KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Lefkada

#78342 kristin1 2008-08-23
Az szuper! Nem lesz tömeg! :wink:
Az szuper! Nem lesz tömeg! :wink:
#78337 Mr.Dana 2008-08-23
szeptember, valamikor . . .
szeptember, valamikor . . .
#78336 kristin1 2008-08-23
Mr Dana, mostanában mész Lefkadára?
Mr Dana, mostanában mész Lefkadára?
#78328 Mr.Dana 2008-08-23
Igen ! Hú ennyi jó hely van ,az frankó .... és lenne mondjuk kettõ amit kitudnál esetleg emelni vagy nagyjából mind egyformák ? tudom, hogy nem könnyû, ez olyan mintha a beach -ekrõl kérném ,hogy emelj ki kettõt ,de mégis ....
Igen ! Hú ennyi jó hely van ,az frankó .... és lenne mondjuk kettõ amit kitudnál esetleg emelni vagy nagyjából mind egyformák ? tudom, hogy nem könnyû, ez olyan mintha a beach -ekrõl kérném ,hogy emelj ki kettõt ,de mégis ....
#78321 kónyu 2008-08-23
Ha engem kérdezel: általában a sziklás partok, mint pl. Laka (Geni félsziget), Dessimi bay, Aghiofili, és Meganissin szerintem mind.
Ha engem kérdezel: általában a sziklás partok, mint pl. Laka (Geni félsziget), Dessimi bay, Aghiofili, és Meganissin szerintem mind.
#78319 ferrari 2008-08-23
Szia Kristin! Kos jobban tetszett?
Szia Kristin! Kos jobban tetszett?
#78315 Mr.Dana 2008-08-23
igaz ,de attól még köszönöm :lol:
igaz ,de attól még köszönöm :lol:
#78314 kristin1 2008-08-23
Szia Mr Dana! Tudom, nem tõlem kérdezted, de ajánlanék én is egy búvárkodásra alkalmas helyet: Mikros Gialos beach, Poros közelében. :D
Szia Mr Dana! Tudom, nem tõlem kérdezted, de ajánlanék én is egy búvárkodásra alkalmas helyet: Mikros Gialos beach, Poros közelében. :D
#78313 kristin1 2008-08-23
Sajnos csak Fiscardoban voltam, így nem tudom a két szigetet összehasonlítani. Egyébként nagyon tetszett ez a kicsi is, amit Kefalóniából láttam! Ithaka meg mégjobban! :D Szép ez a Jón szigetvilág, Lefkada is tetszett, természetesen, de: szerelem nem lett belõle, ez a színtiszta igazság. :oops:
Sajnos csak Fiscardoban voltam, így nem tudom a két szigetet összehasonlítani. Egyébként nagyon tetszett ez a kicsi is, amit Kefalóniából láttam! Ithaka meg mégjobban! :D Szép ez a Jón szigetvilág, Lefkada is tetszett, természetesen, de: szerelem nem lett belõle, ez a színtiszta igazság. :oops:
#78312 Mr.Dana 2008-08-23
tényleg, hol vannak jó 'búvárhelyek' ? 2-3 ami szerinted legérdekesebb hely , ilyen szempontból.
tényleg, hol vannak jó 'búvárhelyek' ? 2-3 ami szerinted legérdekesebb hely , ilyen szempontból.

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..