KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Lefkada

#72499 kónyu 2008-07-21
Döme! Tetszenek a fotóid. Nem töltötted fel õket valahova, hogy eredeti méretben is megnézhessük?
Döme! Tetszenek a fotóid. Nem töltötted fel õket valahova, hogy eredeti méretben is megnézhessük?
#72493 kónyu 2008-07-20
Megérkeztem:-( Az Alonaki a szárazföldön van, az Acheron-túra ejti útba.
Megérkeztem:-( Az Alonaki a szárazföldön van, az Acheron-túra ejti útba.
#72470 Nyusssszi 2008-07-20
Sziasztok! Kónyutól szeretném megkérdezni, hogy az Alonaki beach hol található? Láttam a képeid között és nagyon megtetszett, de az én térképemen nincsen jelölve. :( Persze bárki válaszolhat, aki tudja!
Sziasztok! Kónyutól szeretném megkérdezni, hogy az Alonaki beach hol található? Láttam a képeid között és nagyon megtetszett, de az én térképemen nincsen jelölve. :( Persze bárki válaszolhat, aki tudja!
#72387 atosz 2008-07-19
Szia Kónyú! Nem tudom,hogy megérkeztetek-e már,majd kereslek emilen v.priviben. Szasztok:Atosz :wink:
Szia Kónyú! Nem tudom,hogy megérkeztetek-e már,majd kereslek emilen v.priviben. Szasztok:Atosz :wink:
#72355 Popeye77 2008-07-19
koszi h.apci:D
koszi h.apci:D
#72322 h.apci 2008-07-18
˝én nemtom letölteni :x˝ - Mr.Dana

Pedig mûködik a leírás szerint. PDF lesz belõle, de ha kell, abból ki lehet venni. Ha nem megy, itt van ugyanaz kicsit gyengébb felbontásban, de jól nagyítható: :wink:
˝én nemtom letölteni :x˝ - Mr.Dana

Pedig mûködik a leírás szerint. PDF lesz belõle, de ha kell, abból ki lehet venni. Ha nem megy, itt van ugyanaz kicsit gyengébb felbontásban, de jól nagyítható: :wink:
#72319 Döme 2008-07-18
Igen, ez egy elég jó kis netes térkép, el is feledkeztem róla... Amit kint vettünk, csak annyiban más, hogy az egyes strandok elég jól vannak jellemezve kis piktogramokkal. Megnéztem, 6 € volt, ilyen a kezdõoldala:
Igen, ez egy elég jó kis netes térkép, el is feledkeztem róla... Amit kint vettünk, csak annyiban más, hogy az egyes strandok elég jól vannak jellemezve kis piktogramokkal. Megnéztem, 6 € volt, ilyen a kezdõoldala:
#72318 Mr.Dana 2008-07-18
én nemtom letölteni :x
én nemtom letölteni :x
#72314 Popeye77 2008-07-18
Koszonom szepen Domenek, tokeletes a terkep:D
Koszonom szepen Domenek, tokeletes a terkep:D
#72231 firkamano 2008-07-18
Wow, ez aztán a térkép!!! :) Thnx
Wow, ez aztán a térkép!!! :) Thnx

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..