KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Autóval Görögországba \ Motorral Görögországba

#124249 kari0316 2010-01-24
Kedves Suti! Írtad, hogy Te már foglaltál szállást Niska Banja-ban. Tudnál elérhetőséget mondani (tel. e-mail). Kösz.
Kedves Suti! Írtad, hogy Te már foglaltál szállást Niska Banja-ban. Tudnál elérhetőséget mondani (tel. e-mail). Kösz.
#123402 suti1979 2010-01-15
Mi sajnos idén nem... de jövőre, megint motorral tervezzük, csak akkor már a nőm is motorral jönne... mármint a sajátjával. ;)
Mi sajnos idén nem... de jövőre, megint motorral tervezzük, csak akkor már a nőm is motorral jönne... mármint a sajátjával. ;)
#122786 kroly 2010-01-06
Az idén terveztek motoros Görögországot? Én erősen gondolkodom Zakynthos-on.
Az idén terveztek motoros Görögországot? Én erősen gondolkodom Zakynthos-on.
#122753 suti1979 2010-01-06
Köszi. Hááát a part 2, márcsak a 'szokásos' zabálásokról szól... sajnos nem csináltunk több használható anyagot. Amikor kirándultunk ott, nem nagyon vittünk kamerát, csak fényképezőt, pedig lett volna még 2-3 motoros kirándulós videot összerakni, de valahogy nem jutott eszünkbe, csak élveztük a nyaralást... amúgy is, ez is volt vagy fél év mire rászántam magamat, hogy belenézzek a 12 órás odaút nyersanyagába... :)
Köszi. Hááát a part 2, márcsak a 'szokásos' zabálásokról szól... sajnos nem csináltunk több használható anyagot. Amikor kirándultunk ott, nem nagyon vittünk kamerát, csak fényképezőt, pedig lett volna még 2-3 motoros kirándulós videot összerakni, de valahogy nem jutott eszünkbe, csak élveztük a nyaralást... amúgy is, ez is volt vagy fél év mire rászántam magamat, hogy belenézzek a 12 órás odaút nyersanyagába... :)
#122673 -törölt nick 12762 2010-01-05
Nagyon tetszett, főleg az odaút és az ottani off-road szakasz! (megnéztem a 'part 2'-t is, és reménykedem, hogy további bringás részek is közzétevődnek :) )
Nagyon tetszett, főleg az odaút és az ottani off-road szakasz! (megnéztem a 'part 2'-t is, és reménykedem, hogy további bringás részek is közzétevődnek :) )
#122672 lordboy 2010-01-05
hi suti! Király lett a videoooo!
hi suti! Király lett a videoooo!
#122654 suti1979 2010-01-05
Buék. ;) Itt egy 10 perces összefoglalüó a motoros Sarti utazásunkról. Most volt időm megvágni... ;)
Buék. ;) Itt egy 10 perces összefoglalüó a motoros Sarti utazásunkról. Most volt időm megvágni... ;)
#122184 kissas57 2009-12-15
sajnos én olyat nem tudok csinálni :( jövőre a szigeteken nem kell pályadíjat fizetni a motorosoknak :)
sajnos én olyat nem tudok csinálni :( jövőre a szigeteken nem kell pályadíjat fizetni a motorosoknak :)
#121852 kissas57 2009-11-30
igaz, hogy nem Görög-, motoros téma, de lehetne az is :)
igaz, hogy nem Görög-, motoros téma, de lehetne az is :)
#121794 ericsike69 2009-11-26
Klasszak a képek! :D
Klasszak a képek! :D

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!