| Jón-szigetek \ Zakynthos |
|
| #189923 Hidalgo 2012-07-03 |
Sziasztok,
Lisa jól tudja :)
Feltöltöttem a képeket, elvileg hamarosan láthatóak lesznek ...
|
Sziasztok,
Lisa jól tudja :)
Feltöltöttem a képeket, elvileg hamarosan láthatóak lesznek ...
|
| #189912 relisa 2012-07-03 |
Szia Dettix!
Ha jól tudom Skinarinál vannak.... :)
|
Szia Dettix!
Ha jól tudom Skinarinál vannak.... :)
|
| #189911 Dettix 2012-07-03 |
Valaki segítene? Láttam több képet szélmalmokról. Hol van Zakynthoson szélmalom?
|
Valaki segítene? Láttam több képet szélmalmokról. Hol van Zakynthoson szélmalom?
|
| #189854 sancho.dl 2012-07-02 |
Szia Bridzs!
Az még 18 nap. Jaj sose jön el :) Pedig már nagyon várom. Már összegyűjtöttem egy csomó programot, majd válogatok. Az egyik egy hajókázás lenne a Navaggio parthoz és a kék barlangokhoz. Állítólag ez nem is olyan drága és mégis nagy élmény. Ezenkívül mindenképpen szeretném meglesni a tekiket, ezért biztos hogy valamikor korán fel fogok majd kelni, hogy időben ki tudjunk sétálni a kikötőbe :)
|
Szia Bridzs!
Az még 18 nap. Jaj sose jön el :) Pedig már nagyon várom. Már összegyűjtöttem egy csomó programot, majd válogatok. Az egyik egy hajókázás lenne a Navaggio parthoz és a kék barlangokhoz. Állítólag ez nem is olyan drága és mégis nagy élmény. Ezenkívül mindenképpen szeretném meglesni a tekiket, ezért biztos hogy valamikor korán fel fogok majd kelni, hogy időben ki tudjunk sétálni a kikötőbe :)
|
| #189785 Bridzs 2012-07-02 |
Köszi Sancho:-))) Hamarosan Te is mész:-)
|
Köszi Sancho:-))) Hamarosan Te is mész:-)
|
| #189784 sancho.dl 2012-07-02 |
Szia Bridzs!
Nagyon jó utat és csodálatos nyaralást kívánok! Jó pancsit és persze hideg Mythost :)
Kalo takszidhi!
|
Szia Bridzs!
Nagyon jó utat és csodálatos nyaralást kívánok! Jó pancsit és persze hideg Mythost :)
Kalo takszidhi!
|
| #189781 Bridzs 2012-07-02 |
Jó reggelt Fórumosok!
Elköszönök, holnap utazunk....még pár órát net közelben leszek....hozom a friss híreket!
Üdv. mindenkinek!
|
Jó reggelt Fórumosok!
Elköszönök, holnap utazunk....még pár órát net közelben leszek....hozom a friss híreket!
Üdv. mindenkinek!
|
| #189714 sancho.dl 2012-07-01 |
Szia Bnorbi!
Légy üdvözölve a fórumon :)
|
Szia Bnorbi!
Légy üdvözölve a fórumon :)
|
| #189660 Hidalgo 2012-07-01 |
... bocsi, de amit még ki akarok írni magamból:
1. Alikanasban a Plessas Palace hotel király, hihetetlen jó, jó ár/érték arány!
2. mi Blue Caves-Navagio kirándulásra Alikanasból mentünk a Golden Dolphinnal 20EUR/főért, 3órásra hirdetik, nekünk bő 4órás volt, amit megmutatnak, ebben a sorrendben: Navagio (1 óra pancsival), St Andreas sziget, Sellina beach, Blue Caves (pancsi a barlangokon kívül, tán20perc?), Makris Gialos, Xigia cave (be is megy!), Xigia 'sulphur' beach, és kiköt Alykesben mind2 kikötőben, és Alikanasban. A kevés túrista miatt (mindenhol KEVÉS, imádtuk) a napokban már csak 15EUR/fő.
A kapitány kiváló arc, nekünk az egész pakk egyben 1 életre szóló emlék!!!
3. a homokos partok közül, nekem a Banana beach (Banana Baya, mert több része van) volt a kedvencem, a páromnak Gerakas.
St Nikolaos beach nekünk kihagyható lett volna, de legalább láttunk milyen is EZ, és miért akartuk pl Laganast elkerülni.
