˝...Majd kiderítem, hogy Killiniből hogyan lehet eljutni Patrasba.˝ - firkamano
:wink:
˝...Majd kiderítem, hogy Killiniből hogyan lehet eljutni Patrasba.˝ - firkamano
:wink:
#122316firkamano 2009-12-22
Kedves Ágni!
Nagyon-nagyon köszönöm a segítséget!!!!
Patrasból összesen egy főre 40 euró a kompköltség júliusban, és éjszaka megy a komp, így nem kell szállásért fizetni éjszakára, szóval nagyon szuper ötlet.
Nagyon sokat segítettél, úgy örülök :) :)
És mégegyszer köszönöm!!!!
Majd kiderítem, hogy Killiniből hogyan lehet eljutni Patrasba.
Kedves Ágni!
Nagyon-nagyon köszönöm a segítséget!!!!
Patrasból összesen egy főre 40 euró a kompköltség júliusban, és éjszaka megy a komp, így nem kell szállásért fizetni éjszakára, szóval nagyon szuper ötlet.
Nagyon sokat segítettél, úgy örülök :) :)
És mégegyszer köszönöm!!!!
Majd kiderítem, hogy Killiniből hogyan lehet eljutni Patrasba.
#122286Ágni 2009-12-20
Szia,
kevés görög sziget van egymással komppal összekötve, ez a kettő nincs. Zakinthosból át kell kompozni Kilinibe, gyakoriak a járatok, majd eljutni egy busszal vagy valamivel Patraba. Onnan meg vannak kompjáratok Korfura.
Nézd itt a Korfui járatokat:
Itt meg a Zakinthosi járatok:
Sok szerencsét!
Szia,
kevés görög sziget van egymással komppal összekötve, ez a kettő nincs. Zakinthosból át kell kompozni Kilinibe, gyakoriak a járatok, majd eljutni egy busszal vagy valamivel Patraba. Onnan meg vannak kompjáratok Korfura.
Nézd itt a Korfui járatokat:
Itt meg a Zakinthosi járatok:
Sok szerencsét!
#122285firkamano 2009-12-20
Sziasztok!
Ebben a topikban is feltenném a kérdésem, hátha valaki tud segíteni.
Egyszerűen nem találok infót arra vonatkozóan, hogy Zakynthosról hogyan juthatnék el Korfura.
Gondolom busszal, de melyikkel, és mennyibe kerül? Ha csak valaki egy email címet tudna adni, sokat segítene.
Láttam komp lehetőséget is, ezt már régót figyelem, de soha semmilyen időpontra nem ír ki találatot.
Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni!!
Sziasztok!
Ebben a topikban is feltenném a kérdésem, hátha valaki tud segíteni.
Egyszerűen nem találok infót arra vonatkozóan, hogy Zakynthosról hogyan juthatnék el Korfura.
Gondolom busszal, de melyikkel, és mennyibe kerül? Ha csak valaki egy email címet tudna adni, sokat segítene.
Láttam komp lehetőséget is, ezt már régót figyelem, de soha semmilyen időpontra nem ír ki találatot.
Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni!!
