KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Lefkada

#65892 Nyusssszi 2008-06-10
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a Nidritõl a nyugati parton lévõ strandokig vezetõ úton mennyire vannak a dolgok kitáblázva? El lehet-e tévedni, vagy van összesen egy út, és azt kell követni? Vagy hogy mûködik ez? Dél felé szeretnénk menni, nem pedig a szigetet megkerülve!
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a Nidritõl a nyugati parton lévõ strandokig vezetõ úton mennyire vannak a dolgok kitáblázva? El lehet-e tévedni, vagy van összesen egy út, és azt kell követni? Vagy hogy mûködik ez? Dél felé szeretnénk menni, nem pedig a szigetet megkerülve!
#65458 cserrobi 2008-06-07
Neked 74,nekem 80:)
Neked 74,nekem 80:)
#65453 Döme 2008-06-07
ez igaz, de hol van az még ?????
ez igaz, de hol van az még ?????
#65451 cserrobi 2008-06-07
Döme!!!!!!!!!!!!!!!! Ne szomizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!! Utánna meg õ fog irigykedni,vagyis õk fognak.....
Döme!!!!!!!!!!!!!!!! Ne szomizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!!! Utánna meg õ fog irigykedni,vagyis õk fognak.....
#65449 Döme 2008-06-07
De jó Nektek !!! :D :D :D
De jó Nektek !!! :D :D :D
#65359 Kakadu 2008-06-07
Akkor én mit mondjak? Már nem a napokat számolom, hanem az órákat :lol:
Akkor én mit mondjak? Már nem a napokat számolom, hanem az órákat :lol:
#65358 Angelios 2008-06-07
Na most már kezdek izgulni. 20-án irány Lefkada.
Na most már kezdek izgulni. 20-án irány Lefkada.
#65343 cserrobi 2008-06-06
OK:)
OK:)
#65298 Kakadu 2008-06-06
Folytassuk inkább a fotós topikban, mert itt nagyon offok vagyunk!
Folytassuk inkább a fotós topikban, mert itt nagyon offok vagyunk!
#65295 Kakadu 2008-06-06
˝Szia Mina, Az én térképemen a piros és a sárga jelzésû utak aszfaltozottak, a fekete/fehérek pedig 'földutak' (bár ez ebben az esetben jórészt inkább hegyoldalt takar.) Szerintem sem lehet 1-2 nap alatt végigjárni a strandokat, hacsak nem messzirõl szeretnéd nézni õket... Ha van választási lehetõség, az autó mellett szavaznék (jó esetben kb.35 C + szerpentinek...) bár lehet,hogy én túl kényelmes vagyok...˝ - Döme

Az hogy mit jelölnek a térképek az egy dolog, hogy mit lehet az pedig a másik. Lefkádán elég komoly hegyek vannak, az emelkedõn felmenni motorral az egy dolog, de a túloldalt le is kell ám jönni! És egy gyakorlatlan ember hamar átforrósítja ám a féket, akkor pedig már el is veszítette a hatákonyság 50-60 %át! Szerintem béreljetek mocit és járjatok kõrbe! Az a biztos és az élvezetes!
˝Szia Mina, Az én térképemen a piros és a sárga jelzésû utak aszfaltozottak, a fekete/fehérek pedig 'földutak' (bár ez ebben az esetben jórészt inkább hegyoldalt takar.) Szerintem sem lehet 1-2 nap alatt végigjárni a strandokat, hacsak nem messzirõl szeretnéd nézni õket... Ha van választási lehetõség, az autó mellett szavaznék (jó esetben kb.35 C + szerpentinek...) bár lehet,hogy én túl kényelmes vagyok...˝ - Döme

Az hogy mit jelölnek a térképek az egy dolog, hogy mit lehet az pedig a másik. Lefkádán elég komoly hegyek vannak, az emelkedõn felmenni motorral az egy dolog, de a túloldalt le is kell ám jönni! És egy gyakorlatlan ember hamar átforrósítja ám a féket, akkor pedig már el is veszítette a hatákonyság 50-60 %át! Szerintem béreljetek mocit és járjatok kõrbe! Az a biztos és az élvezetes!

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!