KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Lefkada

#78137 h.apci 2008-08-22
Sikerült összezavarnotok; én ezt másképp értettem... :cry: :oops: :?
Sikerült összezavarnotok; én ezt másképp értettem... :cry: :oops: :?
#78138 kónyu 2008-08-22
Remélem nem viselt meg nagyon, hogy más apartmanról is só esik? Egyébként én is már a jövõ nyárra gyûjtök, legalább nem vagyok egyedül:-) Barátom!
Remélem nem viselt meg nagyon, hogy más apartmanról is só esik? Egyébként én is már a jövõ nyárra gyûjtök, legalább nem vagyok egyedül:-) Barátom!
#78136 kónyu 2008-08-22
Csupán picit átlátszó és unalmas ez a directmarketing:-)
Csupán picit átlátszó és unalmas ez a directmarketing:-)
#78135 h.apci 2008-08-22
Még hogy az én májammal van baj...! :shock: :roll: :wink: :lol: :oops:
Még hogy az én májammal van baj...! :shock: :roll: :wink: :lol: :oops:
#78134 kónyu 2008-08-22

#78133 kónyu 2008-08-22

#78132 Kakadu 2008-08-22
1., Ha megnézed az árakat az finoman szólva is versenyképes 2., Honnan tudja a szállásadó jelen esetben, hogy kinek ajánlottam a Phillipost, hiszen nyilván nem a nick nevén fog foglalni és pedig nem tudom ki van a nick név mögött :lol: Végezetül; utálom önmagamat ismételni, de eddig még mindenki dícsérte a helyet aki ott volt, egyetlen negatív visszejelzés nem volt, ezzel szemben az általad olyannyira favorizált Apollónnal kapcsolatban számos. Velem kapcsolatos megnyilvánulásaid egyébként egyszerre szánalmasak és unalmasak, jobb lenne ha befejeznéd, ez a topik sem a Te szimpátia megnyilvánulásaidért nyitódott.
1., Ha megnézed az árakat az finoman szólva is versenyképes 2., Honnan tudja a szállásadó jelen esetben, hogy kinek ajánlottam a Phillipost, hiszen nyilván nem a nick nevén fog foglalni és pedig nem tudom ki van a nick név mögött :lol: Végezetül; utálom önmagamat ismételni, de eddig még mindenki dícsérte a helyet aki ott volt, egyetlen negatív visszejelzés nem volt, ezzel szemben az általad olyannyira favorizált Apollónnal kapcsolatban számos. Velem kapcsolatos megnyilvánulásaid egyébként egyszerre szánalmasak és unalmasak, jobb lenne ha befejeznéd, ez a topik sem a Te szimpátia megnyilvánulásaidért nyitódott.
#78131 kónyu 2008-08-22

#78130 kónyu 2008-08-22

#78129 kónyu 2008-08-22

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..