Aktív témák
| #170103 melus16 2011-07-18 |
| ˝Sziasztok!
Tegnap érkeztem meg Zakynthos szigetéről.. Ahol 1 hetet töltöttem el... Hát az élményeim nagyon vegyesek.. Voltak szép élmények is de volt olyan ami nem tetszett a szigetben..
Akit érdekel valami nyugodtan írjon!
Üdv:
István˝ - Isti26 Isti! Üdv itthon! Ha van kedved, akkor mesélj, kíváncsi vagyok merre jártál, mit láttál, és mi az ami nem tetszett. Volt-e pancsi-pancsi a Navagionál? |
| ˝Sziasztok!
Tegnap érkeztem meg Zakynthos szigetéről.. Ahol 1 hetet töltöttem el... Hát az élményeim nagyon vegyesek.. Voltak szép élmények is de volt olyan ami nem tetszett a szigetben..
Üdv:
István˝ - Isti26 Isti! Üdv itthon! Ha van kedved, akkor mesélj, kíváncsi vagyok merre jártál, mit láttál, és mi az ami nem tetszett. Volt-e pancsi-pancsi a Navagionál? |
| #170099 tothrita 2011-07-18 |
| Szia István!
Engem minden érdekel! A jó és a rossz élmény is. Az árak is. Az idő is. Az is, hogy mennyire látszik meg a csődközeli állapot a szigeten. Szóval mesélj légy szíves!
Köszi: Rita |
| Szia István!
Engem minden érdekel! A jó és a rossz élmény is. Az árak is. Az idő is. Az is, hogy mennyire látszik meg a csődközeli állapot a szigeten. Szóval mesélj légy szíves!
Köszi: Rita |
| #170098 Isti26 2011-07-18 |
| Sziasztok!
Üdv:
István |
| Sziasztok!
Üdv:
István |
| #170096 Isti26 2011-07-18 |
| Szia!
Én úgy tudom Zakynthosról nincsen lehetőség átmenni Lefkadára.. Kefalóniába megy komp de az is a sziget északi részéről.. Igaz oda van fakultatív kirándulás is..
De aki ezt máshogyan tudja írja meg nyugodtan..:D
Üdv:
István |
| Szia!
Én úgy tudom Zakynthosról nincsen lehetőség átmenni Lefkadára.. Kefalóniába megy komp de az is a sziget északi részéről.. Igaz oda van fakultatív kirándulás is..
De aki ezt máshogyan tudja írja meg nyugodtan..:D
Üdv:
István |
| #170092 jalicsb 2011-07-18 |
| Sziasztok!
Tudja valaki, hogy van e lehetőság Zakynthosról 1 napos fakultatívra menni Lefkadára?
Esetleg egyénileg, van közvetlen hajó járat?
Üdv,
Balázs |
| Sziasztok!
Tudja valaki, hogy van e lehetőság Zakynthosról 1 napos fakultatívra menni Lefkadára?
Esetleg egyénileg, van közvetlen hajó járat?
Üdv,
Balázs |
| #169969 Kferi11 2011-07-17 |
| Szia Korund! Üdv Mindenkinek!
Köszi ,biztos hogy találkozunk már mi is számoljuk a napokat. |
| Szia Korund! Üdv Mindenkinek!
Köszi ,biztos hogy találkozunk már mi is számoljuk a napokat. |
| #169901 Zsolt84 2011-07-16 |
| már csak 28 nap =) |
| már csak 28 nap =) |
| #169871 korund 2011-07-15 |
| Szia Ancsa!
Köszönöm az infót!
Már nagyon várjuk, hogy kint legyünk. Úgy számolom vissza a napokat, mint anno a katonaság alatt :D
Szép napot!
Szia! |
| Szia Ancsa!
Köszönöm az infót!
Már nagyon várjuk, hogy kint legyünk. Úgy számolom vissza a napokat, mint anno a katonaság alatt :D
Szép napot!
Szia! |
| #169848 beniregi 2011-07-15 |
| Sziasztok,
Mi kedden indulunk repülővel kypselibe a Belussi Beach-ben leszünk Aeolus utazási iroda szervezésében, valaki jön még? Járt már ott valaki? |
| Sziasztok,
Mi kedden indulunk repülővel kypselibe a Belussi Beach-ben leszünk Aeolus utazási iroda szervezésében, valaki jön még? Járt már ott valaki? |
| #169843 ancsa0302 2011-07-15 |
| Szia!
Mi is az Ibériában szálltunk meg, jó lesz szép lesz Nektek :)
Faszenet mi vettünk Agios Sostisban, a La Curva boltban tutira van,de emlékeim szerint minden nagyobb boltocskában láttam. De a LIDL is tuti ;)
Rövid buszutat, jó nyaralást Nektek :) |
| Szia!
Mi is az Ibériában szálltunk meg, jó lesz szép lesz Nektek :)
Faszenet mi vettünk Agios Sostisban, a La Curva boltban tutira van,de emlékeim szerint minden nagyobb boltocskában láttam. De a LIDL is tuti ;)
Rövid buszutat, jó nyaralást Nektek :) |