KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Zakynthos

#172246 Adri79 2011-08-06
ezzel akarták érzékeltetni a tengeralattjáró feelinget :wink:
ezzel akarták érzékeltetni a tengeralattjáró feelinget :wink:
#172245 Adri79 2011-08-06
Ez nagyon érdekes..... Lehet, hogy elszakadt vagy esetleg tisztították? Nem tudom..... Így legalább képről láttad az 'igazit' :)
Ez nagyon érdekes..... Lehet, hogy elszakadt vagy esetleg tisztították? Nem tudom..... Így legalább képről láttad az 'igazit' :)
#172244 melus16 2011-08-06
Ez elég szűkösnek látszik, a kép alapján nem bánom, hogy kimaradt!
Ez elég szűkösnek látszik, a kép alapján nem bánom, hogy kimaradt!
#172243 melus16 2011-08-06
Porto Roma-ról nincs képed? Nekünk az tetszett, mert kicsi, és nem voltak sokan!
Porto Roma-ról nincs képed? Nekünk az tetszett, mert kicsi, és nem voltak sokan!
#172242 Adri79 2011-08-06
Teknősles: Yellow submarine, teknős a víz alatt: Yellow submarine belülről:
Teknősles: Yellow submarine, teknős a víz alatt: Yellow submarine belülről:
#172240 melus16 2011-08-06
Nagyon jól látszik, hogy ez nem az, ami a Te képeden van! :cry:
Nagyon jól látszik, hogy ez nem az, ami a Te képeden van! :cry:
#172237 melus16 2011-08-06
Egyetértek, Limnionassal kapcsolatban :lol: Azt a nyamvadt óriás zászlót, mi nem láthattuk, valamiért egy kisebb volt felhúzva :( Még vitatkoztam is az idegenvezetővel, mondtuk neki, hogy a látott méretek alapján ez nem lehet az ÓRIÁS. Aztán kiderült, hogy mégis nekem van igazam, de az okot ma sem tudjuk :cry: Mindjárt keresek egy képet
Egyetértek, Limnionassal kapcsolatban :lol: Azt a nyamvadt óriás zászlót, mi nem láthattuk, valamiért egy kisebb volt felhúzva :( Még vitatkoztam is az idegenvezetővel, mondtuk neki, hogy a látott méretek alapján ez nem lehet az ÓRIÁS. Aztán kiderült, hogy mégis nekem van igazam, de az okot ma sem tudjuk :cry: Mindjárt keresek egy képet
#172236 Adri79 2011-08-06
Porto Zoro beach:
Porto Zoro beach:
#172235 Adri79 2011-08-06
Remélem nem unjátok még: Szerintem az egyik leggyönyörűbb hely, Porto Limnionas: Keri óriás görög zászló:
Remélem nem unjátok még: Szerintem az egyik leggyönyörűbb hely, Porto Limnionas: Keri óriás görög zászló:
#172234 Adri79 2011-08-06
Még néhány kép: Navaggio kilátó: Blue caves nyílt tengeri fürdőzés: Blue caves: Gerakas: Gerakas strand: Gerakas:
Még néhány kép: Navaggio kilátó: Blue caves nyílt tengeri fürdőzés: Blue caves: Gerakas: Gerakas strand: Gerakas:

Hirdessen itt!

..:: Bérelhető reklámfelület ::..