KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Lefkada

#29217 kónyu 2007-05-27
Köszi:-)
Köszi:-)
#29201 kicsike 2007-05-27
Szia Kónyu. Jó utat és kellemes nyaralást kivánok,érezzétek jól magatokat.
Szia Kónyu. Jó utat és kellemes nyaralást kivánok,érezzétek jól magatokat.
#29115 Csaszi 2007-05-26
Szia! Nagyon jó utat kívánunk és várjuk az infókat! Jó idõ van 33 fok volt tegnap! Üdv
Szia! Nagyon jó utat kívánunk és várjuk az infókat! Jó idõ van 33 fok volt tegnap! Üdv
#29082 nixi007 2007-05-26
Tapasztalatom még nincs,majd lesz,de a képeket megnézve az egész ny-i oldal gyönyörû! Niki :P
Tapasztalatom még nincs,majd lesz,de a képeket megnézve az egész ny-i oldal gyönyörû! Niki :P
#29081 nixi007 2007-05-26
Helló christine! Igaz nem tõllem kérdezted,de gondoltam azért próbálok segíteni én,mert egy 2006-os vendég nem biztos,hogy most is itt van.Tudomásom szerint csak az Apollón indít Lefkadára buszos utakat.mi most megyünk elöszõr,de autóval,mert ott ha nem tudsz bérelni autót,vagy mocit,a távolságokat gyalog nem tudod megtenni. szia Niki!
Helló christine! Igaz nem tõllem kérdezted,de gondoltam azért próbálok segíteni én,mert egy 2006-os vendég nem biztos,hogy most is itt van.Tudomásom szerint csak az Apollón indít Lefkadára buszos utakat.mi most megyünk elöszõr,de autóval,mert ott ha nem tudsz bérelni autót,vagy mocit,a távolságokat gyalog nem tudod megtenni. szia Niki!
#29079 christine 2007-05-26
Tapasztalatok: Szerintetek Lefkadának melyik a legszebb része/strandja?
Tapasztalatok: Szerintetek Lefkadának melyik a legszebb része/strandja?
#29076 christine 2007-05-26
Szia! Olvastam, hogy Ti szervezett úton voltatok. Ha megkérdezhetem, melyik utazási iroda szervez oda utat? Mert én nem találtam eddig egyet sem, és nagyon tetszik ez a hely! Lenyûgözõ!
Szia! Olvastam, hogy Ti szervezett úton voltatok. Ha megkérdezhetem, melyik utazási iroda szervez oda utat? Mert én nem találtam eddig egyet sem, és nagyon tetszik ez a hely! Lenyûgözõ!
#29061 kónyu 2007-05-26
Köszi:-))
Köszi:-))
#29047 nixi007 2007-05-26
kónyu! Jó utat,szép nyaralást!!!!!!!!!! :P Niki
kónyu! Jó utat,szép nyaralást!!!!!!!!!! :P Niki
#28984 kagi 2007-05-25
Sziasztok Lafkada-rajongók! Új vagyok a fórumon, bár már régóta olvasgatom. Köszönet Nektek a sok hasznos infóért. Hétfõn az elsõk között irány Nidri! (az Apollonnal). Már nagyon várjuk. Ha hazajöttünk szívesen válaszolok a kérdéseitekre. Üdv: Kagi
Sziasztok Lafkada-rajongók! Új vagyok a fórumon, bár már régóta olvasgatom. Köszönet Nektek a sok hasznos infóért. Hétfõn az elsõk között irány Nidri! (az Apollonnal). Már nagyon várjuk. Ha hazajöttünk szívesen válaszolok a kérdéseitekre. Üdv: Kagi

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!