KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Zakynthos

#188750 Bridzs 2012-06-25
Szia Barbeszka! Én is izgatottan várom a beszámolót:-)))) nagyon kíváncsi vagyok!
Szia Barbeszka! Én is izgatottan várom a beszámolót:-)))) nagyon kíváncsi vagyok!
#188716 relisa 2012-06-24
Szia Barbeszka! Várjuk nagyon az élménybeszámolódat!! :) Minden érdekel minket, ugyhogy jöhet az infoáradat... :) :)
Szia Barbeszka! Várjuk nagyon az élménybeszámolódat!! :) Minden érdekel minket, ugyhogy jöhet az infoáradat... :) :)
#188709 barbeszka 2012-06-24
Sziasztok! Hazaérkeztünk Laganasból. Hamarosan írok egy hosszabb beszámolót, de elöljáróban annyit, hogy a HolidayLines-t nagyon ajánlom mindenkinek. Profi szervezés, nagyon jó szállás (Villa Palmeras)! Zakynthos pedig maga a csoda! Jó nyaralást, akinek még hátravan! Irigy vagyok! :)
Sziasztok! Hazaérkeztünk Laganasból. Hamarosan írok egy hosszabb beszámolót, de elöljáróban annyit, hogy a HolidayLines-t nagyon ajánlom mindenkinek. Profi szervezés, nagyon jó szállás (Villa Palmeras)! Zakynthos pedig maga a csoda! Jó nyaralást, akinek még hátravan! Irigy vagyok! :)
#188651 kriszty23 2012-06-24
Mi 3hét múlva megyünk Zakinthos agios sostisba!valaki tudna nekem felvilágosítast adni milyen a hely??strand meg ilyenek?köszi
Mi 3hét múlva megyünk Zakinthos agios sostisba!valaki tudna nekem felvilágosítast adni milyen a hely??strand meg ilyenek?köszi
#188542 npetyka 2012-06-23
Sziasztok! Tud valaki információt Laganasi az Alexandros II apartmanról. Előre is köszönöm!
Sziasztok! Tud valaki információt Laganasi az Alexandros II apartmanról. Előre is köszönöm!
#188541 npetyka 2012-06-23
Köszönöm szépen!
Köszönöm szépen!
#188393 melus16 2012-06-22
Xigia ilyen, bár kicsit hidegebb a víz, mint máshol
Xigia ilyen, bár kicsit hidegebb a víz, mint máshol
#188389 Bridzs 2012-06-22
Szia Kvalcsi! Köszönöm az infót:-) Isti26! Igen olvastam már, hogy több helyen is olyan kék a tenger, mint Navigiónál, de én arra gondoltam, ahol fürdeni is lehet:-) Juj, de várom már, 11 nap és start:-))))
Szia Kvalcsi! Köszönöm az infót:-) Isti26! Igen olvastam már, hogy több helyen is olyan kék a tenger, mint Navigiónál, de én arra gondoltam, ahol fürdeni is lehet:-) Juj, de várom már, 11 nap és start:-))))
#188384 kvalcsi 2012-06-22
˝Anda9! Esetleg nem tudod, hogy mennyi idő a kompút át Kefalóniára?˝ - Bridzs

Szia! Valamivel több mint egy órás (kb.75 perc) a hajóút Agios Nikolaoszból a Kefalónia szigetén lévő Pessadáig ahol kiköt.
˝Anda9! Esetleg nem tudod, hogy mennyi idő a kompút át Kefalóniára?˝ - Bridzs

Szia! Valamivel több mint egy órás (kb.75 perc) a hajóút Agios Nikolaoszból a Kefalónia szigetén lévő Pessadáig ahol kiköt.
#188383 kvalcsi 2012-06-22
Keri szikláinál ilyen színű a tenger:
Keri szikláinál ilyen színű a tenger:

..:: Autóbérlés ::..
Keresse meg a legjobb ajánlatot, hasonlítsa össze az árakat és
spóroljon akár 70%-ot!