magyarországról buszos utazásokat? Már a jövő évi nyaralásomat tervezem melynek kapcsán Lefkadát vettem célba és a szóba jöhető irodákat szeretném megtudni. A segítséget előre is köszönöm szépen!
Tisztelt fórumtársak! Segítségeteket szeretném kérni abban hogy az Apollon Travel és az Aeolus Travelen kívül mely utazási irodák szerveznek Magyarországról buszos utazásokat? Már a jövő évi nyaralásomat tervezem melynek kapcsán Lefkadát vettem célba és a szóba jöhető irodákat szeretném megtudni. A segítséget előre is köszönöm szépen!
#210120 Wucy 2013-09-12
Na akkor kezdjuk el irni a beszamolot :)
Na akkor kezdjuk el irni a beszamolot :)
#209973 rollo 2013-09-06
a hellaszon is olvasható lefkadai beszámolót picit bővítettem, képekkel 'dúsítottam'. olvasható, nézegethető a vonal alatti blogban, akinek van hozzá kedve. :)
a hellaszon is olvasható lefkadai beszámolót picit bővítettem, képekkel 'dúsítottam'. olvasható, nézegethető a vonal alatti blogban, akinek van hozzá kedve. :)
#209820 nagyfotos 2013-08-30
Mi juni-ban voltunk a Filioba nem voltak ilyen dolgok en is vartam hogy lesz de azert vittem ,keszultem... :D
Mi juni-ban voltunk a Filioba nem voltak ilyen dolgok en is vartam hogy lesz de azert vittem ,keszultem... :D
#209819 nagyfotos 2013-08-30
#209802 kónyu 2013-08-30
Igen, nálunk nem volt (általában ezek nincsenek). Szerencsére ez nem nagy cucc.
Igen, nálunk nem volt (általában ezek nincsenek). Szerencsére ez nem nagy cucc.

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat