Én életemben először Nei Poriban voltam Görögországban-akkor megfogadtam,hogy többet nem megyek Görögbe csak szigetre, így tavaly Laganason voltunk. Idén júniusban is visszamegyünk, akkor vond le a konzekvenciákat.:)Bár kinek a pap....
Én életemben először Nei Poriban voltam Görögországban-akkor megfogadtam,hogy többet nem megyek Görögbe csak szigetre, így tavaly Laganason voltunk. Idén júniusban is visszamegyünk, akkor vond le a konzekvenciákat.:)Bár kinek a pap....
#197320kukucska 2013-01-09
Sziasztok :)
Most először mennénk Zakyntosra eddig Nei Poris voltam 3x voltunk de most váltanék kicsit tartok tőle hogy nem fog tetszeni Laganas Pori után :$
Nyugtassatok meg hogy de igen :)
Sziasztok :)
Most először mennénk Zakyntosra eddig Nei Poris voltam 3x voltunk de most váltanék kicsit tartok tőle hogy nem fog tetszeni Laganas Pori után :$
Nyugtassatok meg hogy de igen :)
#197167vivien64 2013-01-05
Szia Mickay! :D
Nagyon szivesen máskor is!
Mondjuk tudod a Görögök nem a tisztaságukról híresek, hanem a látnivalójukról. Ha ide mentek feltétlen menjetek el e teknősbéka szigetre azaz a Marathonissi sziget ,Keri barlangokba,kék barlangok,Navaggio,Xigia,Porto Vromi,
Porto Limionas ezek a helyek csodálatosak,nagyon ajánlom.. :)
Búék neked is! :wink:
Szia Mickay! :D
Nagyon szivesen máskor is!
Mondjuk tudod a Görögök nem a tisztaságukról híresek, hanem a látnivalójukról. Ha ide mentek feltétlen menjetek el e teknősbéka szigetre azaz a Marathonissi sziget ,Keri barlangokba,kék barlangok,Navaggio,Xigia,Porto Vromi,
Porto Limionas ezek a helyek csodálatosak,nagyon ajánlom.. :)
Búék neked is! :wink:
#197163Andras555 2013-01-05
Szia maszat04!
Mi augusztus elején szeretnénk utazni és repülővel mert hosszú lenne busszal.
Eddig szimpatikus hotelt csak a neckermann-nál találtunk.
De még nézelődünk mert nem olcsó a neckermann.
Megyünk majd az utazás kiállításra, ott biztos megtaláljuk azt amit keresünk.
(Viszonylag nyugodt helyen de közel a parthoz és a part legyen homokos lassan mélyülő és az apartmannak (hotel-nek) legyen saját medencéje
Ezt néztük ki:
Ki tervezi az utazást augusztus elejére??
:D
Szia maszat04!
Mi augusztus elején szeretnénk utazni és repülővel mert hosszú lenne busszal.
Eddig szimpatikus hotelt csak a neckermann-nál találtunk.
De még nézelődünk mert nem olcsó a neckermann.
Megyünk majd az utazás kiállításra, ott biztos megtaláljuk azt amit keresünk.
(Viszonylag nyugodt helyen de közel a parthoz és a part legyen homokos lassan mélyülő és az apartmannak (hotel-nek) legyen saját medencéje
Ezt néztük ki:
Ki tervezi az utazást augusztus elejére??
:D
#197162maszat04 2013-01-05
Köszi a képeket! Látszik, hogy szép napsütis időtök volt!
Milyen kár, hogy még csak január van.............
Köszi a képeket! Látszik, hogy szép napsütis időtök volt!
Milyen kár, hogy még csak január van.............
#197158Hidalgo 2013-01-05
Mi Alykanasban voltunk a keleti parton, ahol min 21 fokos volt a víz júni végén, az alatt nekem is hideg. A déli parton ennél mindig melegebb.
Mi csak képeken láttuk, hogy mekkora lehet a tömeg főszezonban Zakyn,
amit mi láttunk, hogy Xygián, Agios Nikolaos beachen (északon) és a Banana beachen rajtunk kívül max 6-8 ember volt.
