KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Lefkada

#89205 firkamano 2009-02-02
Innen szedtem: Jaj de várom a nyaralást :)
Innen szedtem: Jaj de várom a nyaralást :)
#89203 csiga 2009-02-02
én azt gondolom hogy ez a kép valódi csak kissé régi.... ennyit senki nem tud restaurálni viszont feltételezem hogy 20-30éve ilyen lehetett a part
én azt gondolom hogy ez a kép valódi csak kissé régi.... ennyit senki nem tud restaurálni viszont feltételezem hogy 20-30éve ilyen lehetett a part
#89180 kónyu 2009-02-02
Miért vagy olyan biztos benne? Honnan szedted?
Miért vagy olyan biztos benne? Honnan szedted?
#89178 firkamano 2009-02-01
Sejtettem hogy agyonretusált kép :) A felsőről meg csak azt tudom hogy Lefkadán van, szerintem nem Nidriben, de olyan szép a víz szine, muszáj volt ide betennem. Nekem ez jelenti az igazi tengerpartot :D
Sejtettem hogy agyonretusált kép :) A felsőről meg csak azt tudom hogy Lefkadán van, szerintem nem Nidriben, de olyan szép a víz szine, muszáj volt ide betennem. Nekem ez jelenti az igazi tengerpartot :D
#89035 kónyu 2009-01-30
firkamano! A felső kép szerintem nem is Nidrin készült, a középső a főváros feletti Cape Girapetra (Girapetra fok), és az Ag. Ioannis beachtől a Gira beach felé húzódó partszakasz jobbkanyarjában készült, a legalsó fotó meg tényleg Nidri,vagy max. Perigiali, esetleg a kettő között, de annyira 'agyonsminkelték', hogy csak nehezen felismerhető, és olyan kis felbontású, hogy nem látni rajta, hogy az nem homok, hanem szezámmag és apró kavics. De az itt nyaraló kölköknek nem láttam, hogy gondja lett volna vele. Inkább a víz alja kiszámíthatatlan, kövek és egyebek tarkítják (meg nem kevés szemét, de az az egész keleti part vizeire jellemző), bizony elkél a strandcipő használata, mondjuk én szandiban is elvoltam.
firkamano! A felső kép szerintem nem is Nidrin készült, a középső a főváros feletti Cape Girapetra (Girapetra fok), és az Ag. Ioannis beachtől a Gira beach felé húzódó partszakasz jobbkanyarjában készült, a legalsó fotó meg tényleg Nidri,vagy max. Perigiali, esetleg a kettő között, de annyira 'agyonsminkelték', hogy csak nehezen felismerhető, és olyan kis felbontású, hogy nem látni rajta, hogy az nem homok, hanem szezámmag és apró kavics. De az itt nyaraló kölköknek nem láttam, hogy gondja lett volna vele. Inkább a víz alja kiszámíthatatlan, kövek és egyebek tarkítják (meg nem kevés szemét, de az az egész keleti part vizeire jellemző), bizony elkél a strandcipő használata, mondjuk én szandiban is elvoltam.
#89034 Kristi 2009-01-30
Ez tuti valami agyondolgozott kép:wink: Sokan ezért hiszik,hogy homokos a tengerpart Nidrinél....... Én egyszer sem láttam ilyen szépnek a partot.
Ez tuti valami agyondolgozott kép:wink: Sokan ezért hiszik,hogy homokos a tengerpart Nidrinél....... Én egyszer sem láttam ilyen szépnek a partot.
#89009 firkamano 2009-01-30
Mondjuk erre kíváncsi lennék, hol van pontosan Nidriben... ;)
Mondjuk erre kíváncsi lennék, hol van pontosan Nidriben... ;)
#88895 firkamano 2009-01-29
Jujj de jó lenne... Mostmár tényleg meg kell tanulnom angolul... :)
Jujj de jó lenne... Mostmár tényleg meg kell tanulnom angolul... :)
#88869 Kristi 2009-01-28
:lol:
:lol:
#88857 Kakadu 2009-01-28
Sztem göröggel többre mennél :lol:
Sztem göröggel többre mennél :lol:

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..