KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Zakynthos

#133993 ericsike69 2010-05-11
Szia Dzuzuka! Ti már jövőhéten mentek gondolom már izgultok. Remélem ha megjöttök írsz egy kis beszámolót mi újság Zakynthoson. Úgy néztem jó időtök lessz :lol: ! Jó nyaralást :lol: ! Üdv Erika
Szia Dzuzuka! Ti már jövőhéten mentek gondolom már izgultok. Remélem ha megjöttök írsz egy kis beszámolót mi újság Zakynthoson. Úgy néztem jó időtök lessz :lol: ! Jó nyaralást :lol: ! Üdv Erika
#132917 Kuku 2010-05-04
Már én is számolok NAGYON! Nekem sincs sokkal több hátra, mint Neked!
Már én is számolok NAGYON! Nekem sincs sokkal több hátra, mint Neked!
#132914 ericsike69 2010-05-04
Köszi! Már kezdek vissza számolni. :lol:
Köszi! Már kezdek vissza számolni. :lol:
#132912 Kuku 2010-05-04
Senki nem bántotta a bőröndöket..azon a szinten csak a járművek maradtak, személyek nem.
Senki nem bántotta a bőröndöket..azon a szinten csak a járművek maradtak, személyek nem.
#132911 ericsike69 2010-05-04
Ott lehet hagyni felügyelet nélül?
Ott lehet hagyni felügyelet nélül?
#132909 Kuku 2010-05-04
A csomagokat le kell rakni a komp földszinti részén(ahol a kocsik állnak)s mi meg felmentünk a fentbbi szintekre..azt hiszem 3 szintes volt a komp, nagyon szép és lenyűgöző.Mozgólépcső vitt fel a középső légkondis szintre, s onnan még aki akart továbbmehetett, hogy a kilátásban is gyönyörködjön közben.Az út kb.másfél óra. Üdv Kuku
A csomagokat le kell rakni a komp földszinti részén(ahol a kocsik állnak)s mi meg felmentünk a fentbbi szintekre..azt hiszem 3 szintes volt a komp, nagyon szép és lenyűgöző.Mozgólépcső vitt fel a középső légkondis szintre, s onnan még aki akart továbbmehetett, hogy a kilátásban is gyönyörködjön közben.Az út kb.másfél óra. Üdv Kuku
#132907 ericsike69 2010-05-04
Szia Kuku! Köszi a gyors választ. A kompon a csomagoknak van valami kijelölt hely vagy ahol leszünk oda visszük magunkal? Kompoztunk már de ott jött velünk a busz azért nem tudom hogy működik a dolog. Üdv: Erika
Szia Kuku! Köszi a gyors választ. A kompon a csomagoknak van valami kijelölt hely vagy ahol leszünk oda visszük magunkal? Kompoztunk már de ott jött velünk a busz azért nem tudom hogy működik a dolog. Üdv: Erika
#132906 Kuku 2010-05-04
Szia Ercsike! Nem mennek át a buszok..letesznek a kikötőben(Kilini).Zante-n várnak majd a transzferbuszokkal!
Szia Ercsike! Nem mennek át a buszok..letesznek a kikötőben(Kilini).Zante-n várnak majd a transzferbuszokkal!
#132905 ericsike69 2010-05-04
Sziasztok! Az Aeolus buszai átmenek a szigetre a kompal? Üdv: Erika
Sziasztok! Az Aeolus buszai átmenek a szigetre a kompal? Üdv: Erika
#132873 ericsike69 2010-05-04
Ez még a jobbik eset, hogy azért mondtátok le mert lett egy szép autótok.:lol: . Zakynthosra pedig biztos lessz még akalmad eljutni. :lol: Üdv: Erika
Ez még a jobbik eset, hogy azért mondtátok le mert lett egy szép autótok.:lol: . Zakynthosra pedig biztos lessz még akalmad eljutni. :lol: Üdv: Erika

Villa Oasis - Nea Potidea - Halkidiki
Privát homokos strand, csodálatos kilátás, mindössze 100 m-re a tengertől.
..:: Halkidiki, Kassandra, Nea Potidea ::..