KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Lefkada

#55496 Zsanett177 2008-03-27
Nem mert 74-et kell aludni!
Nem mert 74-et kell aludni!
#55466 busaianiko 2008-03-27
Szia Dias! Igen, Õ járta azt a táncot, mikor mi ott voltunk, akkor is. :lol:
Szia Dias! Igen, Õ járta azt a táncot, mikor mi ott voltunk, akkor is. :lol:
#55456 kónyu 2008-03-27
Nem igaz, csak 60-at :)
Nem igaz, csak 60-at :)
#55455 kristin1 2008-03-27
Már 'csak' 100-at kell aludni és irány Lefkada!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Már 'csak' 100-at kell aludni és irány Lefkada!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
#55304 Dias 2008-03-25
Nekem is ismerõs!Mintha Makrin nyaralva õ járta volna a Diasnál a tûztáncot! :)
Nekem is ismerõs!Mintha Makrin nyaralva õ járta volna a Diasnál a tûztáncot! :)
#55294 Robcsi 2008-03-25
Van olyan, aki csütörtök reggeli indulással Görögbe menne ? Athénig elmehet ingyen. Az ismrõsöm utitársat keres. Csak odaút ! Jelentkezz, ha érdekel !
Van olyan, aki csütörtök reggeli indulással Görögbe menne ? Athénig elmehet ingyen. Az ismrõsöm utitársat keres. Csak odaút ! Jelentkezz, ha érdekel !
#55234 busaianiko 2008-03-24
Kónyu! Az utolsó kép Õt ábrázolja ugye, akirõl írtál? Õt mi is ismerjük Makriból, de már idõsebb azért, viszont még most is jól tartja magát. Viszont én úgy tudom Demisnek hívják. Legalábbis nekünk így mutatták be. De jó látni ilyen régi képeket ! Érdekes. :)
Kónyu! Az utolsó kép Õt ábrázolja ugye, akirõl írtál? Õt mi is ismerjük Makriból, de már idõsebb azért, viszont még most is jól tartja magát. Viszont én úgy tudom Demisnek hívják. Legalábbis nekünk így mutatták be. De jó látni ilyen régi képeket ! Érdekes. :)
#55202 kónyu 2008-03-23
Ez meg a kagylótelep volt, sés a story folytatása :)
Ez meg a kagylótelep volt, sés a story folytatása :)
#55201 kónyu 2008-03-23
Erre azt mondták, halnevelde
Erre azt mondták, halnevelde
#55200 kónyu 2008-03-23
Nálam nincs semilyen kép, de ha azokról a kosár- v. hálószerõ valamikrõl van szó a vízben, akkor az akár mindkettõ lehet. Anno Makrigialoson úgy 18 éve motorcsónakkal bevitt egy Semis nevû taverna-tulaj, mert a búcsúestünkre friss kagylót ígért, amit aztán egy nagy fémplatnira téve szabadtûzön meg is grillezett. Szóval ezeket a kagylókat hatalmas fémkosár-szerû izékrõl szedegették le, belevágtuk egy nylonszatyorba, oszt irány a part. De elvileg a halivadékokat is hasonló sûrû szövésû szintén kosárszerû valamikben nevelik, amíg megfelelõ méretûek nem lesznek ahhoz, hogy a nyílt vízbe engedjék õket. Szóval én döntetlenre adnám a meccset :)
Nálam nincs semilyen kép, de ha azokról a kosár- v. hálószerõ valamikrõl van szó a vízben, akkor az akár mindkettõ lehet. Anno Makrigialoson úgy 18 éve motorcsónakkal bevitt egy Semis nevû taverna-tulaj, mert a búcsúestünkre friss kagylót ígért, amit aztán egy nagy fémplatnira téve szabadtûzön meg is grillezett. Szóval ezeket a kagylókat hatalmas fémkosár-szerû izékrõl szedegették le, belevágtuk egy nylonszatyorba, oszt irány a part. De elvileg a halivadékokat is hasonló sûrû szövésû szintén kosárszerû valamikben nevelik, amíg megfelelõ méretûek nem lesznek ahhoz, hogy a nyílt vízbe engedjék õket. Szóval én döntetlenre adnám a meccset :)

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..