KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Lefkada

#247960 Dettix 2018-06-12
Köszi, akkor nem is kérdezek semmit, majd nézelődöm.
Köszi, akkor nem is kérdezek semmit, majd nézelődöm.
#247959 raven71 2018-06-12
Sziasztok! Meganisire megy autót szállító komp?
Sziasztok! Meganisire megy autót szállító komp?
#247958 kónyu 2018-06-12
Voltunk, persze, és rohadtul örültünk, mert vasárnap előszezonban volt egy 9:30-as komp. Igaz, vasárnap lévén nem volt a kisbusz, így stopoltunk Katomeribe, onnan mentünk a Limonarira, és vissza Spartohoriba sem gerincséta volt, oda is sikerült stopot fogni a beachről :) indulási időpontokat csak akkor érdemes megnézni, amikor ott vagy, mert változik szezontól függően!
Voltunk, persze, és rohadtul örültünk, mert vasárnap előszezonban volt egy 9:30-as komp. Igaz, vasárnap lévén nem volt a kisbusz, így stopoltunk Katomeribe, onnan mentünk a Limonarira, és vissza Spartohoriba sem gerincséta volt, oda is sikerült stopot fogni a beachről :) indulási időpontokat csak akkor érdemes megnézni, amikor ott vagy, mert változik szezontól függően!
#247957 Dettix 2018-06-12
Ismét nagyon szép képek készültek Kónyu! Idén voltatok Meganisin? Ha igen, lenne pár kérdésem az utazással (főleg időpontok) kapcsolatosan.
Ismét nagyon szép képek készültek Kónyu! Idén voltatok Meganisin? Ha igen, lenne pár kérdésem az utazással (főleg időpontok) kapcsolatosan.
#247947 kónyu 2018-06-11
De már csak 2-3 hétig! Utána váltás, és szeptemberben valszeg megint Ő.
De már csak 2-3 hétig! Utána váltás, és szeptemberben valszeg megint Ő.
#247732 Gudli 2018-05-26
Jantilla Viola
Jantilla Viola
#247731 lyba1947 2018-05-26
Paja elment? Ki lesz helyette?
Paja elment? Ki lesz helyette?
#247712 mezzos 2018-05-23
én úgy tudom, hogy ilyen rendes nagy piac nincs, csak valami mini halpiac jellegű dolog valahol Lefkadavárosban. Busz helyett én kocsit vagy robogót bérelnék legalább pár napra, annyi szép hely van, ahova nem visz busz és akkor azokat is be tudjátok járni.
én úgy tudom, hogy ilyen rendes nagy piac nincs, csak valami mini halpiac jellegű dolog valahol Lefkadavárosban. Busz helyett én kocsit vagy robogót bérelnék legalább pár napra, annyi szép hely van, ahova nem visz busz és akkor azokat is be tudjátok járni.
#247709 Gudli 2018-05-22
Ez a piac-dolog engem is érdekelne. Még lenne egy-két kérdésem. Tudna-e valaki abban segíteni, hogy Lefkada városában hogyan lehet bejutni? Olvastam, hogy van buszjárat. Van esetleg száma a busznak? Mennyire gyakran járnak a buszok? Esetleg tud-e valaki menetrendet? Hol van a megállója?
Ez a piac-dolog engem is érdekelne. Még lenne egy-két kérdésem. Tudna-e valaki abban segíteni, hogy Lefkada városában hogyan lehet bejutni? Olvastam, hogy van buszjárat. Van esetleg száma a busznak? Mennyire gyakran járnak a buszok? Esetleg tud-e valaki menetrendet? Hol van a megállója?
#247708 Gudli 2018-05-22
Köszönöm szépen a választ. Ez megnyugtató!
Köszönöm szépen a választ. Ez megnyugtató!

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..