KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Zakynthos

#195695 sancho.dl 2012-10-02
Szia feca! Én is beszéltem csicsoval és majd valahogy egyeztetünk :) A cd-vel kapcsolatban is majd megbeszélünk valamit :) Sajnos ebben a mocsok időben az embernek kimozdulni sincs kedve :( Jó lenne még egy kis meleg napocska.
Szia feca! Én is beszéltem csicsoval és majd valahogy egyeztetünk :) A cd-vel kapcsolatban is majd megbeszélünk valamit :) Sajnos ebben a mocsok időben az embernek kimozdulni sincs kedve :( Jó lenne még egy kis meleg napocska.
#195694 AniFeri 2012-10-02
Köszi szépen Vivien! :) Az biztos, volt miből válogatni! :)
Köszi szépen Vivien! :) Az biztos, volt miből válogatni! :)
#195693 feca84 2012-10-02
Szia Vivien! A betegségem csak abból adódik hogy reggelente nem kirándulni megyek a szigeten, hanem jövök dolgozni..:S Amúgy már fél 3kor jobbnak láttam lefeküdni a reggel 6:15ös keléshez :D Kicsit elszaladt az idő, így van ez ha neki áll netezni az ember...:)
Szia Vivien! A betegségem csak abból adódik hogy reggelente nem kirándulni megyek a szigeten, hanem jövök dolgozni..:S Amúgy már fél 3kor jobbnak láttam lefeküdni a reggel 6:15ös keléshez :D Kicsit elszaladt az idő, így van ez ha neki áll netezni az ember...:)
#195691 vivien64 2012-10-02
AniFeri! Sziasztok! Nagyon klasszak a fotók, jó sokat készítettetek! :)
AniFeri! Sziasztok! Nagyon klasszak a fotók, jó sokat készítettetek! :)
#195690 vivien64 2012-10-02
Köszönöm Sancho! :wink:
Köszönöm Sancho! :wink:
#195689 vivien64 2012-10-02
Feca köszönjük a klassz zenét :) csak nem vagy beteg hogy fekszel??-igaz éjjel volt már mikor írtál...:)
Feca köszönjük a klassz zenét :) csak nem vagy beteg hogy fekszel??-igaz éjjel volt már mikor írtál...:)
#195686 csicso01 2012-10-02
Szia Feca! Nagyon klassz a zene!!!
Szia Feca! Nagyon klassz a zene!!!
#195682 feca84 2012-10-02
Csak úgy mindenkinek holnapra, mert fekszem és gondoltam hátha...:)
Csak úgy mindenkinek holnapra, mert fekszem és gondoltam hátha...:)
#195676 feca84 2012-10-01
Szia Sancho! Csicsóval felvettem már telefonon is a kapcsolatot, vmikor össze akarunk futni, de az időpont még nem fix. A CD-t bármikor megírom, csak az eljuttatással kapcsolatban kell vmit kitalálni.
Szia Sancho! Csicsóval felvettem már telefonon is a kapcsolatot, vmikor össze akarunk futni, de az időpont még nem fix. A CD-t bármikor megírom, csak az eljuttatással kapcsolatban kell vmit kitalálni.
#195674 sancho.dl 2012-09-30
Szia feca! Előre is köszönöm :) Meglestem az ízelítőt, nem olyan rossz :) Én is rendszeresen keresgélek a neten görög muzsikák után :
Szia feca! Előre is köszönöm :) Meglestem az ízelítőt, nem olyan rossz :) Én is rendszeresen keresgélek a neten görög muzsikák után :

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!