Ezt találtam a repjeggyel kapcsolatban.
Ehhez jön hozzá a reptéri illeték 24.300,-Ft/fő
Ezt találtam a repjeggyel kapcsolatban.
Ehhez jön hozzá a reptéri illeték 24.300,-Ft/fő
#119723pudoli 2009-10-20
Valcsi, köszönöm a gyors reakciót :)
:( lehet, óccsóság miatt mégis marad a repcsi? :roll:
mennyi a repjegy + illeték (idén)?
Valcsi, köszönöm a gyors reakciót :)
:( lehet, óccsóság miatt mégis marad a repcsi? :roll:
mennyi a repjegy + illeték (idén)?
#119717kvalcsi 2009-10-20
Szia pudoli!
Zakynthosra Kiliniből tudsz átkompolni!
Árak: 8,20 € / fő, gyermek legfeljebb 5 éves korig ingyenes,
5-10 éves for 4,10 €.
Car 37,50 € - with trailer 8,90 € per meter, trucks 10,20 € per meter, motorbike 12,50 €. Car 37,50 € - pótkocsival 8,90 €-mérő, teherautók 10,20 € per-mérő, motorkerékpár 12,50 €.
Itt megnézheted az árakat és az idei nyári menetrendet.
Szia pudoli!
Zakynthosra Kiliniből tudsz átkompolni!
Árak: 8,20 € / fő, gyermek legfeljebb 5 éves korig ingyenes,
5-10 éves for 4,10 €.
Car 37,50 € - with trailer 8,90 € per meter, trucks 10,20 € per meter, motorbike 12,50 €. Car 37,50 € - pótkocsival 8,90 €-mérő, teherautók 10,20 € per-mérő, motorkerékpár 12,50 €.
Itt megnézheted az árakat és az idei nyári menetrendet.
#119716pudoli 2009-10-20
˝Szia Pudoli!
Mi most voltunk Szeptember vége -október elején Zakynthos szigetén,busszal...30 óra Veszprémtől!A Grand tours szervezésében!A sofőrök nagyon biztonságosan és rendezetten vittek bennünket,de azért nagyon nagyon sok idő mire leértünk!(Azért kibírnám még jövőre is!De húzós nagyon!)Agios Sostison voltunk a Georgina partmanban,aranyosak,de nekünk Laganas és Zakynthos városa tetszett a legjobban!Laganas igazi életerő,buli zene shop,,imádtam,,tavernák, bárok igazi tengeri hangulat!Én mégegyszer csak Laganast választanám,mert mi bulizósabbak vagyunk!Ha bármit szeretnél megtudni,szívesen válaszolok!Annyi biztos,hogy érdemes megnézni a szigetet!!!!!!!!!!!!!
Ági˝ - agnes06
szia Ági! :)
ja :? Paralia is 17-8-9-20 óra volt... az is 'élményszámba' ment..
jó, ki lehet bírni, de ha még a buszon a társaság is tirpák.. :? kihagyandó..
ha autval megy az ember, úgy is lehet kompozni? hol? mennyibe kerül?!
van olyan topic, h Zakynthoszra autóval?!
ne is válaszoljatok, majd körülnézek, visszaolvasok, becsszó!!! :) :wink:
˝Szia Pudoli!
Mi most voltunk Szeptember vége -október elején Zakynthos szigetén,busszal...30 óra Veszprémtől!A Grand tours szervezésében!A sofőrök nagyon biztonságosan és rendezetten vittek bennünket,de azért nagyon nagyon sok idő mire leértünk!(Azért kibírnám még jövőre is!De húzós nagyon!)Agios Sostison voltunk a Georgina partmanban,aranyosak,de nekünk Laganas és Zakynthos városa tetszett a legjobban!Laganas igazi életerő,buli zene shop,,imádtam,,tavernák, bárok igazi tengeri hangulat!Én mégegyszer csak Laganast választanám,mert mi bulizósabbak vagyunk!Ha bármit szeretnél megtudni,szívesen válaszolok!Annyi biztos,hogy érdemes megnézni a szigetet!!!!!!!!!!!!!