Ordítozó, törő-zuzó részag angol tinik (tán 16-17éves korátlag) ....
nem is sorolom, talán ketrecben kellene mutogatni őket, és kiírni, hogy az ősei még emberek voltak :)
|
... bocsi, de amit még ki akarok írni magamból:
1. Alikanasban a Plessas Palace hotel király, hihetetlen jó, jó ár/érték arány!
2. mi Blue Caves-Navagio kirándulásra Alikanasból mentünk a Golden Dolphinnal 20EUR/főért, 3órásra hirdetik, nekünk bő 4órás volt, amit megmutatnak, ebben a sorrendben: Navagio (1 óra pancsival), St Andreas sziget, Sellina beach, Blue Caves (pancsi a barlangokon kívül, tán20perc?), Makris Gialos, Xigia cave (be is megy!), Xigia 'sulphur' beach, és kiköt Alykesben mind2 kikötőben, és Alikanasban. A kevés túrista miatt (mindenhol KEVÉS, imádtuk) a napokban már csak 15EUR/fő.
A kapitány kiváló arc, nekünk az egész pakk egyben 1 életre szóló emlék!!!
3. a homokos partok közül, nekem a Banana beach (Banana Baya, mert több része van) volt a kedvencem, a páromnak Gerakas.
St Nikolaos beach nekünk kihagyható lett volna, de legalább láttunk milyen is EZ, és miért akartuk pl Laganast elkerülni.
Ordítozó, törő-zuzó részag angol tinik (tán 16-17éves korátlag) ....
nem is sorolom, talán ketrecben kellene mutogatni őket, és kiírni, hogy az ősei még emberek voltak :)
|
| #189655 Hidalgo 2012-07-01 |
Sziaszotk :D
az éjjel hazaértünk Alikanasból!
Fantasztikus a sziget, sok szépséget láttunk.
Nekünk 1 hét kevés volt nagyon, ezért vissza fogunk menni.
Persze, csakis Alikanasba. Mi is átsétáltunk Alykesbe, 1 napot ott strandoltunk, nekünk Alikanas jobban tettszett ... sokkal.
Amit láttunk, ahol jártunk, strandoltunk:
Navagio fentről-lentről (megvan a kilátó + mellette a tuti hely, de ott lenni, lent, abban a vízben ... nem is tudom, páratlan érzés. Mondom ezt Mauritius és Cancun után is.), , Blue Caves, Agios Nikolaos, Makris Gialos, Xigia 'sulphur' beach, Xigia beach (ez volt a kedvencünk), Alykes, Alikanas, Banana beach, St. Nikolaos beach, Gerakas.
Alykes mellett szól, hogy ott csak 5EUR a 2 napágy1napernyő, míg Alikanasban 7. + hogy a part mellett közvetlen vannak bárok, tavernák.
Alikanasban át kell sétálni egy 3méteres utcácskán a tavernába, de 1000x jobb a kaja + mi minden este a La Caretta bárba koktéloztunk, király a hangulat :)
Kb mindkét strandon ugyanannyi az angol nyugdíjas tetovált monokiniző hölgyek száma :shock: , ezen komolyan megdöbbentünk ...
na, nem fecsegek...
Beszámoló talán lesz, fotók 100%, 1hét alatt 1015 képet lőttem.
Ha van kérdésetek, igyekszem segíteni, ha tudok
... nekem is sokat segített a fórum, próbálok utólag rászolgálni.
FANTASZTIKUS volt !!!
Üdv :)
|
Sziaszotk :D
az éjjel hazaértünk Alikanasból!
Fantasztikus a sziget, sok szépséget láttunk.
Nekünk 1 hét kevés volt nagyon, ezért vissza fogunk menni.
Persze, csakis Alikanasba. Mi is átsétáltunk Alykesbe, 1 napot ott strandoltunk, nekünk Alikanas jobban tettszett ... sokkal.
Amit láttunk, ahol jártunk, strandoltunk:
Navagio fentről-lentről (megvan a kilátó + mellette a tuti hely, de ott lenni, lent, abban a vízben ... nem is tudom, páratlan érzés. Mondom ezt Mauritius és Cancun után is.), , Blue Caves, Agios Nikolaos, Makris Gialos, Xigia 'sulphur' beach, Xigia beach (ez volt a kedvencünk), Alykes, Alikanas, Banana beach, St. Nikolaos beach, Gerakas.
Alykes mellett szól, hogy ott csak 5EUR a 2 napágy1napernyő, míg Alikanasban 7. + hogy a part mellett közvetlen vannak bárok, tavernák.
Alikanasban át kell sétálni egy 3méteres utcácskán a tavernába, de 1000x jobb a kaja + mi minden este a La Caretta bárba koktéloztunk, király a hangulat :)
Kb mindkét strandon ugyanannyi az angol nyugdíjas tetovált monokiniző hölgyek száma :shock: , ezen komolyan megdöbbentünk ...
na, nem fecsegek...
Beszámoló talán lesz, fotók 100%, 1hét alatt 1015 képet lőttem.
Ha van kérdésetek, igyekszem segíteni, ha tudok
... nekem is sokat segített a fórum, próbálok utólag rászolgálni.
FANTASZTIKUS volt !!!
Üdv :)
|
|