Aktív témák
#67437 geot 2008-06-20 |
˝ Ilyenkor nem is lenne szabad strandolni! :roll:˝ - h.apci Ilyenkor nem is lenne szabad netezni! :lol: :lol: Hisz ott a tenger és az a sok látnivalóóó! Csak vicceltem, kellemes idõtöltést, Kakadu! |
˝ Ilyenkor nem is lenne szabad strandolni! :roll:˝ - h.apci Ilyenkor nem is lenne szabad netezni! :lol: :lol: Hisz ott a tenger és az a sok látnivalóóó! Csak vicceltem, kellemes idõtöltést, Kakadu! |
#67436 h.apci 2008-06-20 |
˝Ez most tortenetesen jogos :lol:
Na megzek csobbani :lol: :lol: :lol:
Pa-pa˝ - Kakadu Nem lehetsz mesze a víztõl, ha rászántad magad! :shock: :lol: Ilyenkor nem is lenne szabad strandolni! :roll: |
˝Ez most tortenetesen jogos :lol:
Pa-pa˝ - Kakadu Nem lehetsz mesze a víztõl, ha rászántad magad! :shock: :lol: Ilyenkor nem is lenne szabad strandolni! :roll: |
#67435 süni 2008-06-20 |
Szia Kakadu !
Annyira irigyellek, hogy 27.-én követünk ..., valahogy addig kibírjuk.
Ha van valami új infód, szivesen veszem. Minden jót Nektek.
üdv. süni |
Szia Kakadu !
Annyira irigyellek, hogy 27.-én követünk ..., valahogy addig kibírjuk.
Ha van valami új infód, szivesen veszem. Minden jót Nektek.
üdv. süni |
#67432 Kakadu 2008-06-20 |
Ez most tortenetesen jogos :lol:
Pa-pa |
Ez most tortenetesen jogos :lol:
Pa-pa |
#67430 urbia 2008-06-20 |
Uram isten Kakadu Te most ott lógatod a lábad, a gyönyörû tengerbe! Nem vagyok egy irigy fajta, de most kivételt teszek! Baromian irigyellek!!
Jó pihenést! |
Uram isten Kakadu Te most ott lógatod a lábad, a gyönyörû tengerbe! Nem vagyok egy irigy fajta, de most kivételt teszek! Baromian irigyellek!!
Jó pihenést! |
#67429 Kakadu 2008-06-20 |
Baromi meleg van, de a ser hideg, a viz csodas!!!!!!!!!!!!!!!!, a szuflaki porhanyos, omlos :lol: |
Baromi meleg van, de a ser hideg, a viz csodas!!!!!!!!!!!!!!!!, a szuflaki porhanyos, omlos :lol: |
#67319 Döme 2008-06-19 |
Szia juttner1,
csatlakozom az elöttem íróhoz, Lefkadát kár kihagyni !!! Ha O.=Olaszország, és csak 1000 km akkor Lefkada a tuti befutó :!: :!: :!: |
Szia juttner1,
csatlakozom az elöttem íróhoz, Lefkadát kár kihagyni !!! Ha O.=Olaszország, és csak 1000 km akkor Lefkada a tuti befutó :!: :!: :!: |
#67316 nixi007 2008-06-19 |
Jaj! bocsi ! nem jó a címzett!
Nem Dömének,hanem jutnner1-nek szólt! |
Jaj! bocsi ! nem jó a címzett!
Nem Dömének,hanem jutnner1-nek szólt! |
#67315 nixi007 2008-06-19 |
Döme!
Fûzzed õket egy kicsit határozotabban! :lol:
Kár lenne kihagyni Lefkadát! Maga a földi paradicsom.Nem vagyok elfogult,de aki járt már a szigeten az tudja mirõl beszélek.
További jó készülõdést,és nyaralást mindenkinek! :P |
Döme!
Fûzzed õket egy kicsit határozotabban! :lol:
Kár lenne kihagyni Lefkadát! Maga a földi paradicsom.Nem vagyok elfogult,de aki járt már a szigeten az tudja mirõl beszélek.
További jó készülõdést,és nyaralást mindenkinek! :P |
#67294 juttner1 2008-06-19 |
szia Döme!
Köszönöm a Válaszod....
Sajnos a párom kitalálta, hogy menjünk O.ba, ami 1000km-re van Budapesttõl.......Ki vagyok!
Most fûzöm a szüleimet.....hogy legalább Velük el tudjak menni Lefkada-ra! |
szia Döme!
Köszönöm a Válaszod....
Sajnos a párom kitalálta, hogy menjünk O.ba, ami 1000km-re van Budapesttõl.......Ki vagyok!
Most fûzöm a szüleimet.....hogy legalább Velük el tudjak menni Lefkada-ra! |