Ági˝ - agnes06
szia Ági! :)
ja :? Paralia is 17-8-9-20 óra volt... az is 'élményszámba' ment..
jó, ki lehet bírni, de ha még a buszon a társaság is tirpák.. :? kihagyandó..
ha autval megy az ember, úgy is lehet kompozni? hol? mennyibe kerül?!
van olyan topic, h Zakynthoszra autóval?!
ne is válaszoljatok, majd körülnézek, visszaolvasok, becsszó!!! :) :wink:
#119715pudoli 2009-10-20
˝szia!!szerintem repülővel a legérdemesebb menni,alig 2 óra alatt ott vagy,mig busszal+komppal állitólag 24 óra!!!!!!!!!!!!!!!!:(
kinek mi a legjobb,a busz olcsóbb,de én nem birnék végig ülni ennyi órát:(˝ - angel001
sziasztok ma is, köszi Angel :)
buszt többet valszeg soha!!!!!!!!
idén elég volt, még sokk is :lol:
vagy autó.. vaaaaagy... autó. szeretem koptatni a sztrádát 8-)
repcsin félnék :oops: hacsak nem én vezetem :wink:
˝szia!!szerintem repülővel a legérdemesebb menni,alig 2 óra alatt ott vagy,mig busszal+komppal állitólag 24 óra!!!!!!!!!!!!!!!!:(
kinek mi a legjobb,a busz olcsóbb,de én nem birnék végig ülni ennyi órát:(˝ - angel001
sziasztok ma is, köszi Angel :)
buszt többet valszeg soha!!!!!!!!
idén elég volt, még sokk is :lol:
vagy autó.. vaaaaagy... autó. szeretem koptatni a sztrádát 8-)
repcsin félnék :oops: hacsak nem én vezetem :wink:
#119707agnes06 2009-10-19
Szia Pudoli!
Ági
Szia Pudoli!
Ági
#119658angel001 2009-10-19
szia!!szerintem repülővel a legérdemesebb menni,alig 2 óra alatt ott vagy,mig busszal+komppal állitólag 24 óra!!!!!!!!!!!!!!!!:(
kinek mi a legjobb,a busz olcsóbb,de én nem birnék végig ülni ennyi órát:(
szia!!szerintem repülővel a legérdemesebb menni,alig 2 óra alatt ott vagy,mig busszal+komppal állitólag 24 óra!!!!!!!!!!!!!!!!:(
kinek mi a legjobb,a busz olcsóbb,de én nem birnék végig ülni ennyi órát:(
#119656pudoli 2009-10-19
˝:oops: :oops: NE MÁR!!! :oops: :oops:OFF.Zavarba jövök és igenis a Joszáé a LEGJOBB idei beszámoló Zantéról!!! :lol: :-kiss-:˝ - zsebkuty
mindkettőtökét elolvastam, és nem látok minőségbeli különbséget ;)
mindkettőtök aranyérmes és köszi, hogy leírtátok :)
˝:oops: :oops: NE MÁR!!! :oops: :oops:OFF.Zavarba jövök és igenis a Joszáé a LEGJOBB idei beszámoló Zantéról!!! :lol: :-kiss-:˝ - zsebkuty
mindkettőtökét elolvastam, és nem látok minőségbeli különbséget ;)
mindkettőtök aranyérmes és köszi, hogy leírtátok :)
#119652zsebkuty 2009-10-19
:oops: :oops: NE MÁR!!! :oops: :oops:OFF.Zavarba jövök és igenis a Joszáé a LEGJOBB idei beszámoló Zantéról!!! :lol: :-kiss-:
:oops: :oops: NE MÁR!!! :oops: :oops:OFF.Zavarba jövök és igenis a Joszáé a LEGJOBB idei beszámoló Zantéról!!! :lol: :-kiss-:
#119649pudoli 2009-10-19
fú, köszi, erre nem is gondoltam, h beszámolókból okosodjak :)
de megnézem őket ;) - amint időm engedi... :(
köszi :)
fú, köszi, erre nem is gondoltam, h beszámolókból okosodjak :)
de megnézem őket ;) - amint időm engedi... :(
köszi :)