KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Lefkada

#182579 kónyu 2012-04-19
Szeva Medi! Itt leltem:
Szeva Medi! Itt leltem:
#182577 Mediterraneo 2012-04-19
˝Ezt ismeri valaki? És vajon a szigeten is ilyen borsos az ára? - kónyu

Szia kónyu! Ezt az Amazonon találtad? Nekem kéne akár 15 euróért is...
˝Ezt ismeri valaki? És vajon a szigeten is ilyen borsos az ára? - kónyu

Szia kónyu! Ezt az Amazonon találtad? Nekem kéne akár 15 euróért is...
#182570 Miti82 2012-04-19
Még a legtöbb helyről nem tudni, hogy megmarad-e, kinyit-e. A barlang az én fantáziámat is mozgatja, kétszer indultunk el és egyszer sem találtuk meg :-), pedig nagyon közel lehettünk, szóval ez még várat magára. A másik ilyen kihívás a marandochori tó volt, azt is másodjára, gumicsizmában, túlélőfelszereléssel, bozótvágóval sikerült:-)
Még a legtöbb helyről nem tudni, hogy megmarad-e, kinyit-e. A barlang az én fantáziámat is mozgatja, kétszer indultunk el és egyszer sem találtuk meg :-), pedig nagyon közel lehettünk, szóval ez még várat magára. A másik ilyen kihívás a marandochori tó volt, azt is másodjára, gumicsizmában, túlélőfelszereléssel, bozótvágóval sikerült:-)
#182568 kónyu 2012-04-19
A neten 15-ről 13,50-re van leárazva.
A neten 15-ről 13,50-re van leárazva.
#182565 kónyu 2012-04-19
Ezt ismeri valaki? És vajon a szigeten is ilyen borsos az ára?
Ezt ismeri valaki? És vajon a szigeten is ilyen borsos az ára?
#182564 kónyu 2012-04-19
Miti! Az Ioniannal mi a helyzet?
Miti! Az Ioniannal mi a helyzet?
#182561 cipur 2012-04-19
Sziasztok! Akkor a Hirospilia barlang említésre sem méltó?:)
Sziasztok! Akkor a Hirospilia barlang említésre sem méltó?:)
#182559 Miti82 2012-04-19
Arra a 20 magyar turistára itt senki nem alapozhat:-D Kérhettek volna ők szerb menüt, a 300 szerbre alapozva... Egyébként a helyiek körében is nagyon elismert hely volt, sokan rendeltek tőlük, de sajna lehet ez a sors vár most több üzletre is...majd meglátjuk
Arra a 20 magyar turistára itt senki nem alapozhat:-D Kérhettek volna ők szerb menüt, a 300 szerbre alapozva... Egyébként a helyiek körében is nagyon elismert hely volt, sokan rendeltek tőlük, de sajna lehet ez a sors vár most több üzletre is...majd meglátjuk
#182555 kónyu 2012-04-18
Szia Miti! Nekem az Island sem hiányzott , meg a magyar nyelvű étlap sem :) Szerintem azt a pár szó megtanulható, ami egy étlaphoz kell - de ez csak 1 db vélemény! Én személy szerint menekülök az olyan helytől, ahol van magyar étlap, mert az azt jelenti, hogy a (magyar) turistákra alapoz, én meg azokat a helyeket szeretem, ahol a helyiek kajálnak.
Szia Miti! Nekem az Island sem hiányzott , meg a magyar nyelvű étlap sem :) Szerintem azt a pár szó megtanulható, ami egy étlaphoz kell - de ez csak 1 db vélemény! Én személy szerint menekülök az olyan helytől, ahol van magyar étlap, mert az azt jelenti, hogy a (magyar) turistákra alapoz, én meg azokat a helyeket szeretem, ahol a helyiek kajálnak.
#182544 suvimarta 2012-04-18
na kíváncsi vagyok az én uram hányszor használja majd azt a járdát (nagy túrázó):lol: Miti mond a szigetnek, mi is készülünk (fogyózom, hogy ne törjem fel az utat)
na kíváncsi vagyok az én uram hányszor használja majd azt a járdát (nagy túrázó):lol: Miti mond a szigetnek, mi is készülünk (fogyózom, hogy ne törjem fel az utat)

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat