| Jón-szigetek \ Zakynthos |
|
| #159770 Kiscicu 2011-04-09 |
dfku, melus16, Pontikos! Köszi a válaszaitokat!
|
dfku, melus16, Pontikos! Köszi a válaszaitokat!
|
| #159729 Pontikos 2011-04-07 |
˝A teknős sziget pontosan hol helyezkedik el és oda honnan indul hajó? A szigetkerülő buszos túra melyik városból indul? A disco sziget hol van pontosan? A Szigetkerülő hajókirándulás (szigettúra) (3 helyen áll meg) 22 Euró / fő éri meg jobban Navaggio öböl nézés (3 órás) 15 Euró / fő? Honnan indul az egész napos hajó kirándulás, melyik városból?˝ - Kiscicu
Amit én tudok:
Teknős sziget - Maratonissi, laganasi öböl
Disco sziget - Agios Sostis
A hajókirándulást neked kell eldönteni, hogy 'mi éri meg'.
A nagy hajók Zakynthos városából indulnak.
(Egyébként a gugli is barát :roll: )
|
˝A teknős sziget pontosan hol helyezkedik el és oda honnan indul hajó? A szigetkerülő buszos túra melyik városból indul? A disco sziget hol van pontosan? A Szigetkerülő hajókirándulás (szigettúra) (3 helyen áll meg) 22 Euró / fő éri meg jobban Navaggio öböl nézés (3 órás) 15 Euró / fő? Honnan indul az egész napos hajó kirándulás, melyik városból?˝ - Kiscicu
Amit én tudok:
Teknős sziget - Maratonissi, laganasi öböl
Disco sziget - Agios Sostis
A hajókirándulást neked kell eldönteni, hogy 'mi éri meg'.
A nagy hajók Zakynthos városából indulnak.
(Egyébként a gugli is barát :roll: )
|
| #159728 Isti26 2011-04-07 |
Naplemente Keriben igen azt nekem is látni kell... De ezzel az a baj, nincsen jogsim, max helyi busszal tudok oda elmenni..:) Azzal meg az a baj este már gondolom nem igazan jár ott.. No meg botorkálni a sötétben sem igazan jóó:D Még a végén olyanra lépek amire nem kellene, vagy leesek valahová:S:S
Máshol is biztos tuti a naplemente:D Vagy nem:)
|
Naplemente Keriben igen azt nekem is látni kell... De ezzel az a baj, nincsen jogsim, max helyi busszal tudok oda elmenni..:) Azzal meg az a baj este már gondolom nem igazan jár ott.. No meg botorkálni a sötétben sem igazan jóó:D Még a végén olyanra lépek amire nem kellene, vagy leesek valahová:S:S
Máshol is biztos tuti a naplemente:D Vagy nem:)
|
| #159727 Isti26 2011-04-07 |
Főváros shoppingot szerintem magad is meg tudod ejteni..:D Nem is értem miért van ez a programok között:D
|
Főváros shoppingot szerintem magad is meg tudod ejteni..:D Nem is értem miért van ez a programok között:D
|
| #159695 Kiscicu 2011-04-07 |
A teknős sziget pontosan hol helyezkedik el és oda honnan indul hajó? A szigetkerülő buszos túra melyik városból indul? A disco sziget hol van pontosan? A Szigetkerülő hajókirándulás (szigettúra) (3 helyen áll meg) 22 Euró / fő éri meg jobban Navaggio öböl nézés (3 órás) 15 Euró / fő? Honnan indul az egész napos hajó kirándulás, melyik városból?
|
A teknős sziget pontosan hol helyezkedik el és oda honnan indul hajó? A szigetkerülő buszos túra melyik városból indul? A disco sziget hol van pontosan? A Szigetkerülő hajókirándulás (szigettúra) (3 helyen áll meg) 22 Euró / fő éri meg jobban Navaggio öböl nézés (3 órás) 15 Euró / fő? Honnan indul az egész napos hajó kirándulás, melyik városból?
|
| #159690 Pontikos 2011-04-07 |
Sziasztok!
Én már régebben voltam Zakynthoson, de arra még emlékszem, hogy jóval olcsóbb volt, ha kinti irodánál fizettünk be fakultatívra, mint ha magyarnál tettük volna. Így is értünk jöttek a szállásra, annyiban volt más, hogy nem volt magyar idegenvezetés. Lehet, hogy ez az árdifferencia még most is megvan, így akinek van nyelvismerete, ne kapkodja el a dolgokat! :)
Mi elmentünk a Kefalóniai útra is, egyrészt szeretünk hajózni, másrészt meg jó volt ízelítőt kapni egy másik szigetből.
A teknős-hajós dologhoz meg annyit, hogy nincs 'teknősgarancia', tehát ha valaki csak ezért megy, könnyen lehet, hogy csalódni fog. Nekünk volt viszont két nagyon klassz 'ússz ki a partra' megállónk, no meg ringatóztunk a barlangokban... :)
|
Sziasztok!
Én már régebben voltam Zakynthoson, de arra még emlékszem, hogy jóval olcsóbb volt, ha kinti irodánál fizettünk be fakultatívra, mint ha magyarnál tettük volna. Így is értünk jöttek a szállásra, annyiban volt más, hogy nem volt magyar idegenvezetés. Lehet, hogy ez az árdifferencia még most is megvan, így akinek van nyelvismerete, ne kapkodja el a dolgokat! :)
Mi elmentünk a Kefalóniai útra is, egyrészt szeretünk hajózni, másrészt meg jó volt ízelítőt kapni egy másik szigetből.
A teknős-hajós dologhoz meg annyit, hogy nincs 'teknősgarancia', tehát ha valaki csak ezért megy, könnyen lehet, hogy csalódni fog. Nekünk volt viszont két nagyon klassz 'ússz ki a partra' megállónk, no meg ringatóztunk a barlangokban... :)
|
| #159685 melus16 2011-04-07 |
...Naplemente Keriben, az óriási zászló és a kilátó
( Ha szerencsétek lesz, valóban a NAGY zászló lesz felhúzva, amikor mi voltunk, csak egy kisebb volt a helyén. )
Szerintem a Kefalóniai- kirándulás drágább, mint amit írtál, nekünk 55€ lett volna az irodával, de ha tehetitek inkább egy teljes nyaralást érdemel.
A robogó árakat sokallom, ha több napra bérelitek, feltétlen alkudjatok!
|
...Naplemente Keriben, az óriási zászló és a kilátó
( Ha szerencsétek lesz, valóban a NAGY zászló lesz felhúzva, amikor mi voltunk, csak egy kisebb volt a helyén. )
Szerintem a Kefalóniai- kirándulás drágább, mint amit írtál, nekünk 55€ lett volna az irodával, de ha tehetitek inkább egy teljes nyaralást érdemel.
A robogó árakat sokallom, ha több napra bérelitek, feltétlen alkudjatok!
|
| #159682 dfku 2011-04-07 |
11. Szigetkerülő buszos kirándulás
12. A teknős sziget körbejárása
13. Üvegaljú hajóval teknősles
14. Főváros shopping.
Az árakat már elfelejtettem.
|
11. Szigetkerülő buszos kirándulás
12. A teknős sziget körbejárása
13. Üvegaljú hajóval teknősles
14. Főváros shopping.
Az árakat már elfelejtettem.
|
| #159680 Kiscicu 2011-04-07 |
Megpróbálom összeszedni, hogy milyen programok, lehetőségek közül választhatunk a szigeten: (ha valamit kihagyok kérlek egészítsétek ki!)
1. Szigetkerülő hajókirándulás (szigettúra) (3 helyen áll meg) 22 Euró / fő
2. Vadaspark
3. Diszkósziget
4. Teknősbéka néző program
5. Hajózás Kefalóniára 42 Euró / fő
6. Vízipark (Tsilivi)
7. Navaggio öböl nézés (3 órás) 15 Euró / fő
8. Robogó bérlés 21 Euró / nap
9. Motorcsónak bérlés 35 Euró / 2 óra
10 Autó bérlés 30 Euró / nap
|
Megpróbálom összeszedni, hogy milyen programok, lehetőségek közül választhatunk a szigeten: (ha valamit kihagyok kérlek egészítsétek ki!)
1. Szigetkerülő hajókirándulás (szigettúra) (3 helyen áll meg) 22 Euró / fő
2. Vadaspark
3. Diszkósziget
4. Teknősbéka néző program
5. Hajózás Kefalóniára 42 Euró / fő
6. Vízipark (Tsilivi)
7. Navaggio öböl nézés (3 órás) 15 Euró / fő
8. Robogó bérlés 21 Euró / nap
9. Motorcsónak bérlés 35 Euró / 2 óra
10 Autó bérlés 30 Euró / nap
|
| #159656 Isti26 2011-04-06 |