KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák


Jón-szigetek \ Lefkada

#52234 Vio 2008-02-05
Az én nyaram is elég képlékeny még.Az biztos, hogy Lefkada lesz!Valamikor Június végén, júli elején szeretnénk menni, de a vizsgaidõszaktól függ.Remélem mire kiderül lesz még hely. :)
Az én nyaram is elég képlékeny még.Az biztos, hogy Lefkada lesz!Valamikor Június végén, júli elején szeretnénk menni, de a vizsgaidõszaktól függ.Remélem mire kiderül lesz még hely. :)
#52233 Mono 2008-02-05
Én is abban reménykedek,hogyha nem is idén,de hamarosan eljutok,remélem :lol: :lol:
Én is abban reménykedek,hogyha nem is idén,de hamarosan eljutok,remélem :lol: :lol:
#52231 Vio 2008-02-05
Sajnos nem én csináltam, talán majd az idén 8)
Sajnos nem én csináltam, talán majd az idén 8)
#52230 Mono 2008-02-05
Vio,ez nagyon szép :roll: :roll:
Vio,ez nagyon szép :roll: :roll:
#52229 Vio 2008-02-05


#52224 Kakadu 2008-02-05
A neve MIDHIA és szaganaki módra szokták elkészíteni. Recept: kevés olajon hirtelen megpároljál majd ouzóval flambírozzák (kicsit talán szokatlan egy ételt az elején flambirozni, de õk így csinálják). Utána tesznek ré hagymát, kevés kissé csípõs paprikát, hámozott negyedelt paradicsomot, egy kis paradicsom pûrét, só, bors, bazsi, foki. Pár perc után reszelt sárga és fehér sajttal sûrítik. Az étlapon általában az elõételek között szerepel és ami a legfontosabb; Görögországban nem számit bunkóságnak, ha kenyérrel tunkolsz :lol: Isteni, nekünk kedvencünk. Nikianában az Ola Kalában ráadásul éedesvizi albán kagylóból is készítik. A szaganaki különben egy elkészítési forma; csinálnak így rákos és húsgolyót is, de én már elkövettem ilyet csirke mellbõl is.
A neve MIDHIA és szaganaki módra szokták elkészíteni. Recept: kevés olajon hirtelen megpároljál majd ouzóval flambírozzák (kicsit talán szokatlan egy ételt az elején flambirozni, de õk így csinálják). Utána tesznek ré hagymát, kevés kissé csípõs paprikát, hámozott negyedelt paradicsomot, egy kis paradicsom pûrét, só, bors, bazsi, foki. Pár perc után reszelt sárga és fehér sajttal sûrítik. Az étlapon általában az elõételek között szerepel és ami a legfontosabb; Görögországban nem számit bunkóságnak, ha kenyérrel tunkolsz :lol: Isteni, nekünk kedvencünk. Nikianában az Ola Kalában ráadásul éedesvizi albán kagylóból is készítik. A szaganaki különben egy elkészítési forma; csinálnak így rákos és húsgolyót is, de én már elkövettem ilyet csirke mellbõl is.
#52193 Angelios 2008-02-04
Üdv mindenkinek, még soha nem ettem kagylót, de most szeretném megkóstolni, mi az ottani neve, és hogyan is készítik el ezt Lefkadán. Nyersen tuti nem szürcsölöm ki a kagylóhéjból.
Üdv mindenkinek, még soha nem ettem kagylót, de most szeretném megkóstolni, mi az ottani neve, és hogyan is készítik el ezt Lefkadán. Nyersen tuti nem szürcsölöm ki a kagylóhéjból.
#52123 kónyu 2008-02-02
Mocival Nidri fõutcáján és a kikötõi sétányon, aztán fel a hegyekbe-majd a másodikon egy kis ligiai tavernázás, hajóút a Meganissin található Papanikolis barlanghoz az Odysseia-val, és pár fotó.
Mocival Nidri fõutcáján és a kikötõi sétányon, aztán fel a hegyekbe-majd a másodikon egy kis ligiai tavernázás, hajóút a Meganissin található Papanikolis barlanghoz az Odysseia-val, és pár fotó.
#52120 Kakadu 2008-02-02
Akkor egy ötlet: ha teheted vidd el a srácokat az Aréna IMEX moziba a 'A nagy mélység titkai' c fillmre; ott láthatnak rákokat - 'testközelbõl'- és még sok érdekességet.
Akkor egy ötlet: ha teheted vidd el a srácokat az Aréna IMEX moziba a 'A nagy mélység titkai' c fillmre; ott láthatnak rákokat - 'testközelbõl'- és még sok érdekességet.
#52114 Dias 2008-02-02
Köszönöm! Nagy a boldogság! :D
Köszönöm! Nagy a boldogság! :D



..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!