Roland1, köszi. Tervezünk kaját vinni mi is, úgyh bízom benne, h a 120e ft elég lesz. 3 napra tervezünk autót bérelni, annyi idő alatt bejárni a szigetet, quad-ot is kipróbálnánk egy napra, ennyi lenne a nagyobb kiadás.
Esetleg erre gondolsz a 15 eurós hajóúttal kapcsolatban?
én még ezt találtam, ami képek alapján nagyon vonzónak tűnik csak itt nincs kiírva az ár, de feltételezem hasonló ára lehet ennek is;
A Navaggio-s kérdésedre a válasz engem is érdekelne :)
Roland1, köszi. Tervezünk kaját vinni mi is, úgyh bízom benne, h a 120e ft elég lesz. 3 napra tervezünk autót bérelni, annyi idő alatt bejárni a szigetet, quad-ot is kipróbálnánk egy napra, ennyi lenne a nagyobb kiadás.
Esetleg erre gondolsz a 15 eurós hajóúttal kapcsolatban?
én még ezt találtam, ami képek alapján nagyon vonzónak tűnik csak itt nincs kiírva az ár, de feltételezem hasonló ára lehet ennek is;
A Navaggio-s kérdésedre a válasz engem is érdekelne :)
#193872Roland1 2012-08-17
Sziasztok! Új vagyok a fórumon.
Először is kellemes utazást és csodálatos hetet a mostani indulóknak!
Mi 25.-én megyünk barátnőmmel Laganasba, a Georgina apartmanba.
Rengeteget olvastam már, hasznos beszámolókat, véleményeket, ezeket szeretném megköszönni!
Továbbá van egy-két kérdésem:
..robogóval járnánk be a szigetet, a navaggio-öbölöt a nap melyik szakában érdemes megközelíteni felülről?
..van egy 15 eurós hajóskirándulás, mely magába foglalja kék-barlangogat és az öblöt. Megéri? Vagy inkább külön-külön?
..Georgina apartmanról, felszereltségéről (főleg konyha), klímáról, wifiről tud valaki egy helyzetjelentést adni?
..Laganas főutcáján a szórakozóhelyekre érdemes betévedni? Belépőárak vannak?
Egyelőre ennyi jutott eszembe.
Előre is köszönöm a válaszokat!
gergogergo:
-benzin:
-120 000-nek elégnek kell lenni, bár ez teljesen egyéntől függ és persze pénztárcától. Pl mi viszünk pár fagyasztott kaját és hasonlókat, ezzel is megspórolva több ezer forintot.
Sziasztok! Új vagyok a fórumon.
Először is kellemes utazást és csodálatos hetet a mostani indulóknak!
Mi 25.-én megyünk barátnőmmel Laganasba, a Georgina apartmanba.
Rengeteget olvastam már, hasznos beszámolókat, véleményeket, ezeket szeretném megköszönni!
Továbbá van egy-két kérdésem:
..robogóval járnánk be a szigetet, a navaggio-öbölöt a nap melyik szakában érdemes megközelíteni felülről?
..van egy 15 eurós hajóskirándulás, mely magába foglalja kék-barlangogat és az öblöt. Megéri? Vagy inkább külön-külön?
..Georgina apartmanról, felszereltségéről (főleg konyha), klímáról, wifiről tud valaki egy helyzetjelentést adni?
..Laganas főutcáján a szórakozóhelyekre érdemes betévedni? Belépőárak vannak?
Egyelőre ennyi jutott eszembe.
Előre is köszönöm a válaszokat!
gergogergo:
-benzin:
-120 000-nek elégnek kell lenni, bár ez teljesen egyéntől függ és persze pénztárcától. Pl mi viszünk pár fagyasztott kaját és hasonlókat, ezzel is megspórolva több ezer forintot.
#193870gergogergo 2012-08-16
Sziasztok!
Tanácsokat szeretnék kérni tőletek :)
Barátnőmmel aug 28.-án megyünk Zakynthos-ra egy hétre, Argassi-ba a Krinas Studióban leszünk.
Nem tervezünk fakultatívra 'benevezni', inkább szeretnénk magunk felfedezni a szigetet, viszont szeretnék tanácsokat kérni;
- Argassiban melyik a legjobb és legmegbízhatóbb autókölcsönző és mennyibe kerül egy nap?
- mennyibe kerül a benzin?
- munkahelyen egy kolléga Porto Vromi-t tanácsolta ha hajózni szeretnénk és megnézni a Blue Cave-et és a Navaggio-t. Tényleg ez a legjobb? Mennyibe kerül per fő egy ilyen hajóút?
