| Jón-szigetek \ Zakynthos |
|
| #156391 schumy77 2011-02-13 |
Köszi a válaszokat!
Hát ha a 8ast ajánljátok inkább, akkor megfontolom, mert eddig a 12es tűnt szimpinek. De az is csak azért mert nyugisabb, s nem kell a szomszédot hallgatni. Viszont a 12es teraszának meg az egyik oldala nyitott, ami szintén zavarna.
Végülis tökmindegy, nem a szoba miatt megyek, csak ha már lehet válogatni :)
Abban tud valaki segíteni, hogy milyen itt a part, mert nemigen dícsérik. És ha tényleg nem a legjobb ,akkor hova érdemes ellátogatni fürdés céljából.
Helyi buszok egyébként közlekednek itt a szigeten?
Csak mert fakultatív programoknál nem csípem, h megszabják hol mennyit legyek.
Köszi! :)
|
Köszi a válaszokat!
Hát ha a 8ast ajánljátok inkább, akkor megfontolom, mert eddig a 12es tűnt szimpinek. De az is csak azért mert nyugisabb, s nem kell a szomszédot hallgatni. Viszont a 12es teraszának meg az egyik oldala nyitott, ami szintén zavarna.
Végülis tökmindegy, nem a szoba miatt megyek, csak ha már lehet válogatni :)
Abban tud valaki segíteni, hogy milyen itt a part, mert nemigen dícsérik. És ha tényleg nem a legjobb ,akkor hova érdemes ellátogatni fürdés céljából.
Helyi buszok egyébként közlekednek itt a szigeten?
Csak mert fakultatív programoknál nem csípem, h megszabják hol mennyit legyek.
Köszi! :)
|
| #156389 dfku 2011-02-13 |
Azért választottam volna azt, mert oda minden sokkal közelebb esik, nameg az id. is ott lakott, ha volt valami kérdésünk, nem kellett volna percekig a dög melegben sétálni, meg szerintem sokkal fiatalosabb azaz apartman.
De tényleg semmi baj az Ibériával, a maga csendességében.
Kata
|
Azért választottam volna azt, mert oda minden sokkal közelebb esik, nameg az id. is ott lakott, ha volt valami kérdésünk, nem kellett volna percekig a dög melegben sétálni, meg szerintem sokkal fiatalosabb azaz apartman.
De tényleg semmi baj az Ibériával, a maga csendességében.
Kata
|
| #156376 ancsa0302 2011-02-13 |
Igazából ha jól belegondolok,akkor egy sátorban is ellennék egy ilyen szép szigeten :)
A csapat másik fele a Georginában lesz, Te miért választanád inkább azt? Sokan a medence miatt,de ha tengernél vagyok,akkor nem érdekel a medence :D :P
|
Igazából ha jól belegondolok,akkor egy sátorban is ellennék egy ilyen szép szigeten :)
A csapat másik fele a Georginában lesz, Te miért választanád inkább azt? Sokan a medence miatt,de ha tengernél vagyok,akkor nem érdekel a medence :D :P
|
| #156373 dfku 2011-02-13 |
Szia!
Különösebb képet nem tudok elküldeni, mint amit a katalógusban látsz.
Ugyanolyan képeket fényképeztem én is, így nem látom értelmét feltenni.
Annyi eltérés, hogy én a nagy pakolás közben fotóztam, a kupit. :D
Nekem annyi a meglátásom, így utólag, hogy ha legközelebb mennék oda, akkor tuti, hogy a Georginába foglalom a szállást.
De azért az Ibériával sincs semmi baj, szép, és nyugodt helyen van.
|
Szia!
Különösebb képet nem tudok elküldeni, mint amit a katalógusban látsz.
Ugyanolyan képeket fényképeztem én is, így nem látom értelmét feltenni.
Annyi eltérés, hogy én a nagy pakolás közben fotóztam, a kupit. :D
Nekem annyi a meglátásom, így utólag, hogy ha legközelebb mennék oda, akkor tuti, hogy a Georginába foglalom a szállást.
De azért az Ibériával sincs semmi baj, szép, és nyugodt helyen van.
|
| #156371 ancsa0302 2011-02-13 |
˝Szia!
Tavaly a 8-as szobában voltunk a párommal.
De én a 7-t szerettem volna, mert annak voltak olyan ablakai, amik a tenger felé néznek.
De szerencse a szerencsétlenségben, hogy azt előlünk lefoglalták, így maradt a 8-as. És nem bántuk meg. Pont ez miatt, hogy teljesen le van paravánozva a terasza mind a 2 oldalról.
