KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Lefkada

#65206 cserrobi 2008-06-06
Kakadu!!!!!!! A legáltalánosabban használt színhõmérséklet módosító szûrõk a skylight szûrõk, amelyek kis mértékben csökkentik a fény színhõmérsékletét, melegebb tónusúvá teszik a képet. A legtöbb ilyen szûrõ egyben az UV tartomány egy részét is kiszûri. Röviden ennyi!!!
Kakadu!!!!!!! A legáltalánosabban használt színhõmérséklet módosító szûrõk a skylight szûrõk, amelyek kis mértékben csökkentik a fény színhõmérsékletét, melegebb tónusúvá teszik a képet. A legtöbb ilyen szûrõ egyben az UV tartomány egy részét is kiszûri. Röviden ennyi!!!
#65203 Kakadu 2008-06-06
Még nem tudom. Ha lesz mondanvalóm akkor feltétlenül, de csak úgy minek?
Még nem tudom. Ha lesz mondanvalóm akkor feltétlenül, de csak úgy minek?
#65202 Kakadu 2008-06-06
Ez egy színszûrõ? Vagy polár?
Ez egy színszûrõ? Vagy polár?
#65184 eve. 2008-06-06
Kakadu, ugye készülsz megint beszámolóval is ?? :lol:
Kakadu, ugye készülsz megint beszámolóval is ?? :lol:
#65180 cserrobi 2008-06-06
Kakadu!!! Szép képeket készits :lol: Már nagyon várom öket... Én most megyek a kamerámra venni egy SKY szûrõt,remélem jó képeket fogok én is csinálni vele :roll: Ha addig nem beszélnénk jó nyaralás kívánok neked és várom a beszámolódat :lol: üdv:Robi
Kakadu!!! Szép képeket készits :lol: Már nagyon várom öket... Én most megyek a kamerámra venni egy SKY szûrõt,remélem jó képeket fogok én is csinálni vele :roll: Ha addig nem beszélnénk jó nyaralás kívánok neked és várom a beszámolódat :lol: üdv:Robi
#65179 Kakadu 2008-06-06
Most Te irigykedsz, egy hónap múlva én fogok :lol:
Most Te irigykedsz, egy hónap múlva én fogok :lol:
#65175 eve. 2008-06-06
Neked is eljön, ne szomorkodj :)
Neked is eljön, ne szomorkodj :)
#65172 cserrobi 2008-06-06
˝Már nagyon be vagyok sózva :lol:˝ - Kakadu

Egy hetem volna :cry: akkor én is belennék már sózva :lol: De még elég messze van sajna :wink:
˝Már nagyon be vagyok sózva :lol:˝ - Kakadu

Egy hetem volna :cry: akkor én is belennék már sózva :lol: De még elég messze van sajna :wink:
#65156 Kakadu 2008-06-06
Fogok :lol:
Fogok :lol:
#65147 nixi007 2008-06-05
Kakadu! Fotózz 1000-el!!!!!!!! Neked mindig nagyon jól sikerülnek a képeid. :lol:
Kakadu! Fotózz 1000-el!!!!!!!! Neked mindig nagyon jól sikerülnek a képeid. :lol:

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!