- úgy tervezzük, h 120.000 ft-ot váltunk át Euróra, ez véleményetek szerint elég lesz egy hétre?
Egyelőre ezeket szeretnénk megtudni.
köszi,
Gergő
Sziasztok!
Tanácsokat szeretnék kérni tőletek :)
Barátnőmmel aug 28.-án megyünk Zakynthos-ra egy hétre, Argassi-ba a Krinas Studióban leszünk.
Nem tervezünk fakultatívra 'benevezni', inkább szeretnénk magunk felfedezni a szigetet, viszont szeretnék tanácsokat kérni;
- Argassiban melyik a legjobb és legmegbízhatóbb autókölcsönző és mennyibe kerül egy nap?
- mennyibe kerül a benzin?
- munkahelyen egy kolléga Porto Vromi-t tanácsolta ha hajózni szeretnénk és megnézni a Blue Cave-et és a Navaggio-t. Tényleg ez a legjobb? Mennyibe kerül per fő egy ilyen hajóút?
- úgy tervezzük, h 120.000 ft-ot váltunk át Euróra, ez véleményetek szerint elég lesz egy hétre?
Egyelőre ezeket szeretnénk megtudni.
köszi,
Gergő
#193841sancho.dl 2012-08-16
Fazika!
Neked is jó utat és remélem tudod hasznosítani az ötleteket és tanácsokat :) Fürcsizz és napozz sokat és persze guríts le egy egy pohár görög nedűt is :D
Fazika!
Neked is jó utat és remélem tudod hasznosítani az ötleteket és tanácsokat :) Fürcsizz és napozz sokat és persze guríts le egy egy pohár görög nedűt is :D
#193840Dettix 2012-08-16
Fazika!
Nagyon jó nyaralást kívánok. Aztán várom majd a tapasztalatokat!
Fazika!
Nagyon jó nyaralást kívánok. Aztán várom majd a tapasztalatokat!
#193838vivien64 2012-08-16
Én már kitaláltam valamit ezekre a fránya halakra :D
Viszek egy térdig érő zoknit felhúzom, na akkor nem tudom mit lépnek??
Majd eszik meg harapdálják a textilt :lol:
Én már kitaláltam valamit ezekre a fránya halakra :D
Viszek egy térdig érő zoknit felhúzom, na akkor nem tudom mit lépnek??
Majd eszik meg harapdálják a textilt :lol:
#193835vivien64 2012-08-16
Fazika jó utat neked és sok-sok szép élményt!! :D
Kérünk majd beszámolót ám! :lol:
Fazika jó utat neked és sok-sok szép élményt!! :D
Kérünk majd beszámolót ám! :lol:
#193834Gudli 2012-08-16
Fazika! Jó utat és kellemes nyaralást kívánok!
Fazika! Jó utat és kellemes nyaralást kívánok!
#193832sancho.dl 2012-08-16
A holnap indulóknak én is nagyon jó utat csodálatos nyaralást kívánok!
A halacskáktól pedig nem kell félni :)
A holnap indulóknak én is nagyon jó utat csodálatos nyaralást kívánok!
A halacskáktól pedig nem kell félni :)
#193828Fazika 2012-08-16
˝Szia Fazika! :wink:
Szerintem nem esznek ezek a halak, és ha valaki mozog, akkor nem is csípik meg :wink:
Nagyon jó utat, és verőfényes nyaralást kívánok! 8)
Persze a többieknek is, akik szintén holnap indulnak!!˝ - melus16
Melus, én is azt hiszem, hogy embert azért nem esznek azok a fránya halak, még ha csípnek is. :D
Neked is nagyon jó felkészülést! Hamarosan eljön a Ti időtök is. Vár benneteket Kefalonia!
Most mindenkitől elköszönök, mert nem tudom, hogy lesz-e még lehetőségem a nap folyamát feljönni a hellaszra és egyáltalán a netre. Holnap reggel GO!!!!!!!!
˝Szia Fazika! :wink:
Szerintem nem esznek ezek a halak, és ha valaki mozog, akkor nem is csípik meg :wink:
Nagyon jó utat, és verőfényes nyaralást kívánok! 8)
Persze a többieknek is, akik szintén holnap indulnak!!˝ - melus16
Melus, én is azt hiszem, hogy embert azért nem esznek azok a fránya halak, még ha csípnek is. :D
Neked is nagyon jó felkészülést! Hamarosan eljön a Ti időtök is. Vár benneteket Kefalonia!
Most mindenkitől elköszönök, mert nem tudom, hogy lesz-e még lehetőségem a nap folyamát feljönni a hellaszra és egyáltalán a netre. Holnap reggel GO!!!!!!!!