Persze Gerakason már többen voltak, de simán jutott nekünk napernyő,
míg St Nickolas beach már akkor is nyüzsis/bulis volt nekünk, az nem a mi világunk. Persze a fiatalok gondolom, hogy élvezik :)
Nekünk Navagio (az fogalom, pedig Lefkadán is jártunk azóta) és Xygia (mind2 strandja) volt a kedvencünk a szigeten. Persze ízlések és pofonok, de nekem a fehérkavicsos strand a Nr.1.
Jó nyaralást (tervezést és szervezést)!
Mi Alykanasban voltunk a keleti parton, ahol min 21 fokos volt a víz júni végén, az alatt nekem is hideg. A déli parton ennél mindig melegebb.
Mi csak képeken láttuk, hogy mekkora lehet a tömeg főszezonban Zakyn,
amit mi láttunk, hogy Xygián, Agios Nikolaos beachen (északon) és a Banana beachen rajtunk kívül max 6-8 ember volt.
Persze Gerakason már többen voltak, de simán jutott nekünk napernyő,
míg St Nickolas beach már akkor is nyüzsis/bulis volt nekünk, az nem a mi világunk. Persze a fiatalok gondolom, hogy élvezik :)
Nekünk Navagio (az fogalom, pedig Lefkadán is jártunk azóta) és Xygia (mind2 strandja) volt a kedvencünk a szigeten. Persze ízlések és pofonok, de nekem a fehérkavicsos strand a Nr.1.
Jó nyaralást (tervezést és szervezést)!
#197143maszat04 2013-01-05
Köszi Srácok, Hidalgo és András, az igazán gyors választ!! :)
Látom András Te is Zakyra készülsz, ezekszerint júliusban, ha jól gyors-számoltam :)
Igazából az Aeolus és a Grand Tours ajánlatai között vacillálok. Csábító az Aeolus 10 éjszakás turnusa, de nekünk fontos szempont a vidéki csatlakozás (Pécs, mert mi még onnan is 70 km-re lakunk) )és az náluk nem biztos, hogy elég ember lesz Pécsről Szegedre, azt hiszem 6 főnél indítanak transzfert. GT-nál azt hiszem tutibb.
Ja és a hideg víz remélhetőleg nem tántorít el,drávai vízben edződtünk, annál hidegebb nem lehet :shock:
Bár ahogy öregszem, egyre nehezebb elviselni :D
Köszi Srácok, Hidalgo és András, az igazán gyors választ!! :)
Látom András Te is Zakyra készülsz, ezekszerint júliusban, ha jól gyors-számoltam :)
Igazából az Aeolus és a Grand Tours ajánlatai között vacillálok. Csábító az Aeolus 10 éjszakás turnusa, de nekünk fontos szempont a vidéki csatlakozás (Pécs, mert mi még onnan is 70 km-re lakunk) )és az náluk nem biztos, hogy elég ember lesz Pécsről Szegedre, azt hiszem 6 főnél indítanak transzfert. GT-nál azt hiszem tutibb.
Ja és a hideg víz remélhetőleg nem tántorít el,drávai vízben edződtünk, annál hidegebb nem lehet :shock:
Bár ahogy öregszem, egyre nehezebb elviselni :D
#197140Hidalgo 2013-01-05
˝
A legmelegebb hónapok a július és az augusztus, ilyenkor kb 31-32 fok van napközben˝ - Andras555
én azért ezt megkérdőjelezném :shock:
Ennél már június végén is melegebb volt.
˝
A legmelegebb hónapok a július és az augusztus, ilyenkor kb 31-32 fok van napközben˝ - Andras555
én azért ezt megkérdőjelezném :shock:
Ennél már június végén is melegebb volt.
#197138Andras555 2013-01-05
Szia!
Én még nem voltam Zakynthoson de én úgy gondolom, hogy a víz még hideg lesz.
De ezt az infó találtam neked:
o/2011/06/11/zakynthos-idojaras-zakynthos-idojarasa.php
Zakynthos éghajlata egész évben igen kellemes.
A mediterrán éghajlat minden csodás vonása érvényesül itt, a nyarak jellemzően szárazak, és igen melegek, a telek pedig enyhék és csapadékosabbak.
Akár tavasszal és ősszel is meglátogathatjuk a szigetet, nagyon kellemes időnk lesz kirándulásokhoz, de a tengerben fürdeni ilyenkor még nem nagyon lehet.
A téli időjárás a magyar tavasznak felel meg.
Az évi háromezer óra napsütés szinte garantáltan jó időt ígér nyaralásunkhoz.
A napsütéses órák száma májustól, egészen szeptember végéig eléri a napi tíz órát.
Nyáron a szigeten elég magas a hőmérséklet, de az állandó széljárásnak köszönhetően kellemesen elviselhető.
Az éjszakák is kellemesek, aludni is lehet, de a hőmérséklet általában nem kevesebb húsz foknál.
A legmelegebb hónapok a július és az augusztus, ilyenkor kb 31-32 fok van napközben, melyet a jón tengeri szél enyhít.
Más:
Valaki volt már Zakynthos-on a Hotel Mediterranee -ba?
Szia!
Én még nem voltam Zakynthoson de én úgy gondolom, hogy a víz még hideg lesz.
De ezt az infó találtam neked:
o/2011/06/11/zakynthos-idojaras-zakynthos-idojarasa.php
Zakynthos éghajlata egész évben igen kellemes.
A mediterrán éghajlat minden csodás vonása érvényesül itt, a nyarak jellemzően szárazak, és igen melegek, a telek pedig enyhék és csapadékosabbak.
Akár tavasszal és ősszel is meglátogathatjuk a szigetet, nagyon kellemes időnk lesz kirándulásokhoz, de a tengerben fürdeni ilyenkor még nem nagyon lehet.
A téli időjárás a magyar tavasznak felel meg.
Az évi háromezer óra napsütés szinte garantáltan jó időt ígér nyaralásunkhoz.
A napsütéses órák száma májustól, egészen szeptember végéig eléri a napi tíz órát.
Nyáron a szigeten elég magas a hőmérséklet, de az állandó széljárásnak köszönhetően kellemesen elviselhető.
Az éjszakák is kellemesek, aludni is lehet, de a hőmérséklet általában nem kevesebb húsz foknál.
A legmelegebb hónapok a július és az augusztus, ilyenkor kb 31-32 fok van napközben, melyet a jón tengeri szél enyhít.
Más:
Valaki volt már Zakynthos-on a Hotel Mediterranee -ba?
#197137Hidalgo 2013-01-05
Szia Maszat,
mi tavaly június utolsó hetében voltunk a szigeten és bár elvileg akkor még valószínűbb 1-1 esős nap, de nem esett azon a héten 1 csepp sem.
Olyan volt hogy délelőtt borongós volt, 1-2 alkalommal, de a hőmérsékleten ez nem érződött (30-35 fok), max nem akkor kívánkozol leginkább a tengerbe :)
A víz sehol nem volt annyira hideg, hogy ez minket bármitől visszatartson,
a menyasszonyom Agios Nikolaostól datálhatja sznorklis múltját :)
A Navagion persze a leghidegebb a víz, de ott állítólag mindig.
ez persze csak 1 tapasztalat.
Szia Maszat,
mi tavaly június utolsó hetében voltunk a szigeten és bár elvileg akkor még valószínűbb 1-1 esős nap, de nem esett azon a héten 1 csepp sem.
Olyan volt hogy délelőtt borongós volt, 1-2 alkalommal, de a hőmérsékleten ez nem érződött (30-35 fok), max nem akkor kívánkozol leginkább a tengerbe :)
A víz sehol nem volt annyira hideg, hogy ez minket bármitől visszatartson,
a menyasszonyom Agios Nikolaostól datálhatja sznorklis múltját :)
A Navagion persze a leghidegebb a víz, de ott állítólag mindig.
ez persze csak 1 tapasztalat.