A 7-nek (és gondolom a 12-es a másik épület emeletén van) a terasza pedig körüljárható. Így mikor ezt máglattam, hát még jó, hogy azt már nem tudtuk lefoglalni.
Egy szó, mint 100, én a 8-t ajánlom.
Kata˝ - dfku
Szia!
Mi is az Ibériába megyünk, 7,8,9,és 10.szoba van nekünk foglalva.
Néztem a fotóalbumodat,de ott nem volt kép az apartman belsejéről.
Ha készítettél róla,szívesen veszem :D
Szép napot
Ancsa
|
˝Szia!
De én a 7-t szerettem volna, mert annak voltak olyan ablakai, amik a tenger felé néznek.
De szerencse a szerencsétlenségben, hogy azt előlünk lefoglalták, így maradt a 8-as. És nem bántuk meg. Pont ez miatt, hogy teljesen le van paravánozva a terasza mind a 2 oldalról.
A 7-nek (és gondolom a 12-es a másik épület emeletén van) a terasza pedig körüljárható. Így mikor ezt máglattam, hát még jó, hogy azt már nem tudtuk lefoglalni.
Kata˝ - dfku
Szia!
Mi is az Ibériába megyünk, 7,8,9,és 10.szoba van nekünk foglalva.
Néztem a fotóalbumodat,de ott nem volt kép az apartman belsejéről.
Ha készítettél róla,szívesen veszem :D
Szép napot
Ancsa
|
| #156366 dfku 2011-02-13 |
Szia!
Kata
|
Szia!
Kata
|
| #156364 schumy77 2011-02-13 |
Hello Mindenkinek!
Ibéria apartmann van tervbe a második turnussal jó idő reményében.
Aki ismeri a szállást, a 8-as vagy a 12es szoba a jobb?
A 8asnál láttam h körül van paravánozva a terasz, ami tuti. De a 12esnél csak az egyik felén látok paravánt.
Tud valaki ebben segíteni?
Csak mert a 12es szoba jobban bejönne. Csak utálnám ha valaki a teraszomon mászkálna. Gyors válaszra várva előre is köszönöm!
|
Hello Mindenkinek!
Ibéria apartmann van tervbe a második turnussal jó idő reményében.
Aki ismeri a szállást, a 8-as vagy a 12es szoba a jobb?
A 8asnál láttam h körül van paravánozva a terasz, ami tuti. De a 12esnél csak az egyik felén látok paravánt.
Tud valaki ebben segíteni?
Csak mert a 12es szoba jobban bejönne. Csak utálnám ha valaki a teraszomon mászkálna. Gyors válaszra várva előre is köszönöm!
|
| #156286 cicmarek 2011-02-11 |
˝Sziasztok
Zakynthoson milyen déli gyümölcsfák vannak és mennyi?(citrom,narancs,banán)nem azért kérdezem mert szedni akarom a termését,csak tetszenek nagyon.
illetve a repülötértől milyen messze van a Georgina/Villa Mari apartman?Taxi mennyiért visz el a reptérröl?gyalog is megoldható talán?
köszi˝ - hp20
Szia!
Mi rengetek citrom és fügefát láttunk. Narancs és banánfát nem. Illetve mindenhol Olivafa van.
|
˝Sziasztok
Zakynthoson milyen déli gyümölcsfák vannak és mennyi?(citrom,narancs,banán)nem azért kérdezem mert szedni akarom a termését,csak tetszenek nagyon.
illetve a repülötértől milyen messze van a Georgina/Villa Mari apartman?Taxi mennyiért visz el a reptérröl?gyalog is megoldható talán?
köszi˝ - hp20
Szia!
Mi rengetek citrom és fügefát láttunk. Narancs és banánfát nem. Illetve mindenhol Olivafa van.
|
| #156285 Szanna 2011-02-11 |
Szia hp20!
Csak annyit tudok neked mondani, hogy a taxi árát még az indulás előtt le kell fixálni a sofőrrel (nekünk legalábbis ezt mondta anno az idegenvezető). Hivatalosan meg van szabva, hogy hova maximum mennyiért szabad szállítaniuk.
|
Szia hp20!
Csak annyit tudok neked mondani, hogy a taxi árát még az indulás előtt le kell fixálni a sofőrrel (nekünk legalábbis ezt mondta anno az idegenvezető). Hivatalosan meg van szabva, hogy hova maximum mennyiért szabad szállítaniuk.
|
| #156250 hp20 2011-02-11 |
Sziasztok
köszi
|
Sziasztok
köszi
|
|