KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Lefkada

#242079 borzi 2016-09-15
Sziasztok! Valaki be tudna nekem szúrni ,most nyáron készült képet Egremniről és a partjáról ?Kiváncsi vagyok, hogy néz ki a földrengés után. Én még 2014 be láttam először, de azóta nem. Köszönöm Üdvözlet :)
Sziasztok! Valaki be tudna nekem szúrni ,most nyáron készült képet Egremniről és a partjáról ?Kiváncsi vagyok, hogy néz ki a földrengés után. Én még 2014 be láttam először, de azóta nem. Köszönöm Üdvözlet :)
#242078 kónyu 2016-09-15
Melyik a Red Rock beach? Ezek szerint Agiofilin nem is voltatok? Vagy melyiket hagytàtok ki?
Melyik a Red Rock beach? Ezek szerint Agiofilin nem is voltatok? Vagy melyiket hagytàtok ki?
#242077 papamaci 2016-09-15
Ne haragudj Konyu a harmadik nekünk a múlt héten a Red Rock Beach volt ott álltunk meg ez is ütős rész szép a tenger pipával
Ne haragudj Konyu a harmadik nekünk a múlt héten a Red Rock Beach volt ott álltunk meg ez is ütős rész szép a tenger pipával
#242076 borzi 2016-09-15
Köszönöm Kónyu a választ szép napot mindenkinek! Üdv :)
Köszönöm Kónyu a választ szép napot mindenkinek! Üdv :)
#242073 kónyu 2016-09-15
Természetesen mennek a hajók ugyanazokra a helyekre, mint addig, a vízben nem tett kárt a földrengés :) Viccet félretéve a Kafaloniára (Fiscardo) menő hajók nem tudom, mennek-e Porto Katzikire, de a 3 beachet felölelő program tagjai Porto Katziki, Egremni és Agiofili.
Természetesen mennek a hajók ugyanazokra a helyekre, mint addig, a vízben nem tett kárt a földrengés :) Viccet félretéve a Kafaloniára (Fiscardo) menő hajók nem tudom, mennek-e Porto Katzikire, de a 3 beachet felölelő program tagjai Porto Katziki, Egremni és Agiofili.
#242070 borzi 2016-09-14
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy hajó út Nidriből, ami megy Porto Katsikihez, Fiscardóba Ithakára, elmegy Egremni beachez is, vagy amióta tavaly földrengés volt Lefkadán Egremni beaches nem mennek a hajók? Azt olvastam az a strand beomlott. Köszönöm szépen :) Üdvözlet
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy hajó út Nidriből, ami megy Porto Katsikihez, Fiscardóba Ithakára, elmegy Egremni beachez is, vagy amióta tavaly földrengés volt Lefkadán Egremni beaches nem mennek a hajók? Azt olvastam az a strand beomlott. Köszönöm szépen :) Üdvözlet
#242056 kónyu 2016-09-13
Az is sonkakagyló, csak kicsi.
Az is sonkakagyló, csak kicsi.
#242027 kónyu 2016-09-09
Komoly viharok voltak tegnap Görögországban!
Komoly viharok voltak tegnap Görögországban!
#242026 Szem 2016-09-09
Nem jön valaki Aeolussal most vasárnap? :-)
Nem jön valaki Aeolussal most vasárnap? :-)
#242001 raksaildi 2016-09-04

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..