#120043pudoli 2009-10-22
˝Szia pudoli! Ne rettegj a repcsi-től,semmivel sem veszélyesebb a közúttól.Nem beszélve az élményről,amit nyújt!Még az is mellete szól,hogy pihenten érkezel a nyaralásodra.Mindig sajnáltam,hogy az első napot átalszom az út miatt,(20-24 óra vezetés)Az árárol csak annyit,hogy a kocsi járulékos díjai is húzós összegre rúgnak oda-vissza.(tank,pályadíjak,komp)Bocsi nem akarlak rábeszélni ,de én már kényelmes vagyok .A panoráma fentről is élmény! Laci˝ - lacimaci
szia Laci :)
köszi neked is, ebben is van vonzerő, tény :roll: :)
mindig kíváncsi voltam, milyen lehet a magasból :oops:
csak túlaggódom :shock:
de merszet gyűjtögetni is van még időm :)
˝Szia pudoli! Ne rettegj a repcsi-től,semmivel sem veszélyesebb a közúttól.Nem beszélve az élményről,amit nyújt!Még az is mellete szól,hogy pihenten érkezel a nyaralásodra.Mindig sajnáltam,hogy az első napot átalszom az út miatt,(20-24 óra vezetés)Az árárol csak annyit,hogy a kocsi járulékos díjai is húzós összegre rúgnak oda-vissza.(tank,pályadíjak,komp)Bocsi nem akarlak rábeszélni ,de én már kényelmes vagyok .A panoráma fentről is élmény! Laci˝ - lacimaci
szia Laci :)
köszi neked is, ebben is van vonzerő, tény :roll: :)
mindig kíváncsi voltam, milyen lehet a magasból :oops:
csak túlaggódom :shock:
de merszet gyűjtögetni is van még időm :)
#120042pudoli 2009-10-22
mondjuk vezetni szeretek :)
meg. a táj is biztos csodaszép :)
még meglátjuk.. jövőig van idő eldönteni :)
mondjuk vezetni szeretek :)
meg. a táj is biztos csodaszép :)
még meglátjuk.. jövőig van idő eldönteni :)
#120019lacimaci 2009-10-21
Szia pudoli! Ne rettegj a repcsi-től,semmivel sem veszélyesebb a közúttól.Nem beszélve az élményről,amit nyújt!Még az is mellete szól,hogy pihenten érkezel a nyaralásodra.Mindig sajnáltam,hogy az első napot átalszom az út miatt,(20-24 óra vezetés)Az árárol csak annyit,hogy a kocsi járulékos díjai is húzós összegre rúgnak oda-vissza.(tank,pályadíjak,komp)Bocsi nem akarlak rábeszélni ,de én már kényelmes vagyok .A panoráma fentről is élmény! Laci
Szia pudoli! Ne rettegj a repcsi-től,semmivel sem veszélyesebb a közúttól.Nem beszélve az élményről,amit nyújt!Még az is mellete szól,hogy pihenten érkezel a nyaralásodra.Mindig sajnáltam,hogy az első napot átalszom az út miatt,(20-24 óra vezetés)Az árárol csak annyit,hogy a kocsi járulékos díjai is húzós összegre rúgnak oda-vissza.(tank,pályadíjak,komp)Bocsi nem akarlak rábeszélni ,de én már kényelmes vagyok .A panoráma fentről is élmény! Laci
#119781kvalcsi 2009-10-21
Szia pudoli!
Zakynthosra én repcsivel mentem, de amennyiben ennyire félsz a repüléstől menj kocsival. Sok szép tájat láthatsz útközben, főleg ha nem rohansz. Véleményem szerint útközben egy éjszakát meg is pihenhettek észak-Görögországban. Előnye lenne, hogy Zakynthoszon nem kellene kocsit bérelni, és kényelmesen felfedezhetnétek a sziget minden részét.
Sok szép természeti látnivalóval rendelkezik, bőven van mit nézni.
Szia pudoli!
Zakynthosra én repcsivel mentem, de amennyiben ennyire félsz a repüléstől menj kocsival. Sok szép tájat láthatsz útközben, főleg ha nem rohansz. Véleményem szerint útközben egy éjszakát meg is pihenhettek észak-Görögországban. Előnye lenne, hogy Zakynthoszon nem kellene kocsit bérelni, és kényelmesen felfedezhetnétek a sziget minden részét.
Sok szép természeti látnivalóval rendelkezik, bőven van mit nézni.
#119776pudoli 2009-10-21
köszi szépen a linket, infót :)
nem is vészes az árcategory :roll:
csak én vhogy tartok a repüléstől :?
ha autó - én vezetem - ergo közbe nem alszok :wink:
ha hajó - tudok úszni is :)
de repülni?! :shock:
még nem próbáltam :oops: :lol:
megfontolandó :roll:
köszi szépen a linket, infót :)
nem is vészes az árcategory :roll:
csak én vhogy tartok a repüléstől :?
ha autó - én vezetem - ergo közbe nem alszok :wink:
ha hajó - tudok úszni is :)
de repülni?! :shock:
még nem próbáltam :oops: :lol:
megfontolandó :roll:
#119774angel001 2009-10-21
szia Pudoli!szerintem ne tarts a repüléstől,ez az egyik legbiztonságosabb utazási 'módszer'.szerintem a busz sokkal veszélyesebb,főleg ha elalszik a sofőr,stb...
szia Pudoli!szerintem ne tarts a repüléstől,ez az egyik legbiztonságosabb utazási 'módszer'.szerintem a busz sokkal veszélyesebb,főleg ha elalszik a sofőr,stb...