KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Lefkada

#76475 Jox 2008-08-12

#76474 Jox 2008-08-12

#76469 Jox 2008-08-12

#76467 Jox 2008-08-12

#76463 andici 2008-08-12
Éljen Lefkada!Egyszer én is elmegyek oda az biztos és nem érdekel,hogy mennyibe kerül a Metaxa.Csak ne lenne olyan messze! :lol: :roll:
Éljen Lefkada!Egyszer én is elmegyek oda az biztos és nem érdekel,hogy mennyibe kerül a Metaxa.Csak ne lenne olyan messze! :lol: :roll:
#76460 atosz 2008-08-12
Mi a véleményed? Vagy talán nem is kellene? :) :wink:
Mi a véleményed? Vagy talán nem is kellene? :) :wink:
#76434 zorrobomber 2008-08-12
:oops:
:oops:
#76430 andici 2008-08-12
Metaszka nyelv?Na azt ott tutira nem értik!Szerintem a Tré.fi néven kéne regisztrálnod. :twisted:
Metaszka nyelv?Na azt ott tutira nem értik!Szerintem a Tré.fi néven kéne regisztrálnod. :twisted:
#76429 Mr.Dana 2008-08-12
Jó ,de én elütöttem (késõ volt már) :lol: persze attól még igazad van !!! :lol:
Jó ,de én elütöttem (késõ volt már) :lol: persze attól még igazad van !!! :lol:
#76425 zorrobomber 2008-08-12
Olvastam vissza(Metaszka árakat nem írtatok), de azért örülök hogy van humorérzéketek. Egyébként meg a vevõszolgálatos témára: nem sértõdök meg ha nem tudtok válaszolni, és nem írok panaszlevelet. Pont azért ezt kérdeztem mert minden más kérdésemre megtalálom a választ ha visszaolvasok :) Ja, és már megkérdeztem a metaszkás kérdést egy Lefkadán élõ havertól is, majd beírom ide is ha válaszol ;) (Az hogy nem Metaxa-nak hívom elvi kérdés, mivel maga az ital a névadója az általam beszélt kitalált nyelvnek, azaz a metaszka nyelvnek)
Olvastam vissza(Metaszka árakat nem írtatok), de azért örülök hogy van humorérzéketek. Egyébként meg a vevõszolgálatos témára: nem sértõdök meg ha nem tudtok válaszolni, és nem írok panaszlevelet. Pont azért ezt kérdeztem mert minden más kérdésemre megtalálom a választ ha visszaolvasok :) Ja, és már megkérdeztem a metaszkás kérdést egy Lefkadán élõ havertól is, majd beírom ide is ha válaszol ;) (Az hogy nem Metaxa-nak hívom elvi kérdés, mivel maga az ital a névadója az általam beszélt kitalált nyelvnek, azaz a metaszka nyelvnek)

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..