KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Lefkada

#78596 Kakadu 2008-08-25
A honlapokon feltüntetett árak kb azt közlik, hogy egy békés febrári hajnalon egy átpiált éjszaka után mennyit álmodott meg magának a tulaj, de ez a szezon valóságától sokszor elég messze áll :lol: , mindegyik árlistában van tartalék, a fõszezon kivételével lehet alkudni.
A honlapokon feltüntetett árak kb azt közlik, hogy egy békés febrári hajnalon egy átpiált éjszaka után mennyit álmodott meg magának a tulaj, de ez a szezon valóságától sokszor elég messze áll :lol: , mindegyik árlistában van tartalék, a fõszezon kivételével lehet alkudni.
#78578 h.apci 2008-08-25
˝Azt hogy csináltátok, mert a legkisebb ár 40 €/ nap . . . ?˝ - Mr.Dana

.../fõ - gondolom én, vagy tényleg valami varázslat van! :shock: :roll: :wink: :lol:
˝Azt hogy csináltátok, mert a legkisebb ár 40 €/ nap . . . ?˝ - Mr.Dana

.../fõ - gondolom én, vagy tényleg valami varázslat van! :shock: :roll: :wink: :lol:
#78568 Mr.Dana 2008-08-25
Azt hogy csináltátok, mert a legkisebb ár 40 €/ nap . . . ?
Azt hogy csináltátok, mert a legkisebb ár 40 €/ nap . . . ?
#78539 Popeye77 2008-08-25
tuzo: Nekunk az Avra apartman 145 euro/het. Travel.hellasz.hu-n foglaltuk :P
tuzo: Nekunk az Avra apartman 145 euro/het. Travel.hellasz.hu-n foglaltuk :P
#78538 Popeye77 2008-08-25
Nyusszi: jo utazast es kellemes pihenest!
Nyusszi: jo utazast es kellemes pihenest!
#78528 tuzo 2008-08-24
Sziasztok! Lefkádára szertnénk menni szeptember elsõ két hetében. Szállásköltségre vonatkozóan sajnos nem sok információval találkoztunk. Tudna valaki ebben segíteni? Elõre is köszönöm! Zoli
Sziasztok! Lefkádára szertnénk menni szeptember elsõ két hetében. Szállásköltségre vonatkozóan sajnos nem sok információval találkoztunk. Tudna valaki ebben segíteni? Elõre is köszönöm! Zoli
#78526 atosz 2008-08-24
Te má vótá,ne irigykedj!!! Szia! :wink:
Te má vótá,ne irigykedj!!! Szia! :wink:
#78525 Nyusssszi 2008-08-24
Atosz! Megteheted! :D Köszönjük szépen a jókívánságokat! :)
Atosz! Megteheted! :D Köszönjük szépen a jókívánságokat! :)
#78524 kónyu 2008-08-24
Hajrá!!! Qrvára irigyellek :lol:
Hajrá!!! Qrvára irigyellek :lol:
#78523 atosz 2008-08-24
Köszönjük Ferrari és Macsosz,remélem beindul a magyarbusz és rángat majd nagyot... :roll: :D :D Mégegyszer köszi a jókivánságaitok! Gondolom megtehetem a többiek nevében is?! Üdv:Atosz :wink:
Köszönjük Ferrari és Macsosz,remélem beindul a magyarbusz és rángat majd nagyot... :roll: :D :D Mégegyszer köszi a jókivánságaitok! Gondolom megtehetem a többiek nevében is?! Üdv:Atosz :wink:

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!