KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Lefkada

#178423 Miti82 2012-01-16
Jól mondja Relax, Mikros Gialos nagyon jó kis strand. Sznorizni is jó itt :-)
Jól mondja Relax, Mikros Gialos nagyon jó kis strand. Sznorizni is jó itt :-)
#178422 anicooöc 2012-01-16
Korábban csatolt térképes linkemen megtalálod! :)
Korábban csatolt térképes linkemen megtalálod! :)
#178415 MaciG 2012-01-15
Hol van pontosan ez a Mikro Gialos? Halak és társai voltak arra fele (a sziklás partból ítélve)
Hol van pontosan ez a Mikro Gialos? Halak és társai voltak arra fele (a sziklás partból ítélve)
#178413 Relax 2012-01-15
Értem, tényleg kinek a pap, kinek a papné. :-) A Nidri közelében lévő vízesést én is csak ajánlani tudom, gyönyörű volt, június végén még láttuk (nem csak a helyét :) ). A másik kedvenc tengerpartunk Mikro Gialos volt (ide kétszer is elmentünk), de nem a 'nagypart' része, hanem a sziklás öböl, ahol többnyire egyedül voltunk. Volt egy kétórás 'csúcsidőszak', ahol rajtunk kívül kb. 3-4 ember volt.
Értem, tényleg kinek a pap, kinek a papné. :-) A Nidri közelében lévő vízesést én is csak ajánlani tudom, gyönyörű volt, június végén még láttuk (nem csak a helyét :) ). A másik kedvenc tengerpartunk Mikro Gialos volt (ide kétszer is elmentünk), de nem a 'nagypart' része, hanem a sziklás öböl, ahol többnyire egyedül voltunk. Volt egy kétórás 'csúcsidőszak', ahol rajtunk kívül kb. 3-4 ember volt.
#178408 medea 2012-01-15
A studioknak nincsen.az apartmanokban van.
A studioknak nincsen.az apartmanokban van.
#178407 anicooöc 2012-01-15
Ok, köszönöm!
Ok, köszönöm!
#178405 Miti82 2012-01-15
Igen, be is tudtok menni a Santa Maura-ba.
Igen, be is tudtok menni a Santa Maura-ba.
#178400 anicooöc 2012-01-15
Ok. És a Lefkada városban, a parton lévő erődítmény romjai csak kívülről nézhetőek meg, vagy belülről is?
Ok. És a Lefkada városban, a parton lévő erődítmény romjai csak kívülről nézhetőek meg, vagy belülről is?
#178399 Miti82 2012-01-15
Általában nyáron nincs sok víz benne, de egy sétát így is megér.
Általában nyáron nincs sok víz benne, de egy sétát így is megér.
#178398 anicooöc 2012-01-15
Teljesen így van! :) Biztos meg fogjuk nézni a keleti partot is. A Nidri feletti vízeséshez is szeretnénk kirándulni, de olvastam, hogy előszezonban bőségesebb a víz mennyisége, így nem tudom júliusban (lehet 2 héttel korábban megyünk, azaz júli 6-14-ig) mennyire szép?
Teljesen így van! :) Biztos meg fogjuk nézni a keleti partot is. A Nidri feletti vízeséshez is szeretnénk kirándulni, de olvastam, hogy előszezonban bőségesebb a víz mennyisége, így nem tudom júliusban (lehet 2 héttel korábban megyünk, azaz júli 6-14-ig) mennyire szép?

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!