KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Lefkada

#244154 kónyu 2017-05-17
Ott a link is :)
Ott a link is :)
#244153 cserrobi 2017-05-17
Ögyem meg,elég lett volna egy link is. Szét vágod a fórumot.
Ögyem meg,elég lett volna egy link is. Szét vágod a fórumot.
#244151 mezzos 2017-05-17
csak hogy szétromboljam a fórumot, felrakom ide képként :D
csak hogy szétromboljam a fórumot, felrakom ide képként :D
#244150 cserrobi 2017-05-17
Persze hogy fel lehet. De választ nem kaptam tőle.
Persze hogy fel lehet. De választ nem kaptam tőle.
#244149 kónyu 2017-05-17
˝˝ Írd meg Neki! :)˝ - cserrobi

˝ - cserrobi

Jelentem megírtam. ;) És válaszolt? Fel lehet egyáltalán tenni a fb-ra egy doksit? Láma vagyok ehhez (is).
˝˝ Írd meg Neki! :)˝ - cserrobi

˝ - cserrobi

Jelentem megírtam. ;) És válaszolt? Fel lehet egyáltalán tenni a fb-ra egy doksit? Láma vagyok ehhez (is).
#244148 cserrobi 2017-05-17
˝ Írd meg Neki! :)˝ - kónyu

Jelentem megírtam. ;)
˝ Írd meg Neki! :)˝ - kónyu

Jelentem megírtam. ;)
#244147 kónyu 2017-05-17
˝Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy Kefaloniáról - Lefkadára mikor indul júliusban, hétköznap reggel az első komp? A haza utat tervezzük. Köszönöm szépen!˝ - taki

Ezek szerint mégsem olyan mocskos és undorító Lefkada és Kefalonia, hogy ne látogasd meg :) Sok szerencsét hozzá, szerintem tetszeni fog, szép emlékekkel térhetsz majd haza! Szép nyarat!
˝Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy Kefaloniáról - Lefkadára mikor indul júliusban, hétköznap reggel az első komp? A haza utat tervezzük. Köszönöm szépen!˝ - taki

Ezek szerint mégsem olyan mocskos és undorító Lefkada és Kefalonia, hogy ne látogasd meg :) Sok szerencsét hozzá, szerintem tetszeni fog, szép emlékekkel térhetsz majd haza! Szép nyarat!
#244128 kónyu 2017-05-16
˝Én megkaptam,de csatolhatná fájlként azon a bizonyos face oldalon és akkor mindenki elérné. :D˝ - cserrobi

Írd meg Neki! :)
˝Én megkaptam,de csatolhatná fájlként azon a bizonyos face oldalon és akkor mindenki elérné. :D˝ - cserrobi

Írd meg Neki! :)
#244125 mezzos 2017-05-16
- Ag. Nikitasról Karya felé vezető út kész, elvileg megnyitották. - Athaniban is javítgattak valamit, de tavaly se tűnt fel, szóval valami mellékút lehetett. - Gialosra kész az út, de nincs rajta aszfaltréteg és nyár végéig nem is lesz. Ettől függetlenül le lehet menni. - Egremnire majdnem végig elegyengették az utat, de a lépcsőhöz nem nyúltak. Állítólag talán jövőre kész lesz. Hivatalosan nem lesz átadva az út sem, talán még kapuval is l lesz zárva, június vége felé majd írok biztosat.
- Ag. Nikitasról Karya felé vezető út kész, elvileg megnyitották. - Athaniban is javítgattak valamit, de tavaly se tűnt fel, szóval valami mellékút lehetett. - Gialosra kész az út, de nincs rajta aszfaltréteg és nyár végéig nem is lesz. Ettől függetlenül le lehet menni. - Egremnire majdnem végig elegyengették az utat, de a lépcsőhöz nem nyúltak. Állítólag talán jövőre kész lesz. Hivatalosan nem lesz átadva az út sem, talán még kapuval is l lesz zárva, június vége felé majd írok biztosat.
#244121 csokagm 2017-05-16
Van valakinek arról infója mi lesz, vagy mi lett az épülő utakkal amik még a földrengésben mentek tönkre?
Van valakinek arról infója mi lesz, vagy mi lett az épülő utakkal amik még a földrengésben mentek tönkre?

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!