KÉPEK A FOTÓALBUMBÓL
LEGNÉPSZERŰBB ALBUMOK
NÉPSZERŰBB BESZÁMOLÓK
LEGNÉPSZERŰBB LEÍRÁSOK
LEGNÉPSZERŰBB INFÓK
LEGNÉPSZERŰBB RECEPTEK
NÉPSZERŰBB FÓRUMTÉMÁK
LEGUTÓBBI KOMMENTEK
LEGUTÓBBI LEÍRÁSOK
LEGUTÓBBI GÖRÖG HÍREK
LEGNÉPSZERŰBB ZENÉK
LEGUTÓBBI ÜZENETEK

Aktív témák

Jón-szigetek \ Zakynthos

#129611 josza2 2010-03-24
Elküldtem. Átment?
Elküldtem. Átment?
#129610 Kuku 2010-03-24
Josza! A Keri kilátós képeket átküldenéd nekem emailre? zsikezsike0801@gmail.com Kösziiiiiiii!!!!
Josza! A Keri kilátós képeket átküldenéd nekem emailre? zsikezsike0801@gmail.com Kösziiiiiiii!!!!
#129605 josza2 2010-03-24
Kilátás a Bohali erődtől. Alattunk Zakynthos fővárosa Azért ez sem semmi kilátás: Shiza:
Kilátás a Bohali erődtől. Alattunk Zakynthos fővárosa Azért ez sem semmi kilátás: Shiza:
#129604 ericsike69 2010-03-24
Josza2! Na még egy pár kép és indulok is nem várok 79 napot :wink: Üdv Erika
Josza2! Na még egy pár kép és indulok is nem várok 79 napot :wink: Üdv Erika
#129603 Kuku 2010-03-24
Josza! csodaszép fotók!!Emlékeim feltörtek egyből:-)) Üdv kuku
Josza! csodaszép fotók!!Emlékeim feltörtek egyből:-)) Üdv kuku
#129602 ericsike69 2010-03-24
Igen ez az. De jó ez a kép már alig várom élőben is láthassam. :shock: Vettünk egy nagyon klassz felfújható kajakot a Decatlonba, visszük magunkal a van egy pár hely azzal fedezzük fel. :P/Eddig is volt csak ez nagyobb teherbírású a régit átvették a barátaink így négyesbe fogunk kajakozni/ Ja és egy vízalatti fényképezőt is vettünk amibe cserélhető a film és vakus. Ahogy nézegettem lessz mit fényképezni a vízalatt is. Remélem összefutunk teknőssel is úgy úsznék vele :!: Most , hogy jó idő lett mégnagyobb kedvem van menni. Már csak 79 napot kell kibírni :roll: Üdv Erika
Igen ez az. De jó ez a kép már alig várom élőben is láthassam. :shock: Vettünk egy nagyon klassz felfújható kajakot a Decatlonba, visszük magunkal a van egy pár hely azzal fedezzük fel. :P/Eddig is volt csak ez nagyobb teherbírású a régit átvették a barátaink így négyesbe fogunk kajakozni/ Ja és egy vízalatti fényképezőt is vettünk amibe cserélhető a film és vakus. Ahogy nézegettem lessz mit fényképezni a vízalatt is. Remélem összefutunk teknőssel is úgy úsznék vele :!: Most , hogy jó idő lett mégnagyobb kedvem van menni. Már csak 79 napot kell kibírni :roll: Üdv Erika
#129600 josza2 2010-03-24
Keri kilátás a kilátó tavernából: Ez pedig a Keri fensíkról: ...és ilyen a fennsíkról a naplemente
Keri kilátás a kilátó tavernából: Ez pedig a Keri fensíkról: ...és ilyen a fennsíkról a naplemente
#129599 szellosdy 2010-03-24
Szia! Szerintem ez a csempészöböl, a Navaggio, a hajóronccsal, ami egy csempészhajó volt a rege szerint! :)
Szia! Szerintem ez a csempészöböl, a Navaggio, a hajóronccsal, ami egy csempészhajó volt a rege szerint! :)
#129595 ericsike69 2010-03-24
Bobesz! Zakynthos nevezetessége a hajóroncsos öből. üdv Erika
Bobesz! Zakynthos nevezetessége a hajóroncsos öből. üdv Erika
#129592 vaesz 2010-03-24
Szia! A Keri kilátó tényleg csodaszép! Onnan lehet a legszebb naplementéket fényképezni, csodás onnan a kilátás:D
Szia! A Keri kilátó tényleg csodaszép! Onnan lehet a legszebb naplementéket fényképezni, csodás onnan a kilátás:D

Szálláshelyek Görögországban

Több mint 50.000 szállásajánlat